(27)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ.(مدد یا علیم).
با سلام و ادب حضور دوستان و سروران گرانقدر
موضوع: پاسخ به آقا " مهدی6".
خیلی ممنون از توجه شما. در مورد پاسخ شما به سوال بنده، که بنده حاضر به زحمت شما نبودم و مدعی باید پاسخ میگفت که نتونست!
در اون جمله که بصورت امضاء در تمام پستها زده میشه، به اصل موضوع از دیدگاه قرآن و هم ازدیدگاه اهل سنت، که دوستان اهل سنت اعتراض کرده بودند، اعتراض و انتقاد شد و ما گفتیم : این جمله،نه تنها درغ بسیار بزرگیست،بلکه قرآن ستیزی نیز هست! و از قرآن چندین آیه آوردم و " توسل حضرت آدم ع به آل عبا " را رد کردم. چون من مسلمانم و به تمام انبیاء از آدم تا خاتم ایمان آورده ام و قرآن را تحریف نشده میدانم، فلذا هر مسئله ای که خلاف قرآن باشد، وظیفه دارم با روشی قرآنی،تذکر بدم و اصلاح کنم. ولی تا بحال جز توهین و ترور ، پاسخ دیگری دریافت نکردم، متأسفانه!!! من دلیل خواستم ولی تا بحال ارائه نشده! وقتی که من از قرآن دلیل رد می آورم، یعنی اینکه: در پاسخ من باید دلیل قرآنی آورده شود. چون هر دلیل غیر قرآنی، فاقد ارزش خواهد بود. چون اصولا پاسخ باید از منابع و مراجع بالاتر ویا حداقل همتراز سوال، ارائه بشه! وقتی که خدا چیزی را رد کنه، ما باید از کجا و چه دلیلی بیاریم که بتونه در مقابل رد خداوند جواب بده ؟!. لطفا به این نکته،دقت و توجه کافی نمایید!
اعتراض بعد اینکه: اهل سنت این مسئله را رد کرده و دروغ اعلام کردند! یعنی اینکه وقتی سخنی را از زبان اهل سنت مطرح میکنیم، در پاسخ باید به منابع اهل سنت رجوع کرد و از منابع آنان دلیل آورد!. نه از نتیجۀ تحقیق و کشف انگلیسیها و یهودیان !. لطفا به نکتۀ مهم نیز دقت نمایید!. روش تحقیق و پاسخ علمی، اینگونه نیست!.
شما فرمودید: انگلیسیها این مسئله را کشف کردند! پس نشون میده که این بازی انگلیسیهاست! این بازی را یهودیان درآوردند! اگه غیر از این بود، دنیای اسلام به مسئله آگاه میشد و موضع خودشونو اعلام میکردند! پس در اینصورت جملۀ " توسل حضرت آدم ع به آل عبا " نباید به قرآن و اهل سنت نسبت داده بشه، بلکه درستش اینه که : بگیم اینگلیسیها در اسرائیل به این کشف نائل آمده اند!. این بازی فراماسونهاست!.
خداوند در سورۀ نساء آیۀ 165 ، فقط انبیاء را حجت معرفی کرده. و بالاتر از مقام نبوت، فقط مقام الهیست، و هیچ مقام دیگری بالاتر از مقام نبوت بجز الله، وجود ندارد که انبیاء به آنها متوسل شوند ! وانگهی خداوند در قرآنش به هیچ جن و انسی اجازۀ توسل به غیر از خودش را نداده ! حتی به انبیاء نیز نمیشه توسل کرد! اگه اشتباه میکنم، لطفا شما یه دلیل واضح و روشن بیارید که بکه: به انبیاء یا اولیاء توسل کنید. یه آیه بصورت کلی ارائه دهید. بعد ما مجاز میشیم به هر کدام از انبیاء و ولیاء که دلمون میخواد، توسل بشیم!.
حضرت علی ع نیز در خطبۀ 91 شمارۀ 12 ، انبیاء را حجت و کامل کنندۀ دین میداند و همچنین در خطبۀ 176، فقط توسل به قرآن را جایز و تجویز نموده اند و توسل به مخلوق را صریحا رد نموده اند.لطفا به این نکات بسیار مهم توجه نمایید!.
در ضمن در مورد توسل صحیح، پست شمارۀ 10 را بادقت تمام مطالعه نمایید. بعد اگه خواستید به این موارد پاسخ دهید.
البته یه پست جداگانه در آینده در مورد "توسل از دید قرآن" میذارم. ان شاالله.
در مورد اینکه جن چه تأثیری بر دفینه داره، لطفا پستهای شمارۀ 1و2 را مطالعه نمایید. اگه سوالی داشتید، بنده در خدمتم.
جنها دروغ زیاد میگن.و تا جایی که بنده اطلاع دارم ، با جن و موکل نمیشه به دفینه رسید.بلکه گمراه و اذیت نیز میکنند، مخصوصا در قبرستانها بسیار بسیار مشکله! هر کس مدعی بشه که با جن و موکل میتونه دفینه دربیاره، ابدا باور نکن! چون این تیپ مدعیان، اگه زرنگ بودن، فکری به حال خودشون میکردن! از وضع ظاهری، فکری و اعمال و زندگیشون میشه فهمید که چند مرده حلاجند!.
در پناه الله موفق باشید.