(3)
اعوذ باالله من الشیطان الرجیم. بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيمِ.(مدد یا هادی).
موضوع( شروط مناظره): تذکر و هشدار! ، بیان عقیده و موضع مناظره کنند و پست زننده.
با سلام و ادب محضر دوستان و سروران گرامی.
وقتی که تصمیم به ایجاد "موضوع: جن و سحر و ..." گرفتم، هدفم فقط ارائۀ اطلاعات مفید و مؤثر و راهکارهای درمان مشکلات پیرامون موضوع یاد شده، در فضای کاملا صمیمی و دوستانه بود.ولی همانطور که اطلاع دارید، بعضی ... ها آنرا به بیراهه کشیدند!. بعد این تاپیک را در مقابله با من ایجاد کردند. خوشحال شدم و استقبال کردم.ومن اولین پُست را زدم.خود آقایون که بر علیه من قیام کردن،تعداشون هم کم نیست، در این تاپیک هم متأسفانه، توان ارائۀ مطالب را در فضای آرام ندارند! پُست بعد از من با توهین شروع شد. بعد دومی را زدم. بدون هیچ گونه فضا سازی و توهین و جنجال. باز این ...ها شرم نکردند و جنجال بپا کردند و توهین کردند!!! دلیلش هم: پست اصلاحی و تذکر آقای "دستانه"!
ولی من این تاپیک را مناظره قلمداد میکنم و به فال نیک میگیرم.باشد که خداوند ما را به راه راست خودش هدایت و مستدام کند.آمین.
هشدار!: توهین و بی ادبی و بی حرمتی که آخرین درجۀ ضعف و ... است، اگر فقط برای یکبار دیگر ادامه پیدا کنه، نشان از ضعف و تسلیم و واگذاری مناظره است! و بنده دلیلی برای ادامۀ مناظره نخواهم دید!. پس دقت کنید!.
مناظره، فقط پیرامون موضوع تاپیک خواهد بود! شفا و توسل جهت دریافت شفا ! لطفا از هرگونه بحثهای انحرافی و غیره ،جدا پرهیز نمایید !!!.
بیان عقیده و وضع:مناظره کننده و پُست زننده، باید ابتدا عقیدۀ خودشو بیان کنه تا مخاطبان عزیز، به عقاید موافقان و مخالفان پی برند.اظهار نظر افراد با عقیدۀ مجهول و پنهان کاری و نفاق در این تاپیک جایی نداره! در ضمن مناظره کننده، باید منابع صحیح استادی خودشو بیان کنه!. پس دقت کنید! عزیزانی که در بیان عقدیدۀ خود ضعف دارند، لطفا به این تاپیک مراجه ننماید!.
عقیدۀ من:اینجانب مسلمانم و تابع هیچیک از مذاهب منتسب به اسلام از جمله ( شافعی،جعفری، حنفی،زیدی،اسماعیلی،هفت امامی،دوازده امامی،علی االهی، حسین اللهی و ....) نستم! ولی به پیروان همۀ آنها و همچنین سایر ادیان و مذاهب، احترام میذارم و پاسخگوی عقاید آنها نیستم!. لطفا دقت کنید!
من فقط مسلمان موحدم و فقط پیرو سیره و سنت پاک حضرت محمد (ص) هستم.تابع افکار و آراء هیچ انسانی نیستم و استقلال کامل فکری دارم. من مقلد نیستم! منابع استنادی من قرآن است. هر جا لازم شد، فقط از دو کتب 1- صحیح امام بخاری و2- صحیح امام مسلم( رحمة الله علیهم) دلایلی ارائه میدهم. چون فقط این دو برام صحیحند.چراکه از نظر بیش از 90درصد مسلمانان جهان، فقط این دومنبع، صحیح میباشند و بقیۀ منابع،ندرتا دارای احادیث ضعیف نیز میباشند. لطفا دقت نمایید!.
دلیل این عقیده تمسک به آیۀ شریفه است: لَقَدْ کَانَ لَکُمْ فِي رَسُولِ اللَّهِ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ لِمَنْ کَانَ يَرْجُو اللَّهَ وَ الْيَوْمَ الْآخِرَ وَ ذَکَرَ اللَّهَ کَثِيراً قطعاً براى شما در [ اقتدا به ] رسول خدا الگویی نيكوست : براى آن كس كه به خدا و روز آخرت اميد دارد و خدا را فراوان ياد مىكند . (احزاب-21)
توجه: فعلا، هیچ قصدی برای استناد به دو کتب مذکور ندارم.چون قرآن برای ارائه و اثبات دلایلم کافیست!.لطفا توجه کنید!. از دوستان مناظره کننده هم تقاضا دارم فقط به قرآن استناد نمایند.
فعلا بهتره پیرامون ایاتی که تاکنون مطرح شده اند، بحث شود تا وقتی که در این مورد به نتیجه برسیم. سعی شود پستها هم کوتاه و ساده ارائه شوند تا برای همۀ مخاطبان و سروران ارجمند قابل فهم بوده و خسته کننده نباشد.
در ضمن، از دید اینجانب، کپی پیست کردن نظرات و آراء دیگران و تقلید، دارای وزن علمی نیست!. چون تقلید مانع تحقیق و ترقیست!. مقلد،اسیریست در زندان تقلید!.
اسلوب مناظره: اسلوب مناظرۀ اینجانب همیشه با تمسک به آیۀ شریفۀ زیر بوده و خارج از این چهارچوب،چیزی غیر از مناظره است!:
ادْعُ إِلَى سَبِيلِ رَبِّکَ بِالْحِکْمَةِ وَ الْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ وَ جَادِلْهُمْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ إِنَّ رَبَّکَ هُوَ أَعْلَمُ بِمَنْ ضَلَّ عَنْ سَبِيلِهِ وَ هُوَ أَعْلَمُ بِالْمُهْتَدِينَ (نحل- 125) با حكمت و اندرز نيكو به راه پروردگارت دعوت كن و با آنان به [ شيوهاى ] كه نيكوتر است مجادله نماى . در حقيقت ، پروردگار تو به [ حال ] كسى كه از راه او منحرف شده داناتر ، و او به [ حال ] راهيافتگان [ نيز ] داناتر است.
دوستانی که تمایل به مناظره دارند، لطفا جهت ارجاع اسان، پستهاشونو شماره بندی نمایند.با سپاس.
این پست فقط به دلیل بیان شروط مناظره، اجبارا طولانی شد.عذرخواهی میکنم.
در پناه الله کافی باشد.