انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 5:35pm

پاسخ به موضوع  [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 73  بعدی
 قسمت گذاشتن مقالات و کتابها 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت اساتید محترم
با توجه به اینکه علم تفسیر علایم در گنج یابی علمی است که از طرز فکر افراد مختلف در دوره های تاریخی مختلف. با فرهنگ. وادیان متفاوت به وجود آمده از شما اساتید محترم درخواست میکنم که تفسیر علایم رو به صورت اموزشی. علامت به علامت در تاپیکهای جداگانه اگر امکانش هست لطف کنید شروع کنید البته با کسب اجازه از مسولین بزرگان سایت .
با سپاس بی پایان

سه شنبه 14 آبان1392 - 4:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت شما میلیاردر عزیز
علامت اسب ابی. بزرگ که. در بدنه یه صخره بزرگ به صورتی که اسب ابی از چند تیکه سنگ جدا که به هم چسبانده شده تشکیل شده. که بالای شکمش. یک مربع کوچک کند کاری شده است.چه تفاسیری دارد

سه شنبه 14 آبان1392 - 5:07pm
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان گرامی
از همه شما خواهشمندم این پستها و سوال و جوابهارو به تایپک خودش منتفل کنید
اینجا قسمت گذاشتن مقالات و کتابهاست
پیشاپیش از همه شما ممنونم

@};- @};- @};-

سه شنبه 14 آبان1392 - 6:35pm

[quote="miliarder"]آقای مانی, زیر پله اول رو باید حفاری کنی. البته این نکته رو هم لازمه بگم که کنار سنگ 3پله چشمه وجود داره و ممکنه تا 3/30 هم عمق داشته باشه. ولی در کل هدف بسیار خوب و راحتیه.[/q
miliardere عزیز اره روبوش در فاصله دومتری راه چشمه بوده که خشک شده البته به صورته این سه پله که دو پله اول خوه سنگه و پله سومش میشه زمین. در ضمن ارتفاع هر پله تقریبا 20 سانت از همدیگس. درسته بنظر شما؟

چهارشنبه 14 آبان1392 - 12:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

miliarder نوشته است:
سلام آقا مهدی6:
در مورد شتر 2کوهانه, اگه شتر کنار آبراه باشه اونطرف آبراه باید 3تا تل بده, که این 3تل ممکنه در حالات زیر قرار گرفته باشن:
1- به صورت ردیف در جهت شرق به غرب, که محل بار تل وسطه
2- به صورت ردیف در جهت شمال به جنوب که محل بار در تلی هست که در جنوب قرار گرفته
3-به شکل مثلث باشه که یکی از تلها از نظر اندازه با بقیه متفاوته(یا کوچکتره یا بزرگتر) که بار در اون قرار داره
اما اگر شتر 2کوهانه در کنار آبراه نباشه 40 متر جلوتر از اون در جهت سر باید تپه یا زاغه بده.
در مورد شتر یک کوهانه که در بلندی و روی صخره قرار گرفته 60متر به سمت جلوی اون یعنی در جهت سرازیری در دامنه یا پایین اون باید سنگ یا تل وجود داشته باشه که هدف اونجاست

میلیاردر جان عزیز دوست گرامی باید خدمتتون عرض کنم که این مکان دارای مختصات زیر میباشد
بین یه کوه که دو تا قله داره و رودخانه واقع شده البته ارتفاع کوه زیاد نیست و فاصله رودخانه تا پایه کوه هم کمه اما مکان مورد نظر در شیب بسیار ملایم. این کوه قرار داره که پشت رودخانه میشه یعنی کوه در شمال و رودخانه در جنوب قرار داره این مکان نسبتا پهن دارای دارای دو تا چشمه میباشد یکی در سمت غرب و یکی در سمت شمال یک سنگ دیگه مثل مخروط وسط این مکان هست اون شتر خوابیدگی یک کوهان که گفتم گردنش موازی با زمین هست سمت شرق این این سنگ. قرار داره و اون شتری که روی یه سنگ قرار داده اند سمت غرب هستش اینجا اصلاتل خاک نیست اصلاکوپه های خاک نیست ولی تا دلت بخواد تل سنگ هست اونم به صورتی که این سنگها را بعضی لز مواقع روی زمین گذاشتند و در بعضی از موارد روی یه تخته سنگ دیگه هستش
اونی که در مورد شتر دومی جنابعالی فرمودید یه سنگ خیلی بزرگ پایین هست ولی کجای این سنگی که به اندازه یه خونه. 3.4 رو با ید کاوش بشه در ضمن سمت. تقریبا شرق این شتر یه چشمه هم هست یه چیز دیگه این شتر خودش در جای صاف ولی آزین شتر به پایین یعنی به سمت رودخانه که شیب داره قرار داره بگم که همه این علایم و بسیار دیگه از علایم در همین یه تکه زمین پشت رودخونه قرار داره که وسعتش تقریبا نیم هکتار هست.با تشکر

چهارشنبه 14 آبان1392 - 12:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

miliarder نوشته است:
جناب پارسی بنده این مطالب رو در محضر استاد سردو گرم چشیده ای یاد گرفتم که نزدیک به 8 دهه از عمرش میگذره و به جرات میگم استاد مسلم این فن هستن و هیچکس رو تا به حال با معلومات ایشون ندیدم و اگه در مقام پاسخگویی به سوالات تعدادی از دوستان بر اومدم صرفا" جهت کمک به این عزیزان بوده و بس... بنده قصد به چالش کشیدن احدی رو ندارم اما باعث خوشحالیه حقیره که نظرتون رو در مورد مطلبی که در ادامه مطرح میکنم بیان کنید. با این پیش فرضی که جنابعالی دارید مبنی بر عدم قرار دادن علائم در کنار رودخانه یا آبراه به دلیل قدرت تخریب و فرسایشی که آب به همراه داره لطفا" توضیح بدید, اولا": وجود علائمی نظیر سنگ شره(با ضم شین) که به صورت پلکانی کف آبراه قرار میگیره یا سنگ کشتی که در کنار رودخانه یا وسط, در بستر رودخانه قرار میگیره (12 سنگ کشتی در ایران از شمال شرقی تا شمال غربی وجود داره) که چند سال پیش بار یکی از اونها در منطقه عباس آباد مازندران توسط استاد عزیزم خارج شدو یا چشمه هایی که محل دفینه هستن, چه توجیهی میتونه داشته باشه؟ ثانیا": منطق حکم میکنه برای نفی یک موضوع شما ایجابا" احاطه و اشراف کامل نسبت به اون موضوع و ابعاد مختلف اون داشته باشی به این معنا که اگر عنوان میکنید سنگ شتر رو با اون مختصاتی که بنده توضیح داده بودم کنار آب نمیذارن باید تمام حالات سنگ شتر رو بدونید بعد نظر بندرو رد یا تایید بفرمائید. ثالثا" :آیا کاربرد موادی مثل ساروج (نزدیک به 60نوع از ترکیبات مختلف ساروج شناسایی شده که 11 نوع اون در امور مربوط به دفینه کاربرد داره) با توجه به استحکامی که داره در علائم مطرح شده در سوال اول نمیتونه موضوعیت داشته باشه؟! در آخر قضاوت رو به عهده دوستان عزیز میذارم و مطمئن هستم آقای پارسی قصد تمسخر بندرو نداشتن!!! یاحق

سلام بنده به هیچ عنوان قصد تمسخر شما رو نداشتم و ایده هایی رو که دارم و دیدم ارائه میدم و اصلا بحث شوخی و تمسخر نیست بنده براساس شنیده ها چیزی رو نمیگم و به چیزی که ببینم بیشتر اعتقاد دارم توی این کار هم زیاد بودم ولی موردی در درون اب ندیدم اینکه شما تجربیات استادتون رو اوردید و ارائه میدید خوبه ولی ایا خودتون هم تجربشو داشتید
بنده ایجابا تجربش رو داشتم و لااقل در مورد کاری که خودم انجام دادم مطمئن هستم من برام فرقی نداره شتر چه حالتی داشته باشه براساس چیزی که دیدم و کسب کردم اطلاعات رو درموردش توضیح میدم چه نشسته چه سرپا و...... در کنار یه ابراه و یا یک جوب قرار گرفتن علامت علامتی رو به مخاطره نمیندازه ولی این موضوع در برابر ابروهای قویتر صدق نمیکنه این نظر بنده است اما در مورد چشمه و ساروج در چشمه ها و زیر ابشارها و غیره بنده تکذیبی نداشتم و بار رو ممکن بود با محکم کاری و حساب شده در اب این موارد قرار میدادن ولی در مورد سنگ یا ساروج علامت خیر شما بد دستگیرتون شده بنده باز میگم مورد ابروی کم که نتونه هیچ ضربه ای به علامت وارد کنه دلیل رد علامت کنار اب نمیشه بلکه این مورد در مورد رودخانه ها و ... صدق میکنه اما در مورد راه پله ای که کنار رودخونه هست یا مثلا به فرض فلان برج دیده بانی در فلان منطقه این ساخته بشر به طور عادیست و این مورد نمیتونه علامت اصلی دفینه باشند از این موارد برای راهنمای فرعی استفاده میشده که مثلا در نسخه ای ذکر شود فلان چیز مثل برجی دیده بانی در ان منطقه وجود دارد ولی علامات اصلی رو رو طوری لحاظ میکردند که از صدمه درامان باشند و گویای حقیقت در مورد دفینه باشند در اینجا مابین علائم راهنمای فرعی و خارج از برنامه با علائم اصلی فرق است
و حرفهای ناگفته زیادی باز وجود داره این را هم به شما عرض کنم که در این وادی هر چی بدونی باز هیچی نمیدونی و کسی که ادعای احاطه کامل و افراطی رو داره بنده و همه کسانی که در این کار هستند اون رو رد میکنند پس زیاد ناراحت نشید اگر کسی در نقد سخن شما حرفی میزنه که چرا نظر بنده رو رد کردی یا تایید نکردی در ضمن در علامات دفینه فقط شتر علامت نیست علامات بسیاری وجود دارند
و در پایان این مطلب را عنوان کنم که هرکس ایده هایی دارد البته براساس تجربیات و یافته ها و ..... نظر همه دوستان مغتنم هست نظرهایی که عاقلانه باشند در همه جا پذیرفته شده هستند و مواردی که از منطق دور باشند به کلی رد میشوند بنده به نظر کسی اهانت نکردم و همه نظرها رو محترم میشمارم ولی منطق و ایده بنده با هرکس دیگری فرق دارد و همچنین نظرات دیگران نسبت به نظر بنده
سخن و بحث را به پایان میبرم و اززیاده گویی و اتلاف وقت بیهوده پرهیز میکنم از دوستان میخوام اگر سوالی دارند در بخش تصاویر عنوان کنند اینجا بخش کتب میباشد و به سوالات مربوط به علائم یا هر موضوعی در رابطه ی علائم پاسخ داده نخواهد شد با تشکر
یا علی :YMPEACE:

آخرین بار توسط parsi در چهارشنبه 14 آبان1392 - 1:31am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 14 آبان1392 - 12:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد پارسی درست می‌فرماید بهتره که در بخش خودش سوالات پرسیده شودآقا میلیاردر هم زحمت بکشند در بخش تفسیر علامت به سوالات دوستان لطف کنند پاسخ دهند

چهارشنبه 14 آبان1392 - 1:01am

قبلا" پیشاپیش از حضور تمامی عزیزان عذرخواهی میکنم. جناب مستطاب!!! حضرت استاد!!! علامه پارسی!!! کدوم عقل سلیمی تایید میکنه, بنده وشما بر اساس رای و نظر خودمون اجتهاد کنیم و بر مبنای سلیقه شخصی خودمون به تفسیر موضوعات مطرح شده بپردازیم که میگید هرکی میتونه نظر خودشو داشته باشه!! اینجا محل طرح فرضیات نیست. تو این کار اصلا" سلیقه و رای و نظر شخصی جا و معنایی نداره. من با شما هیچ خصومتی ندارم ولی با بیشتر تفاسیر ونظرات شما به شدت مخالف هستم و به هیچ عنوان ادعای استادی هم ندارم. اما شما الفبای علائم شناسی رو هم نمیدونید. برادر بزرگوار شناخت علائم هم یک فن محسوب میشه و بر مبنای پیش فرضهای اثبات شده ای شکل گرفته که از منطق و چارچوب مشخصی تبعیت میکنه. ولله شما اخلاقا" وشرعا"نسبت به تک تک نظراتی که میدید مسئول هستید. چه بسا با راهنمایی نادرست به واسطه افزایش مدت زمان کاوش و حفاری, امنیت اشخاص درگیر و محل حفاری رو به مخاطره بندازید. به عنوان مثال جایی مطلبی رو در مورد سنگ قورباغه مطرح کردید با این توضیح که از علامت سنگ قورباغه در کنار برکه و رود استفاده شده و باید اونطرف رود به دنبال نشانه دیگه ای باشیدو... من برای اثبات غلط بودن مدعای شما به یک نمونه عینی اشاره مینم: تو روستای جابون از توابع دماوند سنگ قورباغه بزرگی که بر روی صخره مرتفعی قرار گرفته, وجود داره که حداقل تا شعاع 500متری اون هیچ آبراه یا رودخونه یا برکه ای وجود نداره!!! (اهالی منطقه همگی اون سنگ رو به عنوان سنگ قورباغه میشناسن) آقای محترم خواهشا" این بازی ای که براه انداختی رو تمومش کن. این مسائل شوخی بردار نیستن.نتیجه رفتاری که شما در قبال عزیزانی که با هزار امید و آرزو و بعضا" با انبوهی از مشکلات مالی به دنبال یافتن پاسخ سوالاتشون هستن چیزی جز یاس و سرخوردگی و مواجهه با خطراتی که در بالا اشاره کردم نخواهد بود. یاحق.
هر آنچه شرط بلاغ است ما گفتیم, خواه پند گیر خواه ملال

چهارشنبه 14 آبان1392 - 3:08am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
میلیاردر عزیز شما در مورد سنگ قورباغه اشتباه برداشت کردین چون بارسی عزیز وقتی در مورد سنگ قورباغه حرف زدن گفتن که بیشترشون (بیشترشون9 در کنار برکه یا رودخانه هستن.مثلا ما مناطقمون کوهستانی هستش ولی در اونجا سنگ شتر داریم بر خلاف اینکه شتر وال بیابون هستش ولی در بعضی از جاها هم ازش استفاده میشده ....یه سوال داشتم ایا جوغن های سیقل داده شده یا همون هاوان ها همه نشانه ی بار هستن یا نه؟ من در قسمت تصاویر وسوالات در صفحه ی116و 117 و118 عس یه چوغن گذاشتم لطفا تفسیرش رو برام بگو ایا این جوغن نشانه ی بار هستش.یه کارشناس بود که میگفت اصلا باری نداره و میگفت در این مکان خونه های قدیمی هستن که در زیر خاک میباشن و یه چیز دیگه هم گفت میگفت این مکان محل کوزه گری بوده و یه چیز دیگه قطر و عمق این چوغن یا کاسه 23 سانت هستش

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 15 آبان1392 - 3:37am

دوست گرامی این شما و این هم آقای پارسی عزیز, ببینم به کجا میرسید
آخه این چه حرفیه شما میزنی؟ کی گفته شتر فقط مال بیابونه؟ تو همین دماوند که گفتم, نزدیک روستای چناران که یک منطقه کوهستانیه یه سنگ شتر هست که روی صخره قرار گرفته. تو جاده که میری از چند صد متری داد میزنه!!! بد نیست برید ببینید اخوی. البته این شتره بارش رفته ولی اون سنگ قورباغه که تو پست قبلی گفتم رو مرد میخوام بره کار کنه!! من توضیح و تفسیر رو کنار گذاشتم و دارم از مصادیق استفاده میکنم. داداشی اینا همه نماد و نشانه هستن. بسته به نوع بار و مالکش به لحاظ جایگاه و منصب و مقام از نمادهای متناسب خودش استفاده میشده. کاری به نوع اقلیم منطقه نداشتن. یه مورد دیگه مثال میزنم ما مگه تو ایران خودمون فیل داشتیم؟ تو یکی از روستاهای شهرستان جلفا(آذربایجان شرقی) یه سنگ فیل وجود داره(60 متر جلو و زیر خرطومش بار داشته که هردو بارش رفته) , آب وهوای اونجا به خاطر نزدیکی به رود ارس معتدل وکوهستانیه. با این طرز فکر شما اون منطقه باید جزو اقلیم گرمیسری بوده باشه که نیست و از اون بالاتر ما اصلا" تو ایران فیل نداشتیم!! یه کم بیشتر دقت کنید. من که دیگه مغزم جواب نمیده. خوش باشید. یاحق.

چهارشنبه 15 آبان1392 - 11:59am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 721 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 28 , 29 , 30 , 31 , 32 , 33 , 34 ... 73  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 335 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure