miliarder نوشته است:
جناب پارسی بنده این مطالب رو در محضر استاد سردو گرم چشیده ای یاد گرفتم که نزدیک به 8 دهه از عمرش میگذره و به جرات میگم استاد مسلم این فن هستن و هیچکس رو تا به حال با معلومات ایشون ندیدم و اگه در مقام پاسخگویی به سوالات تعدادی از دوستان بر اومدم صرفا" جهت کمک به این عزیزان بوده و بس... بنده قصد به چالش کشیدن احدی رو ندارم اما باعث خوشحالیه حقیره که نظرتون رو در مورد مطلبی که در ادامه مطرح میکنم بیان کنید. با این پیش فرضی که جنابعالی دارید مبنی بر عدم قرار دادن علائم در کنار رودخانه یا آبراه به دلیل قدرت تخریب و فرسایشی که آب به همراه داره لطفا" توضیح بدید, اولا": وجود علائمی نظیر سنگ شره(با ضم شین) که به صورت پلکانی کف آبراه قرار میگیره یا سنگ کشتی که در کنار رودخانه یا وسط, در بستر رودخانه قرار میگیره (12 سنگ کشتی در ایران از شمال شرقی تا شمال غربی وجود داره) که چند سال پیش بار یکی از اونها در منطقه عباس آباد مازندران توسط استاد عزیزم خارج شدو یا چشمه هایی که محل دفینه هستن, چه توجیهی میتونه داشته باشه؟ ثانیا": منطق حکم میکنه برای نفی یک موضوع شما ایجابا" احاطه و اشراف کامل نسبت به اون موضوع و ابعاد مختلف اون داشته باشی به این معنا که اگر عنوان میکنید سنگ شتر رو با اون مختصاتی که بنده توضیح داده بودم کنار آب نمیذارن باید تمام حالات سنگ شتر رو بدونید بعد نظر بندرو رد یا تایید بفرمائید. ثالثا" :آیا کاربرد موادی مثل ساروج (نزدیک به 60نوع از ترکیبات مختلف ساروج شناسایی شده که 11 نوع اون در امور مربوط به دفینه کاربرد داره) با توجه به استحکامی که داره در علائم مطرح شده در سوال اول نمیتونه موضوعیت داشته باشه؟! در آخر قضاوت رو به عهده دوستان عزیز میذارم و مطمئن هستم آقای پارسی قصد تمسخر بندرو نداشتن!!! یاحق
سلام بنده به هیچ عنوان قصد تمسخر شما رو نداشتم و ایده هایی رو که دارم و دیدم ارائه میدم و اصلا بحث شوخی و تمسخر نیست بنده براساس شنیده ها چیزی رو نمیگم و به چیزی که ببینم بیشتر اعتقاد دارم توی این کار هم زیاد بودم ولی موردی در درون اب ندیدم اینکه شما تجربیات استادتون رو اوردید و ارائه میدید خوبه ولی ایا خودتون هم تجربشو داشتید
بنده ایجابا تجربش رو داشتم و لااقل در مورد کاری که خودم انجام دادم مطمئن هستم من برام فرقی نداره شتر چه حالتی داشته باشه براساس چیزی که دیدم و کسب کردم اطلاعات رو درموردش توضیح میدم چه نشسته چه سرپا و...... در کنار یه ابراه و یا یک جوب قرار گرفتن علامت علامتی رو به مخاطره نمیندازه ولی این موضوع در برابر ابروهای قویتر صدق نمیکنه این نظر بنده است اما در مورد چشمه و ساروج در چشمه ها و زیر ابشارها و غیره بنده تکذیبی نداشتم و بار رو ممکن بود با محکم کاری و حساب شده در اب این موارد قرار میدادن ولی در مورد سنگ یا ساروج علامت خیر شما بد دستگیرتون شده بنده باز میگم مورد ابروی کم که نتونه هیچ ضربه ای به علامت وارد کنه دلیل رد علامت کنار اب نمیشه بلکه این مورد در مورد رودخانه ها و ... صدق میکنه اما در مورد راه پله ای که کنار رودخونه هست یا مثلا به فرض فلان برج دیده بانی در فلان منطقه این ساخته بشر به طور عادیست و این مورد نمیتونه علامت اصلی دفینه باشند از این موارد برای راهنمای فرعی استفاده میشده که مثلا در نسخه ای ذکر شود فلان چیز مثل برجی دیده بانی در ان منطقه وجود دارد ولی علامات اصلی رو رو طوری لحاظ میکردند که از صدمه درامان باشند و گویای حقیقت در مورد دفینه باشند در اینجا مابین علائم راهنمای فرعی و خارج از برنامه با علائم اصلی فرق است
و حرفهای ناگفته زیادی باز وجود داره این را هم به شما عرض کنم که در این وادی هر چی بدونی باز هیچی نمیدونی و کسی که ادعای احاطه کامل و افراطی رو داره بنده و همه کسانی که در این کار هستند اون رو رد میکنند پس زیاد ناراحت نشید اگر کسی در نقد سخن شما حرفی میزنه که چرا نظر بنده رو رد کردی یا تایید نکردی در ضمن در علامات دفینه فقط شتر علامت نیست علامات بسیاری وجود دارند
و در پایان این مطلب را عنوان کنم که هرکس ایده هایی دارد البته براساس تجربیات و یافته ها و ..... نظر همه دوستان مغتنم هست نظرهایی که عاقلانه باشند در همه جا پذیرفته شده هستند و مواردی که از منطق دور باشند به کلی رد میشوند بنده به نظر کسی اهانت نکردم و همه نظرها رو محترم میشمارم ولی منطق و ایده بنده با هرکس دیگری فرق دارد و همچنین نظرات دیگران نسبت به نظر بنده
سخن و بحث را به پایان میبرم و اززیاده گویی و اتلاف وقت بیهوده پرهیز میکنم از دوستان میخوام اگر سوالی دارند در بخش تصاویر عنوان کنند اینجا بخش کتب میباشد و به سوالات مربوط به علائم یا هر موضوعی در رابطه ی علائم پاسخ داده نخواهد شد با تشکر
یا علی