انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 9:59pm

این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.  [ 227 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 23  بعدی
 یک فلزیاب با برد 4 متر 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

اقا شوخی کردم.....واقعا چقدر افراد کشته مرده مدار هستند :|
خدایا عاجزانه ازت میخام که وقتی که زمینی کنده میشه ازش گنج دربیاد حتی اگر توزمین طلا هم نبود بخاطر دل این مردم خودت یه چیزی بزار اونجا تا این ملت بیچجاره(از جمله خود من)) در بیارن و دلشون شاد بشه...امین

بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند

اشوزرتشت

یکشنبه 26 آبان1392 - 10:14am
مدیر کل
مدیر کل

=(( باز هم یک سر کاری دیگه این بار توسط ژنرال خودمون! :ymsigh: خدایا ما رو نجات بده. :(( :D

یکشنبه 26 آبان1392 - 11:55am
مدیر سایت
مدیر سایت

ژنرال نوشته است:
شاعر میگه
مرگ بر امریکا!
یعنی چی؟
یعنی اینکه امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و باید خودمون بتونیم یکاری بکنیم پس استینارو بالا بزنید که مدار ردیابی استثنایی و دفینه یاب رو میخام در اختیارتون قرار بدم منتظر خبرای خوش باشید ;;) ;)
که فقط به دفینه حساسه :D

یاد خالی بندیهای آقای قاسمی افتادم ;)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 26 آبان1392 - 1:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام و ادب حضور دوستان بخصوص آقا mostafa @};-
آقا مصطفی! ما منتظر فیلم تست شماییم! بالاخره چه تصمیمی گرفتید؟ آیا واقعا سیستم قابل توجهی واسه فروش دارین؟ لطفا اگه برنامۀ مشخص و قابل توجهی دارین، واسه دوستان ارائه بدین. :-w
با سپاس. @};-

وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ‏.و هر كس بر خدا توکل (اعتماد) كند، پس او (الله) برايش کافیست.(سوره طلاق-3) ^:)^

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

دوشنبه 4 آذر1392 - 2:53pm

با سلام و ادب حضور دوستان بخصوص آقا mostafa @};-
آقا مصطفی! ما منتظر فیلم تست شماییم! بالاخره چه تصمیمی گرفتید؟ آیا واقعا سیستم قابل توجهی واسه فروش دارین؟ لطفا اگه برنامۀ مشخص و قابل توجهی دارین، واسه دوستان ارائه بدین. :-w
با سپاس. @};-

پنج شنبه 14 آذر1392 - 1:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
دوستان توجه کنید 4 متر واسه یه فلزیاب دستساز حقیقتش افسانه اس پس یه خورده منطقی برخورد کنید این دستگاه تا جایی که بنده میدونم نهایت تا 2 متر اونم با لوپ 1*1 جواب میده بدون تفکیک حالا برید چرتکه بندازید ببینید بدرتون میخوره اگه خورد من واسه خرید راهنماییتون میکنم

دوستان من خودم در به در نقطه زن هستم :D

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

پنج شنبه 14 آذر1392 - 1:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ariana2014 نوشته است:
دوستان توجه کنید 4 متر واسه یه فلزیاب دستساز حقیقتش افسانه اس پس یه خورده منطقی برخورد کنید این دستگاه تا جایی که بنده میدونم نهایت تا 2 متر اونم با لوپ 1*1 جواب میده بدون تفکیک حالا برید چرتکه بندازید ببینید بدرتون میخوره اگه خورد من واسه خرید راهنماییتون میکنم

موافقم

هدف والا در جومونگ یادتونه که چقدر تلاش کرد به هدف والا برسه، داستان این 4متر هم مثل هدف والای جومونگه =))

داداش من چرتکه ندارم یکی واسم پیدا میکنی =))

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

پنج شنبه 14 آذر1392 - 5:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
kooroshxfx نوشته است:
ariana2014 نوشته است:

موافقم

هدف والا در جومونگ یادتونه که چقدر تلاش کرد به هدف والا برسه، داستان این 4متر هم مثل هدف والای جومونگه =))

داداش من چرتکه ندارم یکی واسم پیدا میکنی =))

البته کوروش جان اون افسانه جومونگ بود اینم افسانه فلزیاب داداش با یه حساب سر انگشتی هم میتونی قضیه رو بررسی کنی

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

پنج شنبه 14 آذر1392 - 6:18pm

سلا م اقا مصطفی من فیلم دستگاهتون رو دیدم و این نظرات منه امیدوارم ناراحت نشید .ملاک عمق دستگاه فلزیاب به تیک تیک او ن نیست یه سوال شما خودتون اول با دستگاه میرید بیرون و جایی رو تیک اول
میزنه مطمئن میشید و شروع به حفاری می کنید یا اینکه بوق اون آژیر بشه؟من همونطور که گفتم فیلم رو دیدم در نگاه اول شخصی که تجربه کمی داره میگه عجب دستگاهی چه بردی داره ولی اگر یک فرد با
تجربه به اون نگاه کنه تا اخرش متوجه میشه چی به چیه شما دم باریک رو تا نزدیک 50 سانت به سیم پیچ نزدیک کردین ولی بازم دستگاهتون آژیر نشد و تیک داشت فکر میکنم اگر تا 40 سانت یا کمتر نزدیک
میکردین بعد بوقش آژیر میشد که این میشه برد مفید یعنی دستگاه شما برد مفیدش حدود 1 متر هست برای یک فلز متعارف و باز ایراد دیگه اینکه سیستم شما دارای حذف ذرات به طور واقعی
نیست که در یک خاک دارای
به قول معروف املاح باید برای اینکه بیخودی بوق نزنه حساسیت اون رو کم کنید که باز عمق اون کم میشه و میشه نیم متر که شما قیمتی که روی اون گذاشتین بهترینش 1800 هست خوب ما چرا
باید اینقدر پول بدیم خوب میریم جی تی ای 2500 میگیریم که لاقل میدونیم با تمام امکانات 170 سانتی متر رو راحت جواب میده لطفا قبل از ساخت دستگاه به این موضوعات فکر کنید

سه شنبه 3 دی1392 - 4:17am
کاربر فعال
کاربر فعال

عکس های قشنگی بود.

سه شنبه 3 دی1392 - 11:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
این موضوع قفل شده است. نمی توانید پستی را ویرایش و یا پاسخی ارسال کنید.   [ 227 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 4 , 5 , 6 , 7 , 8 , 9 , 10 ... 23  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: kaveh gh , Majestic12 و 311 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure