نویسنده |
پیغام |
ژنرال
کاربر حرفه ای
|
اقا شوخی کردم.....واقعا چقدر افراد کشته مرده مدار هستند خدایا عاجزانه ازت میخام که وقتی که زمینی کنده میشه ازش گنج دربیاد حتی اگر توزمین طلا هم نبود بخاطر دل این مردم خودت یه چیزی بزار اونجا تا این ملت بیچجاره(از جمله خود من)) در بیارن و دلشون شاد بشه...امین
بهترین زندگی برای کسانی است که نیک بیاندیشند وپارسایی را سرلوحه زندگی خود کنند
اشوزرتشت
|
یکشنبه 26 آبان1392 - 10:14am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
|
یکشنبه 26 آبان1392 - 11:55am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
ژنرال نوشته است: شاعر میگه مرگ بر امریکا! یعنی چی؟ یعنی اینکه امریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه و باید خودمون بتونیم یکاری بکنیم پس استینارو بالا بزنید که مدار ردیابی استثنایی و دفینه یاب رو میخام در اختیارتون قرار بدم منتظر خبرای خوش باشید که فقط به دفینه حساسه یاد خالی بندیهای آقای قاسمی افتادم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 26 آبان1392 - 1:30pm |
|
|
افشین1
کاربر حرفه ای
|
با سلام و ادب حضور دوستان بخصوص آقا mostafa آقا مصطفی! ما منتظر فیلم تست شماییم! بالاخره چه تصمیمی گرفتید؟ آیا واقعا سیستم قابل توجهی واسه فروش دارین؟ لطفا اگه برنامۀ مشخص و قابل توجهی دارین، واسه دوستان ارائه بدین. با سپاس. وَ مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ.و هر كس بر خدا توکل (اعتماد) كند، پس او (الله) برايش کافیست.(سوره طلاق-3)
خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند « شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »
|
دوشنبه 4 آذر1392 - 2:53pm |
|
|
aghbali
|
با سلام و ادب حضور دوستان بخصوص آقا mostafa آقا مصطفی! ما منتظر فیلم تست شماییم! بالاخره چه تصمیمی گرفتید؟ آیا واقعا سیستم قابل توجهی واسه فروش دارین؟ لطفا اگه برنامۀ مشخص و قابل توجهی دارین، واسه دوستان ارائه بدین. با سپاس.
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 1:21pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
دوستان توجه کنید 4 متر واسه یه فلزیاب دستساز حقیقتش افسانه اس پس یه خورده منطقی برخورد کنید این دستگاه تا جایی که بنده میدونم نهایت تا 2 متر اونم با لوپ 1*1 جواب میده بدون تفکیک حالا برید چرتکه بندازید ببینید بدرتون میخوره اگه خورد من واسه خرید راهنماییتون میکنم دوستان من خودم در به در نقطه زن هستم
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 1:29pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
ariana2014 نوشته است: دوستان توجه کنید 4 متر واسه یه فلزیاب دستساز حقیقتش افسانه اس پس یه خورده منطقی برخورد کنید این دستگاه تا جایی که بنده میدونم نهایت تا 2 متر اونم با لوپ 1*1 جواب میده بدون تفکیک حالا برید چرتکه بندازید ببینید بدرتون میخوره اگه خورد من واسه خرید راهنماییتون میکنم دوستان من خودم در به در نقطه زن هستم موافقم هدف والا در جومونگ یادتونه که چقدر تلاش کرد به هدف والا برسه، داستان این 4متر هم مثل هدف والای جومونگه داداش من چرتکه ندارم یکی واسم پیدا میکنی
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 5:55pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
kooroshxfx نوشته است: ariana2014 نوشته است: دوستان توجه کنید 4 متر واسه یه فلزیاب دستساز حقیقتش افسانه اس پس یه خورده منطقی برخورد کنید این دستگاه تا جایی که بنده میدونم نهایت تا 2 متر اونم با لوپ 1*1 جواب میده بدون تفکیک حالا برید چرتکه بندازید ببینید بدرتون میخوره اگه خورد من واسه خرید راهنماییتون میکنم دوستان من خودم در به در نقطه زن هستم موافقم هدف والا در جومونگ یادتونه که چقدر تلاش کرد به هدف والا برسه، داستان این 4متر هم مثل هدف والای جومونگه داداش من چرتکه ندارم یکی واسم پیدا میکنی البته کوروش جان اون افسانه جومونگ بود اینم افسانه فلزیاب داداش با یه حساب سر انگشتی هم میتونی قضیه رو بررسی کنی
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
پنج شنبه 14 آذر1392 - 6:18pm |
|
|
max distance
|
سلا م اقا مصطفی من فیلم دستگاهتون رو دیدم و این نظرات منه امیدوارم ناراحت نشید .ملاک عمق دستگاه فلزیاب به تیک تیک او ن نیست یه سوال شما خودتون اول با دستگاه میرید بیرون و جایی رو تیک اول میزنه مطمئن میشید و شروع به حفاری می کنید یا اینکه بوق اون آژیر بشه؟من همونطور که گفتم فیلم رو دیدم در نگاه اول شخصی که تجربه کمی داره میگه عجب دستگاهی چه بردی داره ولی اگر یک فرد با تجربه به اون نگاه کنه تا اخرش متوجه میشه چی به چیه شما دم باریک رو تا نزدیک 50 سانت به سیم پیچ نزدیک کردین ولی بازم دستگاهتون آژیر نشد و تیک داشت فکر میکنم اگر تا 40 سانت یا کمتر نزدیک میکردین بعد بوقش آژیر میشد که این میشه برد مفید یعنی دستگاه شما برد مفیدش حدود 1 متر هست برای یک فلز متعارف و باز ایراد دیگه اینکه سیستم شما دارای حذف ذرات به طور واقعی نیست که در یک خاک دارای به قول معروف املاح باید برای اینکه بیخودی بوق نزنه حساسیت اون رو کم کنید که باز عمق اون کم میشه و میشه نیم متر که شما قیمتی که روی اون گذاشتین بهترینش 1800 هست خوب ما چرا باید اینقدر پول بدیم خوب میریم جی تی ای 2500 میگیریم که لاقل میدونیم با تمام امکانات 170 سانتی متر رو راحت جواب میده لطفا قبل از ساخت دستگاه به این موضوعات فکر کنید
|
سه شنبه 3 دی1392 - 4:17am |
|
|
javadian
کاربر فعال
|
عکس های قشنگی بود.
|
سه شنبه 3 دی1392 - 11:37pm |
|
|