بله حمزه جان جسدی که قاعدتا به دهها عنصر مختلف تا الان تجزیه شده میتونه به فرکانسهای زیادی واکنش نشون بده که هر یک دارای بازه خاصی هستن و وقتی کنار هم قرار میگیرن میبینین به خیلی از فرکانسها داره واکنش نشون میده. من فکر نمیکنم چنین چیزی با هیچ ردیابی به این صورت که کلا واکنشی نشون نده عملی باشه! چون خاصیت فرکانسی همین هست. با این حال اگر بتونین راه مشخصی برای معین کردن چنین خطایی پیدا کنین کار بسیار بزرگی کردین. بهرحال ردیاب اصلا بهیچ وجه برای ردیابی اهداف با ترکیب شیمیایی بیش از حد پیچیده مناسب نیست! فراموش نکنین تفکیک ردیاب بر اساس فرکانس هست و طبیعیه که وقتی بهتر عمل میکنه که عنصر خاص مثل یک فلز یا نهایتا چند فلز و یا چیزی با ترکیب شیمیایی خاص و ثابت مورد ردیابی قرار بگیره. وگرنه چیزی مثل بقایای بدن یک انسان که شامل بسیاری از مواد آلی و معدنی و عناصر مختلف و ترکیبات پیچیده شیمیایی میشه بنظر من خیلی عادیه که اصلا نمیتونه مثلا با یک فرکانس خاص ردیابی بشه و جواب دادنش به یک رنج وسیع فرکانس عادی هست.
بنیامین عزیز این تست بسیار ساده هست. شما مثلا روی یکی از طلا ها دستگاه رو میذارین. وزن رو هم متناسب به تست خودتون تنظیم میکنین که مشکلی نباشه. بعد سر خودتونو رو بالا میگیرین و در عین حال با ولوم فاین بازی میکنین و سپس در نقطه ای بطور تصادفی ولوم رو رها میکنین! بدون نگاه مجدد روی صفحه دستگاه و بدون اطلاع از فاین تنظیم شده ؛ قطعه طلا رو ردیابی میکنین. هدف این هست که شما در این تست تشخیص بدین آیا فاین مجهولی که روی دستگاه تنظیم شده در بازه مجاز رنج فاین برای اون مود هست یا نه؟ مثلا اگر باید از 5- تا 5+ جواب بده ؛ شما اگر تصادفا 7 گذاشتین و جواب گرفتین یعنی کارتون مشکل داره! همینطور اگر روی 1 بود جواب نگرفتین باز هم آنتن زنی شما مشکل داره. این مساله هم بنظر من بیشتر تاثیر ذهنیت رو میتونه نشون بده تا هر چیز دیگه ای. به اعتقاد من کسی این تست رو با موفقیت نگذرونده باشه اصلا نباید بره کاوش!
فاین نقره 1 برای بنده بازه 2- تا 2+ و نقره 2 هم 3- تا 3+ هست. برنز هم 3- تا 3+ هست. ولی اصلا روی این مقادیر برای خودتون حساب دقیق باز نکنین! چون همونطور که بارها گفته شده در بحث صدم هرتزی فرکانسها عوامل فوق العاده زیادی نقش دارن که درجه فاین رو میتونن 1 یا حتی 2 شماره عوض بکنن. پس فاین درست همون چیزی هست که شما برای خودتون در تست بدست میارین و باید در ذهن خودتون داشته باشین و در کاوش واقعی هم در نظر بگیرین احتمال داره اندکی تغییرات وجود داشته باشه. اما میزانش از حد 2 درجه بیشتر بنظر من مجاز نیست.
علی جان خدمت شما هم عرض کنم البته اساتید ردیابی اینجا حضور دارن که عملا تجربیات زیادی رو دارن. اما باز بنده که کل تابستون خودم رو صرف این کردم که بر اساس تمام تجربیات ردیاب قبلی 22 و چند ردیابی که قبلا ساخته بودم ؛ قضیه ردیابی رو کلا بتونیم عوض کنیم ؛ مطالبی رو در قسمت اپراتوری اولیه این ردیاب عرض کردم که واو به واوش به نظر من اهمیت داره! شما اون مطالب رو که چکیده تجارب بسیاری از افراد هست باید خیلی دقیق تر در نظر داشته باشین. این ردیاب با وجود امکان تغییر فرکانس و کنترل وزن در مجموع تنظیمات پیچیده ای پیدا کرده که ترکیباتش با هم میتونه صدها حالت مختلف رو حتی در ردیابی یک هدف ایجاد کنه. پس باید بدونیم داریم چکار میکنیم.