انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 12:01pm

پاسخ به موضوع  [ 365 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 37  بعدی
 بخش فرکانس آزاد - ردیاب فوق حرفه ای FPL 35 
نویسنده پیغام
استاد
استاد
آواتار کاربر

حميد جان ردياب شما ما رو تحريك به حفاري كرد.
در مورد رنج فركانس هم مطمئن باشيد خطا نيست بلكه براي يه جسد كه از هزارتا عنصر تشكيل شده طبيعي هستش.
خوب من هم همين رو ميگم.دوستان شاهد هستن كه من اين همه گفتم فركانس گلد دوي ردياب كه در رنج اين جسد قرار داره خيلي بهتر استخون رو ميزنه و دوستان اميدوارم بياد داشته باشن.
الان من كه اين رنج رو مشخص كردم ميرم سراغ فركانس هاي كه در اين بازه نيستن تا ردياب حداقل جسد رو نزنه

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

یکشنبه 26 آبان1392 - 5:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

شما وقتی در تست فاین به مهارت میرسین که بدون اینکه به صفحه و عدد فاین نگاه کنین طلا رو تست کنین و ببینین واقعا سنس میکنه یا نه. بعد ببینین آیا درجه فاین درست هست؟ بنظرم اینجوری در تطبیق دادن فاین میشه به مهارت رسید و سر کاوش خطای کمتری کرد.

با سلام خدمت اقا حمید میشه در مورد تمرین فوق بیشتر توضیح بدین
چطور میشه بدونه نگاه کردن فاین تست طلا کرد؟
فاین 2 نقره و مفرق تا جه اعدادی باید برسه؟
با تشکر

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

یکشنبه 26 آبان1392 - 5:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: خراسان شمالی
حمزه جان این حرفایی که میزنی واقعأ برای من تازگی داره و احساس میکنم حرف حقی داری میزنی و درسته که نشاندهنده تجربه زیاد شماست

خداوندا ارامشی ده تا بپذیرم انچه را نمیتوانم تغییر دهم

یکشنبه 26 آبان1392 - 5:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ماكه گيج شديم واللله .اقاحميدميشه يه جاسواخلاصه واربگي چه كاركنيم تواپراتوري وچه بازه هايي روكاركنيم.

یکشنبه 26 آبان1392 - 6:10pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
حمزه جان خسته نباشي .
ضمن خداقوت به همه واقعا اگه رنج فركانسي چيزايي مثل استخوان و سفال و ... مشخص بشه كار تاحدودي راحت ميشه و كاربرا ميتونن خارج از اين رنج فركانس گيري كنن.
در اينصورت سرعت براي رسيدن به فركانسهاي دقيق بيشتر ميشه.
حمزه جان منتظر نتيجه بقيه تستات هستيم.
ياحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

یکشنبه 26 آبان1392 - 9:34pm
مدیر کل
مدیر کل

بله حمزه جان جسدی که قاعدتا به دهها عنصر مختلف تا الان تجزیه شده میتونه به فرکانسهای زیادی واکنش نشون بده که هر یک دارای بازه خاصی هستن و وقتی کنار هم قرار میگیرن میبینین به خیلی از فرکانسها داره واکنش نشون میده. من فکر نمیکنم چنین چیزی با هیچ ردیابی به این صورت که کلا واکنشی نشون نده عملی باشه! چون خاصیت فرکانسی همین هست. با این حال اگر بتونین راه مشخصی برای معین کردن چنین خطایی پیدا کنین کار بسیار بزرگی کردین. بهرحال ردیاب اصلا بهیچ وجه برای ردیابی اهداف با ترکیب شیمیایی بیش از حد پیچیده مناسب نیست! فراموش نکنین تفکیک ردیاب بر اساس فرکانس هست و طبیعیه که وقتی بهتر عمل میکنه که عنصر خاص مثل یک فلز یا نهایتا چند فلز و یا چیزی با ترکیب شیمیایی خاص و ثابت مورد ردیابی قرار بگیره. وگرنه چیزی مثل بقایای بدن یک انسان که شامل بسیاری از مواد آلی و معدنی و عناصر مختلف و ترکیبات پیچیده شیمیایی میشه بنظر من خیلی عادیه که اصلا نمیتونه مثلا با یک فرکانس خاص ردیابی بشه و جواب دادنش به یک رنج وسیع فرکانس عادی هست.

بنیامین عزیز این تست بسیار ساده هست. شما مثلا روی یکی از طلا ها دستگاه رو میذارین. وزن رو هم متناسب به تست خودتون تنظیم میکنین که مشکلی نباشه. بعد سر خودتونو رو بالا میگیرین و در عین حال با ولوم فاین بازی میکنین و سپس در نقطه ای بطور تصادفی ولوم رو رها میکنین! بدون نگاه مجدد روی صفحه دستگاه و بدون اطلاع از فاین تنظیم شده ؛ قطعه طلا رو ردیابی میکنین. هدف این هست که شما در این تست تشخیص بدین آیا فاین مجهولی که روی دستگاه تنظیم شده در بازه مجاز رنج فاین برای اون مود هست یا نه؟ مثلا اگر باید از 5- تا 5+ جواب بده ؛ شما اگر تصادفا 7 گذاشتین و جواب گرفتین یعنی کارتون مشکل داره! همینطور اگر روی 1 بود جواب نگرفتین باز هم آنتن زنی شما مشکل داره. این مساله هم بنظر من بیشتر تاثیر ذهنیت رو میتونه نشون بده تا هر چیز دیگه ای. به اعتقاد من کسی این تست رو با موفقیت نگذرونده باشه اصلا نباید بره کاوش! :D
فاین نقره 1 برای بنده بازه 2- تا 2+ و نقره 2 هم 3- تا 3+ هست. برنز هم 3- تا 3+ هست. ولی اصلا روی این مقادیر برای خودتون حساب دقیق باز نکنین! چون همونطور که بارها گفته شده در بحث صدم هرتزی فرکانسها عوامل فوق العاده زیادی نقش دارن که درجه فاین رو میتونن 1 یا حتی 2 شماره عوض بکنن. پس فاین درست همون چیزی هست که شما برای خودتون در تست بدست میارین و باید در ذهن خودتون داشته باشین و در کاوش واقعی هم در نظر بگیرین احتمال داره اندکی تغییرات وجود داشته باشه. اما میزانش از حد 2 درجه بیشتر بنظر من مجاز نیست.

علی جان خدمت شما هم عرض کنم البته اساتید ردیابی اینجا حضور دارن که عملا تجربیات زیادی رو دارن. اما باز بنده که کل تابستون خودم رو صرف این کردم که بر اساس تمام تجربیات ردیاب قبلی 22 و چند ردیابی که قبلا ساخته بودم ؛ قضیه ردیابی رو کلا بتونیم عوض کنیم ؛ مطالبی رو در قسمت اپراتوری اولیه این ردیاب عرض کردم که واو به واوش به نظر من اهمیت داره! شما اون مطالب رو که چکیده تجارب بسیاری از افراد هست باید خیلی دقیق تر در نظر داشته باشین. این ردیاب با وجود امکان تغییر فرکانس و کنترل وزن در مجموع تنظیمات پیچیده ای پیدا کرده که ترکیباتش با هم میتونه صدها حالت مختلف رو حتی در ردیابی یک هدف ایجاد کنه. پس باید بدونیم داریم چکار میکنیم.

یکشنبه 26 آبان1392 - 11:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: البرز
آقا حمید آقا مجتبی:سئوالی داشتم. خواستم بدونم اگر امکانش هست: فرکانسهای طلا وغیره تا حدودی مشخص شده{بیشتر فرکانسهای تست} وفرکانسهای دفینه در زیر خاک که هر کدوم باهم فرق میکنه.بستگی به شرایط زیر خاک وخود بار و خیلی چیز های دیگه داره. حالا این فرکانسی که روی ردیاب {22} تعبیعه شده آیا فرکانس بار واقعی است که روی ردیاب داده شده یا فرکانس تست بوده است؟ @};- @};- @};-

سه شنبه 28 آبان1392 - 2:47pm
استاد
استاد
آواتار کاربر

اينم چندتا فركانس كه از فلزاتي كه از زير خاك خارج شده.اگه با فركانس هاي دستگاه يكي هستن از جناب حميد مي خوام اعلام كنن تا دوستان بيشتر اذيت نشن.از دوستان هم مي خوام تست كنن و اگه ايرادي هم بود اساتيد اعلام كنن.
مس:295.0
مفرغ:487.0الي488.0
نقره:466.0

با شاد بودن..زيبا بودن...رنگي بودن...خنديدن...رقصيدن و اواز خواندن هم مي توان به بهشت رفت..........كافيست خوب باشيم

سه شنبه 28 آبان1392 - 3:16pm
مدیر کل
مدیر کل

ELMIRA جان این مسائل بارها مطرح شدن.
در مورد فرکانسها خاطرتون جمع باشه. فرکانسها هیچ کدوم تست نیستن! فرکانس طلای دفینه هم با طلای جدید فرق محسوسی نداره که کسی فکر کنه مثلا طلای جدید رو میزنه قدیم رو نمیزنه! مواردی که اشیاء قدیمی کشف شده هم نشون میده که اگر واقعا چیزی در محدوده کاوش باشه قطعا قابل سنس خواهد بود.

سه شنبه 28 آبان1392 - 3:17pm
مدیر کل
مدیر کل

بله حمزه جان اینها فرکانسهای دفینه ای هستن و در ردیاب ما هم استفاده شدن! دوستان خودشونو اذیت نکنن! :D

سه شنبه 28 آبان1392 - 3:18pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 365 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 , 15 ... 37  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 106 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure