با لوپ 19 سانتی ستاره ای و 35 سانتی بسکت هم که بنده ساختم گارد از 23 به بالا جواب میده! البته بنظرم بخاطر ثبات و عملکرد روی زمین اگر بخوایم حساب کنیم باید گارد رو حتما از این عدد کمی بیشتر بذاریم. من فکر میکنم از عدد حداقل اگر 5 تا بیشتر باشه در عمل بهتر قابل استفادست.
اما در مورد اینکه چکار کنیم گارد کمتر جواب بده ؛ اگر شما یک لوپ خاص رو بخواین برای این مدار بهینه کنین باید اون مقاومت 390 اهم رو تنظیم کنین. مثلا مقادیر بالاتر بذارین ببینین گارد تا چه حد میتونه پایین تر تنظیم بشه. مقاومتی که باهاش کمترین عدد گارد قابل استفاده باشه مقاومت ایده ال برای اون لوپ هست.
در مورد خود لوپ هم خیلی نکات وجود داره. هم مدل پیچیدن خیلی مهمه که در موردش صحبت کردیم. هم جنس اون قالبی که براش در نظر میگیرین که بنظر من پلاستیک زیاد خوب نیست چون خودش مثل یک دی الکتریک خازنی عمل میکنه و چوب میتونه بهتر باشه. و هم اینکه خود سیم خیلی مهم هست چی باشه! سیم لاکی مطمئنا ایده ال نیست چون روکش لاکی که داره حالت خازنی رو بیشتر میکنه. بهترین سیم سیمی هست که روکش تفلون داشته باشه. نظیر سیمهایی که من دیدم مینلب در لوپهای خودش استفاده میکنه! حالا این سیمها رو از کجا میشه پیدا کرد نمیدونم!
کابل لوپ هم چون حالت خازنی رو اضافه میکنه خودش خیلی مهمه. با کابل نا مطلوب یا طولانی تر گارد بالاتر نیازه. این هم باید تست کنین که چه کابلی میتونه منجر به کمتر بودن گارد بشه.
گارد زیر 20 با در نظر گرفتن تمام نکات فوق کاملا دست یافتنی هست. اما گارد 10 دیگه یک رکورد محسوب میشه و اگر کسی بتونه لوپی بسازه که با گارد 10 جواب بده فکر کنم اون لوپ حتی از لوپهای مینلب هم با کیفیت تر هست و نتیجه هم این خواهد بود که بهترین تفکیک و بهترین سنس طلا رو در عین حداکثر برد داشته باشیم!