انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 10:56pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان گلم من لوپهای مختلف رو تست کردم

فعلا الویت ،برای این مدار لوپ تار عنکبوتی هستش ،که من تست کردم بد نبود اما یه لوپ دیگه دارم تست میکنم اسمه خاصی نداره

اما متذکر بشم هر چقدر لوپ بهتر باشه گارد پایین میاد و اگه گارد پایین باشه تفکیک فوق العاده میشه

پس تا میتونین لوپ رو با کیفیت بسیار بالا و همچنین شکافها رو بسیار دقیق بسازین چرا که نتیجه مطلوب بدنبال داره

لوپ تار عنکبوتی هم باید با فوتوشاپ عکسی طراحی کنم اینطور نمیشه توضیح داد

راستش من قید 1*1 رو میزنم چون بسیار بزرگ هستش،به نظرم لوپ 60 ایده آلترین لوپ به حساب میاد ،البته این فقط نظره منه

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 27 آبان1392 - 10:49pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با تشکر از اساتید عزیز .من هم در مورد اندی با آقا حمید موافقم .
اینکه مدار وفایل رو کامل برای عموم میذاره جای تحسین داره .
اگه خوش اخلاق بود ولی فایل دمو میگذاشت مثل این یاروترکه کیه (حسین دمیره .حسین آهنه) :)) . برای دلتا پالس3.خوب بود؟

سه شنبه 27 آبان1392 - 12:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

kooroshxfx نوشته است:
دوستان گلم من لوپهای مختلف رو تست کردم

فعلا الویت ،برای این مدار لوپ تار عنکبوتی هستش ،که من تست کردم بد نبود اما یه لوپ دیگه دارم تست میکنم اسمه خاصی نداره

اما متذکر بشم هر چقدر لوپ بهتر باشه گارد پایین میاد و اگه گارد پایین باشه تفکیک فوق العاده میشه

پس تا میتونین لوپ رو با کیفیت بسیار بالا و همچنین شکافها رو بسیار دقیق بسازین چرا که نتیجه مطلوب بدنبال داره

لوپ تار عنکبوتی هم باید با فوتوشاپ عکسی طراحی کنم اینطور نمیشه توضیح داد

راستش من قید 1*1 رو میزنم چون بسیار بزرگ هستش،به نظرم لوپ 60 ایده آلترین لوپ به حساب میاد ،البته این فقط نظره منه

سلام ئجناب کورش گارد بهترین گاردی که بهش رسیدید چنده؟ بنده بدون شیار پیچیدم تار عنکبوتی رو و بهترین گاردم 23 هست البته حساس هست و توهوا جواب میده برای خاک باید 24 باشه گارد نرم افزاری هم زیر 10 نمیاد به نظرتون امکان رسیدن به گارد 10 هست؟
خود اندی گاردش رو چند میذاشته؟
با تشکر

سه شنبه 27 آبان1392 - 2:48am
مدیر کل
مدیر کل

با لوپ 19 سانتی ستاره ای و 35 سانتی بسکت هم که بنده ساختم گارد از 23 به بالا جواب میده! البته بنظرم بخاطر ثبات و عملکرد روی زمین اگر بخوایم حساب کنیم باید گارد رو حتما از این عدد کمی بیشتر بذاریم. من فکر میکنم از عدد حداقل اگر 5 تا بیشتر باشه در عمل بهتر قابل استفادست.
اما در مورد اینکه چکار کنیم گارد کمتر جواب بده ؛ اگر شما یک لوپ خاص رو بخواین برای این مدار بهینه کنین باید اون مقاومت 390 اهم رو تنظیم کنین. مثلا مقادیر بالاتر بذارین ببینین گارد تا چه حد میتونه پایین تر تنظیم بشه. مقاومتی که باهاش کمترین عدد گارد قابل استفاده باشه مقاومت ایده ال برای اون لوپ هست.
در مورد خود لوپ هم خیلی نکات وجود داره. هم مدل پیچیدن خیلی مهمه که در موردش صحبت کردیم. هم جنس اون قالبی که براش در نظر میگیرین که بنظر من پلاستیک زیاد خوب نیست چون خودش مثل یک دی الکتریک خازنی عمل میکنه و چوب میتونه بهتر باشه. و هم اینکه خود سیم خیلی مهم هست چی باشه! سیم لاکی مطمئنا ایده ال نیست چون روکش لاکی که داره حالت خازنی رو بیشتر میکنه. بهترین سیم سیمی هست که روکش تفلون داشته باشه. نظیر سیمهایی که من دیدم مینلب در لوپهای خودش استفاده میکنه! حالا این سیمها رو از کجا میشه پیدا کرد نمیدونم! :D
کابل لوپ هم چون حالت خازنی رو اضافه میکنه خودش خیلی مهمه. با کابل نا مطلوب یا طولانی تر گارد بالاتر نیازه. این هم باید تست کنین که چه کابلی میتونه منجر به کمتر بودن گارد بشه.
گارد زیر 20 با در نظر گرفتن تمام نکات فوق کاملا دست یافتنی هست. اما گارد 10 دیگه یک رکورد محسوب میشه و اگر کسی بتونه لوپی بسازه که با گارد 10 جواب بده فکر کنم اون لوپ حتی از لوپهای مینلب هم با کیفیت تر هست و نتیجه هم این خواهد بود که بهترین تفکیک و بهترین سنس طلا رو در عین حداکثر برد داشته باشیم! :D

سه شنبه 28 آبان1392 - 4:03am
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
مهندس حمید زدی به هدف
من روی لوپهای مینلب خیلی کار کردم.تنها ایرادی که این نوع سیم داره اینه که مقاومتشون خیلی زیاده ولی اگه از سایز بزرگتر استفاده کنیم به نظرم جواب ایده آل بده.جلدی که برای لوپ فلزیاب مینلب در نظر گرفته شده فیبری هستش و با کاغذ و اسپری گرافیت عایق شده...تو بازار هم سیم با سایز بزرگ از این نوع فراوونه :ymhug:

سه شنبه 28 آبان1392 - 8:09am
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام البته این مطلب مربوط به دستگاه چنس نمیشه فقط سیم روکش تفلون مد نظر بوده :
مهندس حمید بنده کوئلی به دستم رسیده که از همین سیمهای روکش تفلون استفاده شده و بسیار سیمهای نرمی بوده و برای کوئل در حد 50 سانتی و حتی 20 سانتی بسیار عالی جواب میده ، مقایسه ای که بین سیم روکش تفلون و سیم لاکی در ساخت و برد دستگاه انجام دادم معلوم شد که کوئل ساخته شده با سیم روکش تفلون در آستانه قراردادن دستگاه خیلی سریعتر و با گردش ولوم چند شماره کمتر در آستانه قرار میگیره ولی سیم لاکی باید ولوم قدرت رو بیشتر چرخوند تا در آستانه قرار بگیره و بردی که توسط سیم روکش تفلون بدست آوردم حدود 30 درصد بیشتر از سیم لاکی بوده ! نظر شما مهندس حمید کاملاً درسته ؛ سپاس مهندس :-BD

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 28 آبان1392 - 9:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
با لوپ 19 سانتی ستاره ای و 35 سانتی بسکت هم که بنده ساختم گارد از 23 به بالا جواب میده! البته بنظرم بخاطر ثبات و عملکرد روی زمین اگر بخوایم حساب کنیم باید گارد رو حتما از این عدد کمی بیشتر بذاریم. من فکر میکنم از عدد حداقل اگر 5 تا بیشتر باشه در عمل بهتر قابل استفادست.
اما در مورد اینکه چکار کنیم گارد کمتر جواب بده ؛ اگر شما یک لوپ خاص رو بخواین برای این مدار بهینه کنین باید اون مقاومت 390 اهم رو تنظیم کنین. مثلا مقادیر بالاتر بذارین ببینین گارد تا چه حد میتونه پایین تر تنظیم بشه. مقاومتی که باهاش کمترین عدد گارد قابل استفاده باشه مقاومت ایده ال برای اون لوپ هست.
در مورد خود لوپ هم خیلی نکات وجود داره. هم مدل پیچیدن خیلی مهمه که در موردش صحبت کردیم. هم جنس اون قالبی که براش در نظر میگیرین که بنظر من پلاستیک زیاد خوب نیست چون خودش مثل یک دی الکتریک خازنی عمل میکنه و چوب میتونه بهتر باشه. و هم اینکه خود سیم خیلی مهم هست چی باشه! سیم لاکی مطمئنا ایده ال نیست چون روکش لاکی که داره حالت خازنی رو بیشتر میکنه. بهترین سیم سیمی هست که روکش تفلون داشته باشه. نظیر سیمهایی که من دیدم مینلب در لوپهای خودش استفاده میکنه! حالا این سیمها رو از کجا میشه پیدا کرد نمیدونم! :D
کابل لوپ هم چون حالت خازنی رو اضافه میکنه خودش خیلی مهمه. با کابل نا مطلوب یا طولانی تر گارد بالاتر نیازه. این هم باید تست کنین که چه کابلی میتونه منجر به کمتر بودن گارد بشه.
گارد زیر 20 با در نظر گرفتن تمام نکات فوق کاملا دست یافتنی هست. اما گارد 10 دیگه یک رکورد محسوب میشه و اگر کسی بتونه لوپی بسازه که با گارد 10 جواب بده فکر کنم اون لوپ حتی از لوپهای مینلب هم با کیفیت تر هست و نتیجه هم این خواهد بود که بهترین تفکیک و بهترین سنس طلا رو در عین حداکثر برد داشته باشیم! :D

ممنون مهندس حمید عزیز
من ام یه بار لوپ19سانتی پیچیدم دیدم گارد پایین نمیاد از 23 باز کردم 21سانت کردم بازم پایین نیومد پس جنس سیم باید عوض بشه @-)
من مدار رو شیلد کردم و بستم محکم بستم متاسفانه نمیتونم مقاومت رو تغییر بدم لطفا اگر دوستانی که مدار رو ساختن اون مقاومت رو تغییر بدن و نتیجه رو اعلام کنن :-*
از دوستان کسی میدونه این نوع سیم از کجا میشه تهیه کرد؟
با تشکر

سه شنبه 28 آبان1392 - 12:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
سلام البته این مطلب مربوط به دستگاه چنس نمیشه فقط سیم روکش تفلون مد نظر بوده :
مهندس حمید بنده کوئلی به دستم رسیده که از همین سیمهای روکش تفلون استفاده شده و بسیار سیمهای نرمی بوده و برای کوئل در حد 50 سانتی و حتی 20 سانتی بسیار عالی جواب میده ، مقایسه ای که بین سیم روکش تفلون و سیم لاکی در ساخت و برد دستگاه انجام دادم معلوم شد که کوئل ساخته شده با سیم روکش تفلون در آستانه قراردادن دستگاه خیلی سریعتر و با گردش ولوم چند شماره کمتر در آستانه قرار میگیره ولی سیم لاکی باید ولوم قدرت رو بیشتر چرخوند تا در آستانه قرار بگیره و بردی که توسط سیم روکش تفلون بدست آوردم حدود 30 درصد بیشتر از سیم لاکی بوده ! نظر شما مهندس حمید کاملاً درسته ؛ سپاس مهندس :-BD

مهدی جان ممنون از تجربیاتت

مهدی جان این سیم لامصب اسمی چیزی نداره ، به فروشنده چی بگیم ، بگیم سیمه روکش تفلن میخوایم :(

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

سه شنبه 28 آبان1392 - 2:21pm
مدیر سایت
مدیر سایت

سلام
من فکر میکنم که فروشگاه های بزرگ الکتریکی داشته باشن ، بگید سیم مفتول روکش دار شمارش هم اگر مثل سیم لاکی حساب کنیم باید 0.60 باشه من هم پیگیری میکنم اگر پیدا کردم برای شما هم میخرم ارسال میکنم ، اگر هم پیدا نشد میشه کابل ADSL کت 6 رو باز کرد و سیمهای داخلش رو سری کرد و کوئل رو پیچید ، باید خوب جواب بده اگر جنس مس سیمها خوب باشه چون کابل کت 5 جنس مسش ناخالصی زیادی داره و بدرد نمیخوره ،، یاعلی مدد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 28 آبان1392 - 3:06pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
سلام
سیم روکش تفلن دقیقا سیمی هست که روی فریت رادیو های ترانزیستوری میپیچن...منم نمیدونم چی بهش میگن ولی تو ساخت بوبین رادیو کاربرد داره :-?

سه شنبه 28 آبان1392 - 7:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 39 , 40 , 41 , 42 , 43 , 44 , 45 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 306 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure