انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 1:18am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم جناب KAMALNDT عزیز.
1- شما در 4 خط مطلبی رو توضیح دادین که بنده در طول یک هفته ساعتها روش کار کردم! بله دقیقا شما درست میفرمایین نویز 7660 قابل ملاحظه بوده و برای همین هم من کلی روش کار کردم و با اسیلوسکوپ حرفه ای هم مرتبا پایه 4 ولتاژ منفی اپ امپ رو بررسی میکردم تا به نتیجه مطلوب برسم. ولی با وجود اطلاعات شما تعجب میکنم چطور میفرمایین سلف مربوطه کمکی نمیکنه! :D فکر میکنم شما باید در مورد تاثیر شبکه های فیلتر CLC روی انواع امواج و نویزها از جمله سیستم پالس و سوئیچ بیشتر مطالعه داشته باشین. سلف L3 اینجا نقش اساسی بازی میکنه. تغییر خازن اسیلاتور 7660 و همینطور خازن خروجیش و خازن نهایی دکوپلاژ پایه 4 آپ امپ هم همگی آگاهانه و در عین حال پس از بررسی عملی انجام شده.
در عین حال چون من میدونستم نوع آیسی 7660 در این مساله تاثیر داره ؛ عمدا چند آیسی مختلف 7660 از جاهای مختلف خریداری کردم تا بتونم تفاوتش رو ببینم. کاری که فکر نمیکنم هر کسی با این دقت و حوصله انجام بده! :D نتیجه در هر صورت بسیار خوب بود و از نظر نویز هم ربطی به شماره دقیق 7660 نداشت. اما بلحاظ افت ولتاژ 12- کمی بهتر هست از اپ امپ OP37 استفاده بشه چنانکه در فایل توضیحات هم عرض کردم.
در نهایت مساله ای که شما قبلا هم اشاره فرمودین مبنی به استفاده از ولتاژ دوبل خارجی یعنی دو باطری 12 رو بررسی کردم. تفاوتی از نظر نویز و طبیعتا ثبات نداشت. اما مشکل اساسی دو باطری اختلاف ولتاژشون هست! ببینید ؛ شما از دو باطری 12 استفاده میکنین در حالیکه مصرف مدار روی ولتاژ 12+ بسیار بیشتر از 12- هست. بنابراین در طول مدت کار دستگاه افت عدد ولتاژ باطری ها در حدی اختلاف پیدا میکنه که خودش منجر به درست کار نکردن مدار میشه. تفاوت ولتاژی بیش از 0.5 ولت بین این دو ولتاژ هم در قسمت پالس و هم در تغذیه اپ امپ مساله ساز هست. اما اگر شما از دو باطری بالای 15 ولت استفاده کرده و جلوی هر دو رگولاتور 12 ولتی بذارین ؛ این کار قابل انجام هست و خوب هم جواب میده. حتی در این صورت هم با توجه به اینکه تاثیر مثبت محسوسی نداره من نمیتونم توصیه کنم و بنظر من اصلا ارزشش رو هم نداره.
2- خب عزیز من اگر قرار بر این باشه بهتره میفرمودین یک مدار فلزیاب دیگه طراحی بشه! :D اینکه بحثش کلا جداست. ما داریم در مورد تغییرات امکانپذیر روی خود این مدار صحبت میکنیم.
3- تست من همون بود که عرض کردم بنظر من تفاوتی نداشت مگر اینکه مدار شما تغییرات دیگه ای داشته باشه که بخاطر اونها تفاوت ایجاد بشه. اما بنظر من اصلا نباید هم تفاوتی بکنه! شما اگر این دو ماسفت رو مقایسه کنین مشاهده میکنین که هر دو 200 ولت هستن ؛ یکی 11 آمپر و دیگری 12 آمپر (که تقریبا فرقی نمیکنه) و مقاومت درین سورس هر دو هم 0.5 اهم هست. حالا شما لطف کنین برای من توضیح بدین در شرایطی که تقریبا ما از حداکثر توان هر دو ماسفت استفاده میتونیم بکنیم ؛ چرا و مطابق چه فاکتور الکتریکی باید ماسفت 9240 در حد محسوسی قویتر جواب بده؟ ضمن اینکه بنده مقاومتهای 1 و 5 رو هم بارها تغییر دادم و هیچ نتیجه بهتری که حاصل نشد هیچ ؛ تفکیک وضعیت بدتری پیدا کرد! طبیعی هم هست باید توجه کنین که تایمینگ دقیق پالسها با توجه به مدار اصلی ؛ داخل برنامه میکرو تنظیم و بارها توسط طراح مورد تیونینگ قرار گرفته! اگر ما زیاد هم بخوایم تغییری بدیم تفکیک کلا بلا استفاده میشه.
4- نیاز به تست هم نیست. دوست من شما فرمودین چنس شما با لوپ 28 سانتی سکه 500 تومنی رو از 45 سانت میزنه! از نظر من و با تجربه ای که خیلی بیشتر از علم من در مورد فلزیاب باشه باید عرض کنم این صحبت شما برای بنده در حد یک ادعا بیشتر نیست! حالا شما که همین نکته و میزان برد رو بعنوان دلیلی برای نیمه حرفه ای بودن این فلزیاب مطرح کردین ؛ خواهشا میتونین بمن بگین اون فلزیاب حرفه ای که شما منظورتون باشه پس میخواد سکه رو با همچین لوپی از چه فاصله ای بزنه؟؟؟! که حالا چنس بخواد با این جوابگیری شما بشه نیمه حرفه ای!

مطالب دیگه ای هم در پست قبلی شما بود من نخواستم وارد بشم.
مقاومت سر لوپ رو من قبلا بحث کرده بودم درسته قطعا خیلی مهم هست و حدود 1 کیلو اهم هم برای لوپ معمولی و بی کیفیت خوبه ولی نه برای لوپ با کیفیت!
در مورد حذف اثر میلر ( و نه ماینر!) صحبت شما درست هست اما روی برد و قدرت تاثیر محسوسی نداره.
در مورد دوبل کردن آپ امپ صحبت شما قطعا درست نیست. دوست من خود یک طبقه از این اپ امپ براحتی ضریب تقویت بالای 1000 رو به ما میداد ؛ شما و دوستان باید اول توجه داشته باشین که بنده چرا 680 گذاشتم در حالیکه میشد بیشتر گذاشت! این قضیه رو بنده دقیق بررسی کردم. بیشتر از 700 نه تنها برد بیشتر نمیشه بلکه مدار فقط بی ثبات تر میشه. پس دیگه نیازی به طبقه دوم نیست و کمکی هم نمیکنه. ضمن اینکه من از حرف شما در مورد استفاده از مولتی ترن با توجه به مطالب قبلیتون در مورد نویز و ثبات واقعا تعجب کردم! دوست من هر چند بنده برای تست دقیقا همین کار رو کردم و مولتی ترن گذاشتم ؛ اما حتما میدونین مولتی ترن دارای ظرفیت سلفی و همینطور خازنی اضافی هست که برای یک اپ امپ حساس که شما به تغذیش اونقدر دقت دارین نقش یک اشتباه فاحش رو داره! به همین لحاظ مدار بنده با مولتی ترن اصلا ثبات خوبی نداشت و فقط تونستم عدد مناسب برای اون مقاومت رو باهاش پیدا کنم. اما در نهایت که بجای مولتی ترن مقاومت ثابت معادل رو گذاشتم ثباتش هم خیلی خوب شد و به همین لحاظ میشد ازش برد بیشتری هم گرفت. باز هم محض احتیاط مقاومت های ثابت بیشتر رو تست گرفتم و نتیجه بهتر نبود چون ضریب تقویت اپ امپ دیگه روی این مقدار بهینه هست. در این مقوله بد نیست شما به وجود مبدل انالوگ به دیجیتال اختصاصی هم دقت کنین که باعث میشه ما به تقویت کمتری توسط اپ امپ نیاز داشته باشیم. در نهایت بردی هم که بدست اومده مطابق مشخصات ولتاژی پالسهای سر لوپ هست که نشون میده مدار درست کار میکنه و چندان کمتر یا بیشتر از حدی که در مقایسه با پالسی های دیگه بخواد باشه نیست.
در مورد مساله صدای دستگاه هم مطلب عجیبی رو شما گفتین! بله اگر شما میخواین بوق دستگاه قشنگتر بشه یا مثلا قویتر بشه کارهایی میشه کرد. اما این مساله مطلقا ربطی به کارایی فلزیابی مدار نخواهد داشت! چون بر خلاف فلزیابهای بوقی آنالوگ ؛ در این انواع دیجیتالی از طریق خروجی صوتی دستگاه نمیشه برد رو مثلا بیشتر کرد. چون فرمان تولید صدا پس از تشخیص سنس توسط کنترلر دستگاه صادر میشه.

پنج شنبه 30 آبان1392 - 10:09pm

با سلام خدمت دوست خوبم
من متوجه نمیشم علت پافشاری شما از بابت تعغیرات کلی مدار چه دلیلی دارد اگر بادقت بیشتری مطالب را برسی میکردید(که البته گله ای نیست مدیریت سایت و هزار مشغله) به این موضوع پی میبردید که من فقط از جهت علمی و فقط در رابطه با این مدار توضیحاتی در راستای افزایش میزان علم دوستان علاقمند به این موضوع انجام دادم نه طراحی مدار دیگر که به نظر من فلزیاب لامپی سیدلر آلمانی دهه 1960 به مراتب قویتر از این فلزیاب است (بجز منبع تغذیش)
1-در مورد ماسافت شما تمام فاکتور ها را برسی کردید ولی ایاسرعت سویچ این دو رو برسی کردید ایا ماکسیم استارتر با 6 آمپر و یا 7.5 آمپر با هم فرقی ندارد درست است در طراحی یک آمپیلیفایر وات پاین ندارد ولی آیا در یک سیستم 300 وات که هدف سوئیچینگ میباشد چطور من نکته ای را میخواستم مرحله به مرحله بگویم ولی الان میگویم شما که خودتان از نظر تجربی و علمی به مراتب از من خیلی بهتر هستید باید بهتر بدانید که قدرت سویچ ماسفت وابسته به مقدار جریان ورودی به پایه گیت میباشد نه ولتاژ و با یک مدار تقویت جریان میتوان ارتفاع پیک تولیدی در دو سر سیم پیچ را تا نزدیک ماکسیمم (irfp-200v وirf150v) بالا برد این تفاوت دو مدل ماسفت
2-من نگفتم که سلف تاثیری در نویز گیری مدار ندارد منظور من از عدم تاثیر به علت وجود پسماند ودیمگ نا نو ثانیه ای ناشی از میدان مغناطیسی به واسطه سلف در مدار تغذیه آپ امپ میباشد و به نظر من و با توجه به قوانین فیلترینگ نتورگ و بحث تاثیر پسماند مغناطیسی بهتر نیست l3 را به کلکتور q5 وصل کنید
3-در مورد باطری دوست خوبم من تعجب میکنم از دلیل مطرح کردن این موضوع شما بهتر میدانید که اصل مصرف مدار از +12 میباشد حالا من نمیدانم اگر در حالت تک منبع اگر مدار شما بعد از 2 ساعت به افت ولتاژ برسد و تداخل ایجاد نمایید مدار در حالت 2 منبع که وابستگی کمتری به-12 دارد چه اتفاقی خواهد افتاد مگر میخواهید تا 3 ولت از مدار کار بکشید در ضمن چیزی که من از طراحی مدار دیدم سرعت جریان کشی از +12 تقریبا 0.3 بیشتر از -12 میباشد -ولی بهتر است به خاطر جریان کشی کم مدار در این حالت از دو عدد باطری 18 ولت و رگلاتور15 ولت استفاده نمود
4-دوست خوبم من در رابطه با اثر میلر با شما موافقم با عرض پوزش من در هنگام تایپ حرف س را جا انداختم منظورم اثر مایسنر بود (لطفا برسی کنید) در صورت نیاز که بعید میدانم اگر منابعی خواستید معرفی کنم
5-در رابطه با نیمه حرفیه بودن دستگاه منظور من همانطور که گفتم عدم تفاوت بالای بین کار در گاز وجامدات غیر فلزی بود نه عمق کاری ان (که متاسفانه اکثرا در این سایت دنبال عمق میگردندالبته میتواند جزئی کوچکی از فاکتور های حرفه ای بودن باشد ولی به نظر من آپشنها ی نرم افزاری شرایط حرفه ای بودن را محیا میکند) که خدمت دوستان عزیزم عرض کنم که سیستمهای خاصی از فلزیاب وجود دارد که عمق کاری ان در حد 5 سانتیمتر ولی با تفکیک در حد ذرات نانو میباشد که به دستگاههای فوق حرفهای آزمایشگاهی معروف میباشند
دوست خوبم من دستگاهی ندارم برای فرزند یکی از دوستان ساختم (البته کمکش کردم تا ساخت 12 سالشه)تست سکه در هوا را خودم انجام دادم ولی بقیه تستها را خودشان حالا اگر برای شما این موضوع اینقدر مهم است و یا فکر میکنید که من آدم بیکاری هستم که به خاطر خودنمایی یا گرفتن اطلاعات از دیگران مردم را به چالش میکشم - به خاطر بد بین نشدن دیگر دوستان در اولین موقعیت از دستگاه یک تست گرفته و فیلم ان را برای دوستان میگذارم (ولی مطمئنم دوستان با انجام این تعغیرات کم هزینه نتایج را اعلام خواهد کرد)
6-دوست خوبم ما در دانشگاه هر وقت دو قطعه رو با هم موازی میکردیم میگفتیم duble کردن و اگر با هم سری میکردیم میگفتیم line کردن
منظور من اینه که یک op37 دیگه روش بزارید چرا :به خاطرکم شدن مقاومت خروجی آپ امپ و ......حالا دوست خوبم تاثیرات r25رو برسی بکنید
اگر مخواستم مدار اپ امپ را تقویت کنم که به علت وجود مبدل احتیاجی نیست از خانواده tlاستفاده میکردم
7-در قسمت خروجی مدار از یک تقویت کننده ترانزیستوری برای صدای دستگاه استفاده شده اگر دقت کرده باشید یکی از محاسن این دستگاه باز بودن رنج فرکانسی این خروجی میباشد که از فرکانس سازمتغییر داخلی at استفاده نموده منظور من تفکیک این فرکانسها ازهم (به خصوص امواج آلتراسونیک تولید شده در ابتدای سنس فلز که قابلیت آشکار سازی برای گوش انسان را ندارد میباشد)
امیدوارم این دفعه منظورم را رسانده باشم و از توجه شما بسیار سپاسگذارم و امیدوارم که این بحث های علمی ادامه داشته باشد
مطمئن هستم که این عدم تفاهم به علت مبهم بودن مطالبی بود که برایتان گذاشتم
تا بعد

جمعه 30 آبان1392 - 1:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

KAMALNDT نوشته است:
با سلام خدمت دوست خوبم
من متوجه نمیشم علت پافشاری شما از بابت تعغیرات کلی مدار چه دلیلی دارد اگر بادقت بیشتری مطالب را برسی میکردید(که البته گله ای نیست مدیریت سایت و هزار مشغله) به این موضوع پی میبردید که من فقط از جهت علمی و فقط در رابطه با این مدار توضیحاتی در راستای افزایش میزان علم دوستان علاقمند به این موضوع انجام دادم نه طراحی مدار دیگر که به نظر من فلزیاب لامپی سیدلر آلمانی دهه 1960 به مراتب قویتر از این فلزیاب است (بجز منبع تغذیش)
1-در مورد ماسافت شما تمام فاکتور ها را برسی کردید ولی ایاسرعت سویچ این دو رو برسی کردید ایا ماکسیم استارتر با 6 آمپر و یا 7.5 آمپر با هم فرقی ندارد درست است در طراحی یک آمپیلیفایر وات پاین ندارد ولی آیا در یک سیستم 300 وات که هدف سوئیچینگ میباشد چطور من نکته ای را میخواستم مرحله به مرحله بگویم ولی الان میگویم شما که خودتان از نظر تجربی و علمی به مراتب از من خیلی بهتر هستید باید بهتر بدانید که قدرت سویچ ماسفت وابسته به مقدار جریان ورودی به پایه گیت میباشد نه ولتاژ و با یک مدار تقویت جریان میتوان ارتفاع پیک تولیدی در دو سر سیم پیچ را تا نزدیک ماکسیمم (irfp-200v وirf150v) بالا برد این تفاوت دو مدل ماسفت
2-من نگفتم که سلف تاثیری در نویز گیری مدار ندارد منظور من از عدم تاثیر به علت وجود پسماند ودیمگ نا نو ثانیه ای ناشی از میدان مغناطیسی به واسطه سلف در مدار تغذیه آپ امپ میباشد و به نظر من و با توجه به قوانین فیلترینگ نتورگ و بحث تاثیر پسماند مغناطیسی بهتر نیست l3 را به کلکتور q5 وصل کنید
3-در مورد باطری دوست خوبم من تعجب میکنم از دلیل مطرح کردن این موضوع شما بهتر میدانید که اصل مصرف مدار از +12 میباشد حالا من نمیدانم اگر در حالت تک منبع اگر مدار شما بعد از 2 ساعت به افت ولتاژ برسد و تداخل ایجاد نمایید مدار در حالت 2 منبع که وابستگی کمتری به-12 دارد چه اتفاقی خواهد افتاد مگر میخواهید تا 3 ولت از مدار کار بکشید در ضمن چیزی که من از طراحی مدار دیدم سرعت جریان کشی از +12 تقریبا 0.3 بیشتر از -12 میباشد -ولی بهتر است به خاطر جریان کشی کم مدار در این حالت از دو عدد باطری 18 ولت و رگلاتور15 ولت استفاده نمود
4-دوست خوبم من در رابطه با اثر میلر با شما موافقم با عرض پوزش من در هنگام تایپ حرف س را جا انداختم منظورم اثر مایسنر بود (لطفا برسی کنید) در صورت نیاز که بعید میدانم اگر منابعی خواستید معرفی کنم
5-در رابطه با نیمه حرفیه بودن دستگاه منظور من همانطور که گفتم عدم تفاوت بالای بین کار در گاز وجامدات غیر فلزی بود نه عمق کاری ان (که متاسفانه اکثرا در این سایت دنبال عمق میگردندالبته میتواند جزئی کوچکی از فاکتور های حرفه ای بودن باشد ولی به نظر من آپشنها ی نرم افزاری شرایط حرفه ای بودن را محیا میکند) که خدمت دوستان عزیزم عرض کنم که سیستمهای خاصی از فلزیاب وجود دارد که عمق کاری ان در حد 5 سانتیمتر ولی با تفکیک در حد ذرات نانو میباشد که به دستگاههای فوق حرفهای آزمایشگاهی معروف میباشند
دوست خوبم من دستگاهی ندارم برای فرزند یکی از دوستان ساختم (البته کمکش کردم تا ساخت 12 سالشه)تست سکه در هوا را خودم انجام دادم ولی بقیه تستها را خودشان حالا اگر برای شما این موضوع اینقدر مهم است و یا فکر میکنید که من آدم بیکاری هستم که به خاطر خودنمایی یا گرفتن اطلاعات از دیگران مردم را به چالش میکشم - به خاطر بد بین نشدن دیگر دوستان در اولین موقعیت از دستگاه یک تست گرفته و فیلم ان را برای دوستان میگذارم (ولی مطمئنم دوستان با انجام این تعغیرات کم هزینه نتایج را اعلام خواهد کرد)
6-دوست خوبم ما در دانشگاه هر وقت دو قطعه رو با هم موازی میکردیم میگفتیم duble کردن و اگر با هم سری میکردیم میگفتیم line کردن
منظور من اینه که یک op37 دیگه روش بزارید چرا :به خاطرکم شدن مقاومت خروجی آپ امپ و ......حالا دوست خوبم تاثیرات r25رو برسی بکنید
اگر مخواستم مدار اپ امپ را تقویت کنم که به علت وجود مبدل احتیاجی نیست از خانواده tlاستفاده میکردم
7-در قسمت خروجی مدار از یک تقویت کننده ترانزیستوری برای صدای دستگاه استفاده شده اگر دقت کرده باشید یکی از محاسن این دستگاه باز بودن رنج فرکانسی این خروجی میباشد که از فرکانس سازمتغییر داخلی at استفاده نموده منظور من تفکیک این فرکانسها ازهم (به خصوص امواج آلتراسونیک تولید شده در ابتدای سنس فلز که قابلیت آشکار سازی برای گوش انسان را ندارد میباشد)
امیدوارم این دفعه منظورم را رسانده باشم و از توجه شما بسیار سپاسگذارم و امیدوارم که این بحث های علمی ادامه داشته باشد
مطمئن هستم که این عدم تفاهم به علت مبهم بودن مطالبی بود که برایتان گذاشتم
تا بعد

یا علی :-o

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

جمعه 30 آبان1392 - 1:36am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون جناب KAMALNDT عزیز. ظاهرا این بحث ادامه دارد! :D
بنده بابت تغییرات کلی کجا پافشاری کردم اتفاقا همه این تغییراتی که بنده لحاظ کردم جزئی ولی تاثیرگذار و با حفظ وفاداری به اصل مدار بوده! بحث میکرو شد که من عرض کردم عملی نیست و در واقع طراحی یک فلزیاب دیگه میتونه باشه که بنظر میومد منظور شما بیشتر همین باشه. در مورد قدرت هم اتفاقا اصلا فاکتور مفید این مدار قدرتش نیست. شما ادعا کردین همچون قدرتی که بنظر من هیچ مداری نمیتونه داشته باشه از این مدار گرفتین! حالا بد نبود بین این همه مدار که جای کار بیشتری دارن و حتی از ماسفت منفی بسیار بهتر هم استفاده کردن و قطعا جای افزایش برد بیشتر داشتن ؛ این مطلب رو در مورد چنس عنوان نمیکردین! حالا مدار لامپی مربوط به 1960 جای خود. یکی از همین مدارات بقول شما نیمه حرفه ای با همچین بردی رو اگر شما داخل انجمن مطرح میکردین مطمئن باشین بچه های انجمن بینهایت سپاسگزار شما میشدن.
1- بررسی شما کاملا فاقد درجه اعتبار هست. سرعت سوئیچ هم من متوجه نشدم چون طبق دیتاشیت تمام تایمینگ سوئیچ این دو ماسفت در حد نانوثانیه هم عین هم هست! حالا اگر پارامتر خاصی منظورتون هست بفرمایین دقیقا کدوم مد نظرتون بوده؟ بهرحال قدرت نهایی با مقاومت 2.1 اهم لوپ شما امکانپذیر نیست. شاید علت تفاوت بین ماسفتها برای شما همین باشه. ولی طبق بررسی من با اسکوپ ؛ ولتاژ سر لوپ با همین باطری 12 ولت معمولی و ماسفت 9640 براحتی به 200 ولت میرسه. و حتی اگر مقاومت لوپ اندکی کمتر باشه حتی با باطری 11 ولت هم ولتاژ سر لوپ 200 هست و ذره ای بالاتر نمیره که این دیگه محدودیت ولتاژی ماسفتهای کانال مثبت هست و دقیقا شامل 9240 هم میشه. حالا اگر به اینها باشه که شما حتی بحث 150 ولت و 200 ولت رو بخواین مطرح کنین که البته اشتباه کردین چون جفتش 200 ولتی هست ؛ پس در مدارات دارای ماسفت منفی IRF740 چی باید بگیم که 400 ولت هست! :D فکر میکنین حتی اگر از نهایت توانش هم استفاده بشه چقدر برد بیشتری حاصل میشه؟ تنها 25 درصد! پس فکر نمیکنم این بحث فایده ای داشته باشه. چون بین ماسفتهای مثبت چیز بهتری وجود نداره که استفاده کنیم. شما اگر لوپتون رو استاندارد در میاوردین متوجه میشدین که فرقی نداره. اگر هم بحث تایمینگ بخواد باشه که دیگه بدتر! چون تایمینگ این پالسها توسط میکرو تعیین میشه و در تفکیک هم اهمیت داره. نه فرکانس پالس و نه پهنای پالس که توسط سیستم دیجیتال تولید میشه ؛ در اختیار من و شما نیست و بحث تایمینگ هم نه تنها اهمیتی برای برد نداره بلکه تغییر درش بواسطه هر فاکتوری هم که باشه مستقیما روی تفکیک اثر منفی میذاره. چون حساب و کتاب این تایمینگ ها دست ما نیست و در اختیار برنامه نوشته شده در میکرو هست ؛ پس کنترل آگاهانه ای روش نداریم. همین که به هم نخوره و خراب نشه هنر کردیم!
2- دوست من فیلتر CLC سالهاست که در موارد مشابه استفاده میشه. شما توجه کنین نویز احتمالی از کدوم سمت میاد و از چه نوعی هست. ضمن اینکه مصرف خود آپ امپ در حد چند میلی آمپر بیشتر نیست و حالت ثابتی هم داره.
اینکه سلف دیگری هم برای قسمت منفی پالس در نظر گرفته میشد البته بهتر هم هست. ولی تاثیر محسوسی نداره! شما اگر امتحان کنین متوجه میشین نویز در اون قسمت اهمیت چندانی نداره و همون خازن 470 میکرو خروجی 7660 بعلاوه دو خازن 100 نانو که در ریل ولتاژ هستن کفایت میکنن. ولی اگر منظورتون این باشه که سلف L3 کلا به قبل پالس منفی منتقل بشه ؛ خیر بهیچ وجه! اگر ما روی آپ امپ اینقدر حساسیت نشون میدیم بدلیل این هست که کوچکترین نویز رو میتونه صدها برابر تقویت کنه! که تازه این مساله در این دو شماره اپ امپ مورد استفاده جزئی هم هست و خودشون به اندازه خیلی خوبی ضریب حذف نویز رو دارن. از طرف دیگه حالت پالس و سوئیچینگ توسط خود مدار منفی پالس بوجود میاد که برای تغذیه آپ امپ باید حذف بشه! آپ امپ بیچاره که بصورت ثابت یک مصرف خاصی داره و پالس و این چیزا از خودش نداره که بخواد بره توی سلف و بشه پسماند و از اون طرف روی پالس منفی اثر بذاره! :D
3- شما ظاهرا متوجه موضوع نشدین! دوست عزیز 12- فقط در نیمی از آپ امپ! و البته قسمت سوئیچ منفی پالس که اصلا هم قدرتی نیست استفاده داره و در کل 15 میلی آمپر هم نیست! در صورتی که مصرف مدار روی 12+ حداقل 80 میلی آمپر هست! حالا شما چطور مدار رو ساختین و تست کردین که متوجه این مساله نشدین؟ اگر مصرف روی 12- اونقدر زیاد بود که مطمئنا طراح مدار عقلش میرسید از 7660 استفاده نکنه و نوع دیگری تغذیه دوبل درست کنه چون مسلما با اون مداری که بسته بود جواب نمیداد! اما این مداری که ما بستیم خیلی مشخصات ولتاژیش بهتره و طبیعیه که بهتر هم جواب میده.
شما خودت میتونی حساب کنی وقتی مصرف بین دو باطری شما حداقل 5 برابر با هم فرق کنه بعد 2 ساعت ولتاژ هر کدومشون چقدر با هم فاصله میگیره! حالا یعنی اگر اپ امپ با 11- و 10+ تغذیه بشه بنظر شما مهم نیست؟! :D این مورد رو هم من بهش توجه داشتم.
اما در مورد ولتاژ 15 ولت. البته رگولاتور 15 ولتاژ ورودی باطری بالاتری میخواد. چون میتونین بررسی کنین اگر باطری ها از 17.5 پایین تر بیان دیگه شما ولتاژ رگوله 15 هم نخواهید داشت! از این گذشته ولتاژ پالس منفی اگر از 13.5 ولت بالاتر بره تایمینگ پالس به هم میخوره و تفکیک هم خراب میشه! میتونین بررسی کنین. ;) :D
نکته جالبی که من در توضیح ولتاژ دوبل توسط شما دیدم این بود که شما اصلا نقطه اتصال رو اشتباه گفتین! اون چیزی که شما گفتین اصلا میشه اتصالی! :D خوبه اصلا بگین چجوری وصل کردین. البته برای من واضحه ولتاژ دوبل چطور وصل میشه. ولی عجیب بود شما این رو درست نگفتین.
4- در مورد اثر ماینستر شاید حق با شما باشه. در این صورت باید بفرمایین دقیقا چه عدد مقاومتی رو به کدوم دو نقطه مدار متصل کردین و تاثیر دقیقش روی برد ؛ ثبات و تفکیک به چه صورتی هست. همینجوری یه مقاومت رو بزنیم سر ماسفت که معلوم نیست منظور شما دقیقا کجا هست و تاثیرش هم چی بوده ؛ به بنده هم کمکی در فهم موضوع نمیکنه! از سایر دوستان چه توقعی دارین برن انجام بدن نتیجشو بگن! پس لطف کنین بیشتر توضیح بدین. :D
5- بله عدم تفاوت زیاد در برد داخل خاک یا در واقع همون قابلیت نفوذ از ابتدا هم عرض کردم یکی از مهم ترین فاکتورهای این مدار هست. ولی دیگه نه اون چیزی که شما فرمودین! شما گفتین سکه 500 تومنی با لوپ 28 سانتی معمولی از 45 سانت. که این خودش از نظر من مهمترین قسمت فرمایش شماست که فعلا زیر سواله. ولی فراتر از این گفتین در خاک هم 45 سانت! در تست بنده هم حتی 1-2 سانت برد کم میشد. شما اگر هم به چنین بردی در هوا رسیده باشین قطعا در خاک حداقل 3 سانت برد کمتر باید باشه. غیر این باشه باید قبول کنیم که خاک و هوا برای امواج فلزیاب کاملا یکسان هست! هر چند آرزوی ما همینه ولی این دیگه یک ایده ال دست نیافتنیه.
بحث ساخت توسط یک نوجوان 12 ساله رو هم فکر میکنم نه تنها من بلکه اکثر دوستان یک جور تحقیر از جانب شما تلقی کنن! ولی اشکال نداره. :D من جسارت نکردم شما بیکار نیستین حتما هدفی دارین که ایشالا خیر باشه و حتما هم اطلاعات خوبی در زمینه فلزیاب دارین. ولی خوبه حالا که همچین قدرت بی سابقه ای که در حد رکورد جهانی! هست ؛ از این مدار گرفتین و تازه اسمش رو گذاشتین نیمه حرفه ای ؛ خب لطف کنین یکی از مدارات نیمه حرفه ای یا حرفه ای خودتون رو در انجمن بذارین. جوری که کاربران زیر 12 سال ما هم به امید خدا بتونن بسازن! یعنی اینجور نباشه بگین اونجاش رو فلان چیز وصل کن اینجاش رو دوبل کن اون قسمت رو انتگرال بگیر! اینجوری مهندس 40 ساله هم بزور میتونه استفاده کنه! امیدوارم شما هم بنده و سایر دوستان رو درک کنین.
طبیعتا من خیلی خوشحال میشم و اتفاقا میخواستم درخواست کنم فیلمی از تست خودتون بگیرین تا متوجه بشیم نحوه کار به چه صورت بوده.
6- ببخشید من به مفهوم دوبل کردن آشنایی ندارم متاسفانه در زمان دانشجویی ما به موازی کردن آپ امپ نمیگفتن دوبله که هیچ بنده در مداری ندیدم آپ امپ ها رو بصورت موازی و پایه به پایه ببندن! حالا شما اگر مقاله ای چیزی در این مورد دارین برای بنده بفرستین متوجه بشم فلسفه این قضیه دقیقا به چه صورتی هست. چون چیزی که من میبینم اینه که نه به قدرت گیرنده کمکی میکنه چون ما نهایت تقویت بدردبخور در ورودی ADC رو داریم ؛ و نه به ثبات کمکی میکنه چون اصولا ثباتش اشکال خاصی نداره. وانگهی هر جور شلوغ کاری در اطراف اپ امپ خودش بی ثباتی و نویز ایجاد میکنه.
در زمینه تغییرات مقاومت 25 هم عرض کردم همین که شما مولتی ترن بذاری کلی ثبات پایین میاد! حالا باقیش که دیگه هیچی. اگر از طریق این مدل تغییرات در گیرنده میشد تقویت آنچنان زیادی داشت مطمئن باشین سایر مداراتی که قویتر از این هستن رو باید میشد بسادگی جوری تقویت کرد که سکه رو از 70 سانت یا بیشتر هم بزنن! که خوب همه میدونن وجود نداره. بهرحال ضریب تقویت از حدی بیشتر باشه دیگه نویز و همه امواج نا خواسته محیط رو هم به اندازه تاثیر گذار در مدار تقویت میکنه و مشخصه که بدرد نمیخوره. این قضیه هم به طبقه بعد آپ امپ ارتباطی نداره که شما بخواین براش کاری صورت بدین. به قبل آپ امپ و خود لوپ و مسیر ارسال سیگنال به ورودی گیرنده بستگی داره که از حدی بیشتر نمیشه در برابر امواج محیطی حفاظتش کرد.
7- بوق ابتدایی سنس این دستگاه اتفاقا از نوع بم و کاملا در محدوده شنوایی هست! اولتراسونیک که شما میفرمایین نشون میده یا لوپتون اشکال داره یا اینقدر تغییرات حساب نشده انجام دادین که این حالت پیش اومده! اینو عرض میکنم چون برای خودم هم در جریان تغییرات پیش اومد و متوجه شدم که نباید اون تغییر انجام میگرفته! برای همین هم بارها عرض کردم به حساب و کتاب تایمینگ در این مدار باید خیلی دقت کرد. بهرحال بله اگر قسمت صوتی مدار اشکالی داشته که البته بنظر من نداره و با بلندگوی مناسب صدای خوبی هم تولید میکنه ؛ طبیعتا فرمایش شما قابل تامل بود ؛ هر چند که هیچ توضیح عملی و قابل انجامی هم در موردش ندادین!

جمعه 1 آذر1392 - 3:46am

با سلام
با عرض پوزش من وقت کافی برای این چت بازیها ندارم ولی ایکاش مطالب فوق را با دقت بیشتری مطالعه میکردید تا منجر به این جوابهای غیر منطقی نگردد
از نظر من این بحث تمام است فقط طبق قولی که دادم طی چند روز آینده فیلمی از کارکرد مدار برای دوستان میگذارم
جناب حمید خان از اظهار نظر شما در مسایل فوق سپاسگذارم و ادامه این مطلب را که متاسفانه به سمت کشمکشهای ناخواسته در حال حرکت است صلاح نمیدانم
با آرزوی موفقیت -خداحافظ

جمعه 1 آذر1392 - 10:24am

راستی چند تا مسئله برای دوستان خوبم لازم بود قبل از رفتن بگویم
راستی در تایپیکهام عدد اهم لوپ را 2.1 تایپ کردم که عدد 6.1 اهم صحیح میباشد
آیسی آپ امپ این مدار به دوصورت op37 ,op37c میباشد حتما از op37 استفاده کنید هم قابلیت دوبل شدن دارد هم قویتر است مدل c قابلیت دوبل شدن ندارد
ودوستان خوبم در نظر داشته باشند که راه کارهای تقویت سخت افزاری یک فلزیاب پالسی حداقل 20 مورد میباشد (با توجه به نوع مدار متفاوت است)
که با اشتراک گذاری موارد فوق بهترین نتیجه را میگیرم اگر بگوییم این مورد تاثیر کمی داشت و مهم نیست والی تا آخر شما در کار خود موفق نخواهید شد
با آرزوی موفقیت

جمعه 1 آذر1392 - 10:44am
مدیر کل
مدیر کل

دوست عزیز جناب KAMALNDT استاد گرامی و دانشگاهی من! از کی تا حالا مورد به مورد جلو رفتن روی مسائل فنی و بررسی دقیق نکات یک مدار رو بهش میگن چت بازی؟ اگر این باشه که شما شروع فرمودین و ابتدا من سکوت کردم شاید فکر کردین بنده حرفی برای گفتن ندارم! اما ظاهرا الان شما جوابی برای نکات من ندارین! بنده هم عرض کردم مطالبی رو برای من بفرستین اگر واقعا قصد خیر دارین ولی انگار خبری نیست!
عزیز من در این انجمن خیلیها اومدن و بشدت دیگران رو سرکار گذاشتن و ما حق داریم به کسی که نمیشناسیم اعتماد نکنیم. شما در این مورد باید به ما حق بدین. حالا فرق نمیکنه شما کی هستین و سطح فنی و علمی شما در چه حد هست.
در مطالب شما هم نکته مثبت و درست وجود داشته که من تایید کردم ؛ ولی سبب افزایش برد لااقل نبود! بعضی ایرادات قطعی رو هم بنده عنوان کردم. چند توضیح مشخص هم از شما خواستم که انگار شما قصد کمک ندارین چون توضیحی نمیدین و فقط میگین بچه ها برن تست کنن نتیجشو بگن! خب منم درخواست میکنم همین کار انجام بشه. ولی اگر قصد علمی و فنی باشه که جواب من این چند خط طفره رفتن شما نیست!
اون 20 مورد هم که شما فرمودین تعدادیش ظاهرا در مطالب شما بود. که خیلیاش هم درست نبود! شما شاید چیزی از مدار بدونی. ولی اگر تجربه کار با فلزیاب رو واقعا داشتی ادعای گرفتن چنین بردی رو نمیکردی که در تاریخ فلزیابی بی سابقه هست! اگر به حرف من شک دارین تشریف ببرین یک فلزیاب شناخته شده از هر نوعی رو برای ما پیدا کنین که با چنین لوپی اون برد رو حتی در هوا داشته باشه. چه برسه به خاک.
در ضمن با لوپ 6.1 اهم امکان نداره چنین بردی بدست بیاد! خوشبختانه سیستم پالس این مدار هم ویژه تر از این حرفهاست که شما بگین کار خاصی روش انجام دادین که از این رو به اون رو شده! من از ابتدا به نیت شما شک داشتم و الان مطمئن تر شدم. شما اگر واقعا قصد خیر داشته باشین در این انجمن تاپیک و مدار کم نبود که بخواین کار خودتون رو روی اونها انجام بدین. وگرنه نیاز به ادعای گرفتن چنین بردی که لورنز و بالاتر از لورنز هم ندارن نبود! الان هم که قصد کمک دقیق و مشخص به دوستان رو ندارین و جواب سوالات من رو هم نمیدین خواهش میکنم تشریف ببرین و اجازه بدین دوستان به کارشون برسن. ما شاید به جایی نرسیم ولی با همراهی امثال شما در چاه هم میفتیم! مشتاقانه منتظر دیدن فیلمتون هم هستیم! :D

جمعه 1 آذر1392 - 5:38pm

با سلام من با حرف آقا حمید موافقم من هم لوپ با اهم 6 رو تست کردم با گارد نزدیک به 65 جواب میده و طلا رو هم سنس نمیکنه تنها لوپی که من خوب جواب گرفتم لوپ تخت هست با اهم نزدیک به 1.7 که من 40 سانت درستش کردم و با گارد 24 تونستم یک قوطی روغن لحیم رو از 50 سانت سنس کنم بازم دارم روش کار میکنم تا برد رو بالا ببرم با تشکر

جمعه 1 آذر1392 - 5:51pm
مدیر کل
مدیر کل

نکته دیگه ای که وجود داشت این بود که با لوپ 6 اهم که بخواد معمولی هم باشه امکان نداره گارد پایین تر از 50 جواب بده! چون خازن داخلی لوپ بیش از حد بالا و در حد چند صد پیکو فاراد خواهد بود. این هم چیزی نیست که با هیچ تغییری در مدار بشه درستش کرد. چون لوپ بهرحال بواسطه این خازن زیاد انرژی رو در خودش ذخیره میکنه و باید گارد بالاتر باشه. که این خودش یعنی از کار افتادن تفکیک و عدم سنس طلا! اهم هم که زیاد بشه بدتر هم میشه. این مساله به نوع سیم هم بستگی نداره. اگر شما لوپ رو بصورت معمولی بسازین نوع سیم دیگه کمک چندانی نمیکنه.

جمعه 1 آذر1392 - 5:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

منظور يك و شش دهم اهم هست نه 6 اهم دوستان

جمعه 1 آذر1392 - 7:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 42 , 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: hoshyar191 و 350 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure