حمید نوشته است:
خیلی ممنون سامان عزیز.
تبریک میگم این سیم رو پیدا کردین! با توجه به توضیحاتی که دادین بنظر میاد خیلی سیم خوبی باشه. بد نیست عکسش رو هم بذارین که به دوستان کمک بشه. ولی حیف که قطرش زیاد هست و اینجوری مقاومتش خیلی کم در میاد! در ضمن من که نوشته بودم حتی برای لوپ کوچک بین 30 تا 40 متر سیم نیاز هست تا ظرفیت 400 میکرو بدست بیاد. اشکالی هم نداره میتونین باز هم از این سیم بهش اتصال بدین و خیلی خوب و ظریف لحیم بزنین و روشو چسب بزنین. فقط ایرادی که باقی میمونه مساله اهمش هست که خیلی کم در میاد. البته من با سیم 1.2 میل یک لوپ معمولی درست کرده بودم مقاومتش 0.3 اهم بود. ماسفت Q3 بشدت داغ میکرد و کار هم میکرد ولی اصلا جوابدهی مطلوب نبود! لوپ شما با سیمی که گفتین هم همین حدود در میاد. اینجور باشه سیمی که شما گرفتین خیلی ضخیم هست و جواب خوبی نمیده. بنظر من بهتره همین سیم رو با حدود نصف این ضخامت پیدا کنین تا اهم خوبی بدست بیاد. در اون صورت حدود 1 اهم درست در میاد.
سلام جناب حمید عزیز
راستش از شانس بد من تموم کرده بود و همین 10 متر براش مونده بودم من ام گرفتم فکر میکردم لوپ20 حداقل ازش دربیاد که نشد قرار شده سفارش بده برارن براش اما گفت معلوم نمیکنه کی بیاد اما نمره 1 پایینتر فکر نکنم طرفای ما پیدا بشه
فردا یه عکس از سیم هم میزارم فعلا گوشی مناسب در دسترسم نیست (من با نام سیم تفلون گرفتم فقط باید فروشگاههای که کارشون فقط کابل هست سر بزنید برای بنده متری 1200 تومن حساب کردن)
جناب کورش عزیز لوپ بنده عنکبوتی میپیچم شما تست کردید این سیم رو؟
شاد باشید