انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 3:24am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام

من مطالب این تایپیک و امروز خوندمشون...قبل از هر چیزی یه نکته رو عنوان کنم که اکثر دوستانی که در این جمع حضور دارن مطمئنا قشر تحصیلکرده و با تجربه ای هستن که سالیان سال تو این کار زحمت کشیدن و سن و سالی هم ازشون گذشته و وقتی بحث یه کودک 12ساله وسط میاد توهینی به همه ما هستش که در اینجا حضور داریم و داریم با هم کار میکنیم X( آقا کمال من مباحثتون تو تایپیک brnهم دنبال کردم توضیحاتی که اونجا دادین یکی دو نفر از دوستانی که انجام دادن به مسئله عدم ثبات دستگاه رسیدن چیزی که بعد از برد دستگاه ویژگی مهم هر فلزیابی تعریف میشه...واما چنس....شما قبل از زحمات مهندس حمید چرا نیومدین و این تغییرات و تو این فلزیاب بدین.این فلزیاب رو خیلی وقت بود که اینجا گذاشته بودند و کسی رو این کار نمیکرد...اگه واقعا علم و از همه مهمتر تجربه کار و ساخت فلزیاب و دارین بیاین و یه کار از خودتون و بذارین و به دوستانتون کمک کنید.من اگه ادعای شما رو داشتم یه pcbبا تغییرات ویژه ساخت خودم و میذاشتم و به دوستان کمک میکردم. مباحث فنی رو هم آفا حمید ذکر کردن و از دوستان خواهش میکنم که روی لوپ تمرکز کنن و شاید بشه به لوپ مناسبی دست یافت.سیم پشت تلویزیون هم هر چی که باشه اسم و سایز و جنسی برای معرفی داره من که خجالت میکشم برم و سیم پشت تلویزیون و سفارش بدم X_X آقا کمال قبل از رفتنت عذر خواهی که بدهکاری رو عنوان کن :-w

جمعه 1 آذر1392 - 7:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان
آقای کمال عزیز این انجمن محلی برای همفکری و کمک به هم هست بی منت اگر شما نکات علمی و عملی دارید بفرمائید تا بررسی بشه این چند مورد رو هم که فرمودید جناب حمید عزیز به صورت علمی جواب دادن بدون هیچ بی احترامی برای یه خط شما چند سطر جواب مینویسن و شما اسمشو چت بازی میذارید!!!
بگذریم به نظر من هم رو لوپ تمرکز بشه بهتره
بنده دیروز بعد از کلی گشتن تونستم سیم تفلون 1.5 پیدا کنم شماره یک نداشت و توش رشته ای و نقره اندود هست سیم هم با روکش حدود3میل هست البته روکشش دو لایه هست لایه برونی نخی مانند هست و لایه درونی هم مثل اسفنج نرم بنده 10 متر گرفتم و مقاومتش رو اندازه گرفتم در حد صفر بود(مقاومت پراپ مولتی متر 0.5و با اندازه گرفتن سیم بین 0.5 و 0.6 متغیر میشد) ولی متاسفانه هر طوری پیچیدم هانریش 60میکرو بیشتر نشد

شنبه 1 آذر1392 - 12:41am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون سامان عزیز.
تبریک میگم این سیم رو پیدا کردین! با توجه به توضیحاتی که دادین بنظر میاد خیلی سیم خوبی باشه. بد نیست عکسش رو هم بذارین که به دوستان کمک بشه. ولی حیف که قطرش زیاد هست و اینجوری مقاومتش خیلی کم در میاد! در ضمن من که نوشته بودم حتی برای لوپ کوچک بین 30 تا 40 متر سیم نیاز هست تا ظرفیت 400 میکرو بدست بیاد. اشکالی هم نداره میتونین باز هم از این سیم بهش اتصال بدین و خیلی خوب و ظریف لحیم بزنین و روشو چسب بزنین. فقط ایرادی که باقی میمونه مساله اهمش هست که خیلی کم در میاد. البته من با سیم 1.2 میل یک لوپ معمولی درست کرده بودم مقاومتش 0.3 اهم بود. ماسفت Q3 بشدت داغ میکرد و کار هم میکرد ولی اصلا جوابدهی مطلوب نبود! لوپ شما با سیمی که گفتین هم همین حدود در میاد. اینجور باشه سیمی که شما گرفتین خیلی ضخیم هست و جواب خوبی نمیده. بنظر من بهتره همین سیم رو با حدود نصف این ضخامت پیدا کنین تا اهم خوبی بدست بیاد. در اون صورت حدود 1 اهم درست در میاد.

شنبه 1 آذر1392 - 1:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت دوستان فلزجوو

بنده تغییرات جناب مهندس کمال رو انجام دادم

وقتی op37 رو دوبل کردم هیچ تاثییری در برد احساس نمیشد ضمن اینکه بی ثباتی بیداد میکرد

در مورد اون باطری 12 هم بجای 7660 استفاده کردم باز هم تغییری احساس نشد

در ضمن شما اگه ورژن ابتدایی مدار رو بسازین و از pcb های رایج استفاده میکردین، اونوقت متوجه میشدین تغییرات جناب مهندس حمید فوق العاده هوشمندانه بود

طوری که طراح مدار دقیقا از کلمه هوشمندانه و زیرکی در ویرایش مدار عنوان کرد

pcbهای رایج ،اپراتور رو خسته میکرد ، به طوری که بعد از 30 دقیقه کار کردن با این مدار به دلیل نویز زیاد و زدن دگمه ریست با عث کلافه شدن اپراتور میشد

جناب مهندس کمال لطفا تغییرات را طوری عنوان کنین که قابل اجرا باشه، این مقاومت رو بزن سر فلان جای فلان.......با این توضیحات نمیشه تمام تغییرات شما رو در مدار

لحاظ کرد

و اما با لوپ گرد سیمتون هم طلا اندود باشه باز هم فایده ای نداره

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

شنبه 1 آذر1392 - 1:07am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خیلی ممنون سامان عزیز.
تبریک میگم این سیم رو پیدا کردین! با توجه به توضیحاتی که دادین بنظر میاد خیلی سیم خوبی باشه. بد نیست عکسش رو هم بذارین که به دوستان کمک بشه. ولی حیف که قطرش زیاد هست و اینجوری مقاومتش خیلی کم در میاد! در ضمن من که نوشته بودم حتی برای لوپ کوچک بین 30 تا 40 متر سیم نیاز هست تا ظرفیت 400 میکرو بدست بیاد. اشکالی هم نداره میتونین باز هم از این سیم بهش اتصال بدین و خیلی خوب و ظریف لحیم بزنین و روشو چسب بزنین. فقط ایرادی که باقی میمونه مساله اهمش هست که خیلی کم در میاد. البته من با سیم 1.2 میل یک لوپ معمولی درست کرده بودم مقاومتش 0.3 اهم بود. ماسفت Q3 بشدت داغ میکرد و کار هم میکرد ولی اصلا جوابدهی مطلوب نبود! لوپ شما با سیمی که گفتین هم همین حدود در میاد. اینجور باشه سیمی که شما گرفتین خیلی ضخیم هست و جواب خوبی نمیده. بنظر من بهتره همین سیم رو با حدود نصف این ضخامت پیدا کنین تا اهم خوبی بدست بیاد. در اون صورت حدود 1 اهم درست در میاد.

سلام جناب حمید عزیز
راستش از شانس بد من تموم کرده بود و همین 10 متر براش مونده بودم من ام گرفتم فکر میکردم لوپ20 حداقل ازش دربیاد که نشد قرار شده سفارش بده برارن براش اما گفت معلوم نمیکنه کی بیاد اما نمره 1 پایینتر فکر نکنم طرفای ما پیدا بشه :(
فردا یه عکس از سیم هم میزارم فعلا گوشی مناسب در دسترسم نیست (من با نام سیم تفلون گرفتم فقط باید فروشگاههای که کارشون فقط کابل هست سر بزنید برای بنده متری 1200 تومن حساب کردن)
جناب کورش عزیز لوپ بنده عنکبوتی میپیچم شما تست کردید این سیم رو؟
شاد باشید

شنبه 1 آذر1392 - 1:42am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم سامان جان. ایرادی نداره ایشالا نازکترش هم پیدا میشه! :D فقط دقت کنین لوپ عنکبوتی بنظرم مقدار سیم بیشتری میخواد. حتی برای لوپ نسبتا کوچک بنظرم 50 متر نیاز باشه! با توجه به قیمت بالایی که فرمودین حتما سیم نازک تر بگیرین که ضرر بیخودی نکنین. برای لوپ کوچک تا متوسط از این سیم بنظر من 1 میل ضخیم تر نباید استفاده بشه. اگر هم همین سیم رو وزن کنین و بر اساسش حساب کنین چه وزنی از اون سیم مورد نیازتون هست و بصورت وزنی بتونین سیم رو بخرین قطعا ارزونتر در میاد.

شنبه 1 آذر1392 - 1:48am
مدیر کل
مدیر کل

دوستان پس از آزمایشات و محاسبات مختلف بر اساس چندین فاکتور در نهایت به این نتیجه رسیدم مناسبترین عدد مقاومت 13 باید 680 اهم باشه! در واقع با این مقدار اگر لوپ شما 400 میکرو هانری نسبتا با کیفیت و با مقاومت بین 1 تا 2 اهم باشه ؛ حداکثر ثبات و قدرت و سنس خوب طلا بدست میاد و دیگه افت ولتاژ باطری از 12 تا 10 ولت هم تاثیر محسوسی روی عملکرد مدار نداره! مقاومت لوپ هم در این صورت چندان فرق نمیکنه بین 1 تا 2 اهم چه مقداری باشه.
در تست بنده هم این مساله کاملا مشهود بود و حتی منجر شد که عدد گارد تا 3 شماره کمتر هم قابل تنظیم باشه.
پس توصیه میکنم دوستان مقاومت 13 رو 680 اهم 2 وات کربنی قرار بدن و نتیجه رو مقایسه کنن.

شنبه 2 آذر1392 - 12:14pm
مدیر سایت
مدیر سایت

مهندس آیا میشه کابل شبکه کت 6 رو باز کرد و سیمهای داخلش رو سری کرد و لوپ رو پیچید ؟ چون اندازه سیم و مس کابل کت 6 خیلی مناسبه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 2 آذر1392 - 2:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
دوستان پس از آزمایشات و محاسبات مختلف بر اساس چندین فاکتور در نهایت به این نتیجه رسیدم مناسبترین عدد مقاومت 13 باید 680 اهم باشه! در واقع با این مقدار اگر لوپ شما 400 میکرو هانری نسبتا با کیفیت و با مقاومت بین 1 تا 2 اهم باشه ؛ حداکثر ثبات و قدرت و سنس خوب طلا بدست میاد و دیگه افت ولتاژ باطری از 12 تا 10 ولت هم تاثیر محسوسی روی عملکرد مدار نداره! مقاومت لوپ هم در این صورت چندان فرق نمیکنه بین 1 تا 2 اهم چه مقداری باشه.
در تست بنده هم این مساله کاملا مشهود بود و حتی منجر شد که عدد گارد تا 3 شماره کمتر هم قابل تنظیم باشه.
پس توصیه میکنم دوستان مقاومت 13 رو 680 اهم 2 وات کربنی قرار بدن و نتیجه رو مقایسه کنن.

جناب مهندس حمید ممنونم

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

شنبه 2 آذر1392 - 3:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام
جناب مهندس حمید،در حالت حذف آهن، واکنش مداربه آهن زنگ زده که در زیرخاک مدفونه چطوریه؟ آیا آهن زنگ زده راهم حذف میکنه؟از دوستان کسی این مورد را تست کرده؟
ممنون

شنبه 2 آذر1392 - 5:01pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 43 , 44 , 45 , 46 , 47 , 48 , 49 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 669 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure