با سلام خدمت همه دوستان
یه چند روزی نبودم دوستان خوبم لطف و در حق من تموم کردن مگر من غیر از کمک به شما نیت دیگری داشتم ویا مثل بعضی ها جوانان جویای علمو میفرستم دنبال اجرا کردن پرو ژه های خودم که فلان کارارو بکنید با فلان هزینه بعد بگید چی شد مگه کارهایی که من گفتم انجام بدیید بیشتر از 5 هزار تومان هزینه داشت ویا پروفوسرهای ارجمند سایت مگر فکر میکنن که کی هستن که وقتی میفهمن دستگا هو یه جوون 12 ساله جمع کرده به قبای غیرتشون بر میخوره و فکر میکنن سازنده کبری 4000 هستنو بهشون توهین شده مگر در این سایت جز چند مدار اسباب بازی که با زحمت بعضی ازدوستان نزدیک مدارات نیمه حرفه ای میشه چیز دیگری هم وجود داره(فقط پالسی هارو گفتم) فلانی میگه ای سی رو دوبل کردم جواب نداد نبایدم با نویزی که تو مدار است جواب بده (میگیم آدم بساز میاد یه جفت جوراب میزاره میگه این که حرف نمیزنه)تعقیرات در مدارات پالسی بسیار ناچیز ولی اگر همه تعقیرات انجام بشه به مراتب تاثیر گذار تر خواهد شد حالا که گذشت هدف من از این مطالب فقط ایجاد اشتیاق برای دوستان مبتدی برای علاقه بیشتر به علم الکترونیک بود نه راهنمایی برای گالیورهای گرامی
یکی از دوستان گفت عذر خواهی بکن من در همین جا از این دوست خوبم به دلیل راهنماییهای که کردم معذرت میخواهم چون لایقش نبودی
قول داده بودم فیلم کارکرد دستگاه این دوست 12 سالمون که شاید برای ساخت این دستگاه 30 در صد کمکش کردم و بزارم که گذاشتم
حالا دوستان خوبم ببینن و اگر راضی بودند همان کار های که گفتم رو انجام بدن تا شاید دلیل اینکه چرا بعضی ها دوست ندارند که این مدار بهتر کار کند را بفهمند (شاید کسی میخواد به تولید انبوه برسونه
)
دوستان خوبم لطفا پیام خصوصی ندهید در همین جا با هم بحث خواهیم کرد
راستی مقاومت سیم پیچ 6 اهم و مقاومت موازی با آن 1 کیلو و سیم پیچ معمولی که اگه دقت کنید خیلی جا برای کار داره
راستی ارتفاع جعبه 45 سانته
راستی تا 2 روز نیستم
به امید موفقیت