انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:11am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان البته مساله باطری و بخصوص شارژ خودش یک مقوله کاملا جداست که ارتباط خاص با این مدار نداره و بنظرم بهتره در جای خودش مطرح بشه.
اما فقط میتونم بگم باطری شما مناسب هست و اگر بخواین بهترین شارژر نیمه اتومات رو براش درست کنین میتونین از یک آدابتور سوئیچینگ 12 ولت 1 یا 2 آمپر موجود در بازار استفاده کنین و در مسیر اتصال سیم مثبتش به مثبت باطری یک مقاومت 2.2 اهم 5 وات قرار بدین. در این صورت باطری در چند ساعت با سرعت خوب و البته بطور مطمئن شارژ میشه بدون اینکه برای باطری مساله ای پیش بیاد. البته شما و سایر دوستان توجه کنین بنده چون نظیر این باطری رو قبلا با همین روش شارژ کردم؛ آدابتور و مقاومتی که عرض کردم مربوط به همین باطری هست! وگرنه باطری آمپر بالاتر مقاومت کمتر و ادابتور قویتر و باطری آمپر پایین تر هم مقاومت بالاتری لازم داره.

جمعه 8 آذر1392 - 10:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.مهندس ،سوال:میخوام بدونم اگه ما بتونیم اهم کویل این دستگاه رو ثابت نگه دارم و در عوض هانری اون رو بالا ببریم دستگاه عمق بیشتری رو میزنه.منظورم اینه که به عنوان مثال یه دستگاه مثل ماینر،سازنده اون گفته اهم کویل 2.5 . هانری اون 1 میلی هانری.حالا اگه ما از یه سیم قطورتر بیام اهم رو همون 2.5 نگه داریم و در عوض ظرفیت اون رو افزایش بدیم قدرت دستگاه بیشتر نمیشه؟چرا طراح گفته 1 میلی هانری؟چرا نگفته مثلا از سیم 0.8 استفاده کنید.حالا اهم 2.5 و ظرفیت 2 میلی؟مگه افزایش ظرفیت مشکلی تو مدار ایجاد میکنه.؟اخه من یه جایی خوندم با فرض ثابت نگه داشتن اهم،هرچی ظرفیت رو بیشتر کنیم دستگاه عمق بیشتری رو میزنه.ممنون میشم جواب بدین.

جمعه 8 آذر1392 - 11:18pm
مدیر کل
مدیر کل

بله سوال خوبی کردین! :D
ببینید اصولا فاکتور اصلی همون ظرفیت هست. فاکتور دوم هم مقاومت یا همون اهم لوپ. ظرفیت خازنی ناخواسته لوپ هم که برای تمام مدارات هر چه کمتر باشه بهتره. این مساله که شما فرمودین در واقع برعکسه! برای مدار بخصوص اگر دیجیتال هم باشه و حساب و کتاب دقیقی وجود داشته باشه مساله ظرفیت لوپ بیشترین اهمیت رو داره. وگرنه تایمینگ به هم میریزه. چون همین مساله که شارژ لوپ چه مقدار زمان طول بکشه بیشتر به ظرفیتش وابسته هست! چون میدونین که سیم پیچ در برابر یک فرکانس یا پالس بیشتر ظرفیتش هست که نقش ایفا میکنه. مقاومت در حد 1 یا 2 اهم تاثیر محسوسی در این مساله نداره.
از نظر قدرت حق با شماست! اصولا میدان مغناطیسی لوپ هم به مجذور جریان عبور کننده ازش بستگی داره و هم به ظرفیت لوپ. پس در تئوری همین هم هست که هر چقدر ظرفیت بالاتر بره به فرض ثابت موندن جریان عبوری ؛ میدان هم قویتر میشه و کلا قدرت بیشتری داریم. اما این فرض درست در نمیاد! مشکل اینه که وقتی شما ظرفیت رو بالا ببرین به همین دلیل جریان عبوری از لوپ هم کاهش پیدا میکنه. و چون جریان عبوری تاثیر به توان 2 داره ؛ از جایی به بعد در واقع افت قدرت خواهیم داشت. بنابراین همیشه یک حدود مشخصی برای ظرفیت وجود داره که در مورد بسیاری از پالسی ها همین 400 میکروهانری هست که خوب جواب میده. اینکه برای این مدار خاص آیا 400 بهترین عدد هست من مطمئن نیستم. اما ما میدونیم طراح از ابتدا تا انتها در طراحی و محاسبات و تستها ظرفیت 400 رو لحاظ کرده. پس بعید میدونم با ظرفیت بالاتر نتیجه بهتری بدست بیاد. اگر هم بفرض بشه قدرت اندکی بیشتر گرفت ؛ حتما عملکرد قسمت تفکیک مختل میشه. در صورتیکه چنین کاری رو بخواین تست کنین یادتون باشه حتما به تنظیم گارد بالاتری نیاز هست.

جمعه 8 آذر1392 - 11:48pm

با سلام خدمت دوستان
آقا حمید و آقا کوروش من دستگاه رو روى زمىنى که املاح زىادداشت تست کردم
ا پراتورى دستگاه از دلتا 3 که دىگه راحت تره

شنبه 8 آذر1392 - 12:33am
مدیر کل
مدیر کل

بله مرتضی جان دقیقا برای خاکی که املاح زیاد داشته باشه لازم هست هم گارد و هم باریر روی عدد بالاتری تنظیم بشن. بخصوص در مورد باریر درسته که برد شما کم میشه اما دستگاه دیگه بوق اضافی نداره. با باریر 5 باید با حداقل افت برد بتونین نتیجه خوبی بگیرین. در غیر این صورت بنظرم خود دستگاهی که ساختین هم مشکلی داره که ثباتش خوب نیست. ضمنا شیلد کردن خود لوپ هم درثبات و حذف اثرات زمین تاثیر مثبت داره.

شنبه 8 آذر1392 - 2:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

MORTEZA-3282 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان
آقا حمید و آقا کوروش من دستگاه رو روى زمىنى که املاح زىادداشت تست کردم
ا پراتورى دستگاه از دلتا 3 که دىگه راحت تره

نه اینطور راجب اپراتوری فکر نکن مرتضی جان!!!

هر مداری جدا از ساخت، باید تمرین زیادی روی زمین انجام بشه!! شما نمیتونی مداری که واسه جستجو در خاک نه در هوا ساخته شده رو اینطور محکوم کنی

شما که انقدر صبوری در ساخت مدار داشتین ، پس روی اپراتوری هم صبوری کنین

من روی زمینی کار کردم که انقدر ذرات داشت که لورنس3 هم برده بودم قات زده بود :D

اما با چنس روی گارد 43 براحتی کار کرد

مرتضی جان از شما میخوام که دوباره چنس رو احیا کنی و با صبوری شروع به کار کنی ،

دلتا3 هم خودت میدونی که خیلی خطا داره،مگر اینکه رایزنی کنی حسین بمیر مشکلاتشو برطرف کنه :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

شنبه 9 آذر1392 - 8:33am

با سلام خدمت همه دوستان
یه چند روزی نبودم دوستان خوبم لطف و در حق من تموم کردن مگر من غیر از کمک به شما نیت دیگری داشتم ویا مثل بعضی ها جوانان جویای علمو میفرستم دنبال اجرا کردن پرو ژه های خودم که فلان کارارو بکنید با فلان هزینه بعد بگید چی شد مگه کارهایی که من گفتم انجام بدیید بیشتر از 5 هزار تومان هزینه داشت ویا پروفوسرهای ارجمند سایت مگر فکر میکنن که کی هستن که وقتی میفهمن دستگا هو یه جوون 12 ساله جمع کرده به قبای غیرتشون بر میخوره و فکر میکنن سازنده کبری 4000 هستنو بهشون توهین شده مگر در این سایت جز چند مدار اسباب بازی که با زحمت بعضی ازدوستان نزدیک مدارات نیمه حرفه ای میشه چیز دیگری هم وجود داره(فقط پالسی هارو گفتم) فلانی میگه ای سی رو دوبل کردم جواب نداد نبایدم با نویزی که تو مدار است جواب بده (میگیم آدم بساز میاد یه جفت جوراب میزاره میگه این که حرف نمیزنه)تعقیرات در مدارات پالسی بسیار ناچیز ولی اگر همه تعقیرات انجام بشه به مراتب تاثیر گذار تر خواهد شد حالا که گذشت هدف من از این مطالب فقط ایجاد اشتیاق برای دوستان مبتدی برای علاقه بیشتر به علم الکترونیک بود نه راهنمایی برای گالیورهای گرامی
یکی از دوستان گفت عذر خواهی بکن من در همین جا از این دوست خوبم به دلیل راهنماییهای که کردم معذرت میخواهم چون لایقش نبودی
قول داده بودم فیلم کارکرد دستگاه این دوست 12 سالمون که شاید برای ساخت این دستگاه 30 در صد کمکش کردم و بزارم که گذاشتم
حالا دوستان خوبم ببینن و اگر راضی بودند همان کار های که گفتم رو انجام بدن تا شاید دلیل اینکه چرا بعضی ها دوست ندارند که این مدار بهتر کار کند را بفهمند (شاید کسی میخواد به تولید انبوه برسونه :ymtongue: )
دوستان خوبم لطفا پیام خصوصی ندهید در همین جا با هم بحث خواهیم کرد
راستی مقاومت سیم پیچ 6 اهم و مقاومت موازی با آن 1 کیلو و سیم پیچ معمولی که اگه دقت کنید خیلی جا برای کار داره
راستی ارتفاع جعبه 45 سانته
راستی تا 2 روز نیستم
به امید موفقیت

شنبه 9 آذر1392 - 9:07pm
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
برادر KAMALNDT از زحمات شما سپاسگذاريم ، محيط هاي علمي و تحقيقاتي بايد محل كسب علم و تجربه و بحث و انتقاد باشه تا بشه با آزمون ها و خطاها به نتايج ارزنده رسيد و همين انتقاد ها باعث بهترشدن روند تحقيقاتي براي همه خواهد شد ، بنده به شخصه براي تحقيقات شما و ديگر مهندسين محترم احترام قائل بوده و آرزوي پيشرفت در كار رو دارم .. درضمن فايل شما قابل مشاهده نيست و سيستم بنده 3 بار هنگ كرد !!!!

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 9 آذر1392 - 9:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

آقاحمید بنده مدار را مونتاژ کردم .در راه اندازی اولیه ولتاژ سر L1 ,L2 به میزان ولتاژ باتریه. ولتاژ اون جامپر 5 ولته. میکرو را جازدم و مدار را روشن کردم ال سی دی درست کار میکنه و منوهای مدار بالا میاد,ولی ولتاژ سر L3 یا همون up- بعد از جاگذاری 7660 خیلی کمه ( 1.10-) و 7660 فورا داغ میکنه .مدار را کاملا چک کردم اتصالی نداره. فقط در ابتدای روشن کردن مدار قبل از جاگذاری میکرو بعلت عدم دقت کافی در حین مونتاژ ,منفی مثبت خازن شماره C6B را جابجا زده بودم و با روشن کردن مدار بلافاصله منفجر شد. ممکنه این مورد به قطعات دیگه آسیب رسونده باشه؟ فعلا آی سی های دیگه را جاگذاری نکردم تا این اشکال 7660 برطرف بشه.لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن ولتاژباتری 11.8 ولته.

ممنون

شنبه 9 آذر1392 - 9:49pm
استاد
استاد

درود بر شما
توی فیلم که یه النگو را تقریبا از فاصله 35 سانتی میزنه.فکر کنم که یک دیگ هم مینی سی دی بودکه توی فاصله 60 سانتی میزنه
در ضمن با برنامهreal player میشه کلیپ ویدیوی را باز کرد.تا اینجا که ظاهرا خوب جواب میده اما زیر خاک بیشتر مطرخ هست

شنبه 9 آذر1392 - 9:57pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 47 , 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Rasam و 286 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure