انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:15am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام

آقای کمال خان همه حرفها رو باید در عمل ثابت کرد.شما که این همه از خودت مطمئنی من ازتون درخواست یه مدار پالسی میکنم که روی این همه اسباب بازی که ما گذاشتیم و کم کنی.. ;) یه نکته رو خدمتت عرض کنم که من یکی احتیاجی به راهنمایی تو ندارم که لایق باشم یا نباشم از شما هم کمکی نخواستم و به اندازه تمام پستهای هم که گذاشتی فلزیاب پالسی ساختم و با مدار فلزیاب ور رفتم...تمام نکته های لازم رو هم مهندس حمید بیان نمودند و چیزی برای گفتن نمونده که جنابعالی بخواین خودتونو نشون بدین.......تغییراتت هم انحصاری کن که خدای نکرده علمت و ندزدند :)) در ضمن چیزی هم که شما به عنوان تغییرات بهش افتخار کردی رو قسمت سخت افزار مدار بوده که هر کسی دیپلم الکترونیک داشته باشه بلده این مانور و بده.دو روز دیگه روی مدار چنس کار کن شاید بتونی یه چیز دیگه بهش اضافه کنی :-?

شنبه 9 آذر1392 - 10:33pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
آقای کرمی عزیز و دوست محترم
حالا بر فرض که یه عده حتی دیپلم الکترونیک هم ندارن مثل منو امثال من تکلیفشون چیه (البه نه اینکه به کل گیج بزنیم و اصلا چیزی بارمون نباشه)- حالا یکی اومد به ما فقیر بیچاره ها کمک کنه یه نقطه زن نیمه حرفه ای بسازیم چرا الکی شلوغش میکنی والله من که با دیدن فیلم ها قانع شدم که تغییرات این دوستمون تاثیر گذار بوده -حالا از خوده شما میپرسم جناب کرمی عزیز مدار اس ایکس شما با لپ 28 یا حتی 40 یه سکه 500 تومنی رو تو چه عمقی از خاک و هوا میزد و آیا مدرکی دال بر اینکه مدارتون از تست سربلند بیرون اومده یا نه پس زود پرخاشگر نشید و انجمن رو متشنج نکنید البه به شما هم حق میدم این دوستمون هم یهخورده عصبی بودن که با این لحن pm گذاشتن پس این زود از کوره در رفتنهارو بزارید کنار -این دوستمون هم که فیلم گذاشتن سندی بر انجام تغییرات خوبشونه یابه نظر شما تغییر سخت افزاری چه اشگالی داره دست به دست هم بدیم تا از این بحران بریم بیرون عمرمون داره میره و بزرگ و بزرگتر میشیم اما عقلمون هنوز کوچیک مونده پس بینی و بین اللهی بیایید یهفکری برای این عمر گرانمون که مثل باد میره بکنیم

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

شنبه 9 آذر1392 - 11:27pm
مدیر کل
مدیر کل

pouya83 نوشته است:
باسلام

آقاحمید بنده مدار را مونتاژ کردم .در راه اندازی اولیه ولتاژ سر L1 ,L2 به میزان ولتاژ باتریه. ولتاژ اون جامپر 5 ولته. میکرو را جازدم و مدار را روشن کردم ال سی دی درست کار میکنه و منوهای مدار بالا میاد,ولی ولتاژ سر L3 یا همون up- بعد از جاگذاری 7660 خیلی کمه ( 1.10-) و 7660 فورا داغ میکنه .مدار را کاملا چک کردم اتصالی نداره. فقط در ابتدای روشن کردن مدار قبل از جاگذاری میکرو بعلت عدم دقت کافی در حین مونتاژ ,منفی مثبت خازن شماره C6B را جابجا زده بودم و با روشن کردن مدار بلافاصله منفجر شد. ممکنه این مورد به قطعات دیگه آسیب رسونده باشه؟ فعلا آی سی های دیگه را جاگذاری نکردم تا این اشکال 7660 برطرف بشه.لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن ولتاژباتری 11.8 ولته.

ممنون

پویا جان فقط میتونم بگم ایسی 7660 بهیچ وجه نباید داغ بکنه و اگر اینجور هست احتمال خیلی زیاد سوخته! حالا یا از نوع S نبوده و به 12 ولت نتونسته جواب بده و یا یکی از قطعات اطراف این ایسی مثل خازنها رو درست نذاشتین یا سالم نبودن. بخصوص جهت و سلامت خازنهای 2 و 5 مهم هست. این رو گفتم چون شما فرمودین خازن C6 رو در اثر جاگذاری اشتباه منفجر کردین! :D ولی در اون قسمت به چیزی جز خود خازن اسیبی وارد نمیشه.

شنبه 9 آذر1392 - 11:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

كرمي نوشته است:
با سلام

آقای کمال خان همه حرفها رو باید در عمل ثابت کرد.شما که این همه از خودت مطمئنی من ازتون درخواست یه مدار پالسی میکنم که روی این همه اسباب بازی که ما گذاشتیم و کم کنی.. ;) یه نکته رو خدمتت عرض کنم که من یکی احتیاجی به راهنمایی تو ندارم که لایق باشم یا نباشم از شما هم کمکی نخواستم و به اندازه تمام پستهای هم که گذاشتی فلزیاب پالسی ساختم و با مدار فلزیاب ور رفتم...تمام نکته های لازم رو هم مهندس حمید بیان نمودند و چیزی برای گفتن نمونده که جنابعالی بخواین خودتونو نشون بدین.......تغییراتت هم انحصاری کن که خدای نکرده علمت و ندزدند :)) در ضمن چیزی هم که شما به عنوان تغییرات بهش افتخار کردی رو قسمت سخت افزار مدار بوده که هر کسی دیپلم الکترونیک داشته باشه بلده این مانور و بده.دو روز دیگه روی مدار چنس کار کن شاید بتونی یه چیز دیگه بهش اضافه کنی :-?

جناب مهندس کرمی این چه طرز برخورد با جناب مهندس کمال هستش [-X

شما که با مدار نصفه و نیمت شوهرت دارین ، یه عده رو سره کار گذاشتین ، هیچ ایرادی هم به شما وارد نشد!! حتی توسط مدیران سایت!!!

حالا جناب مهندس کمال رو بنده و یکی دوتا از دوستان میشناسیم ، مثل شما هم قصد سره کار گذاشتن ندارن، با چماق هم بالاسرتون نیستن که شما

تغییراترو اعمال کنین، چرا هر کسی با نیت کمک به دوستان وارد میشه همه خنجر میکشن!!!

شما که دکترای الکترونیک دارین، و به تعداد سیبیلهای رستم فلزیاب ساختین دیگه احتیاجی به این تغییرات ندارین

اگر هم قرار بر انحصار طلبی باشه شما با اون آهن یابت در راس انحصارطلبا هستین،

ودر آخر ضمن خسته نباشید خدمت جناب مهندس کمال، ممنون از فیلمی که قراردادین

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

یکشنبه 9 آذر1392 - 12:25am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
pouya83 نوشته است:
باسلام

آقاحمید بنده مدار را مونتاژ کردم .در راه اندازی اولیه ولتاژ سر L1 ,L2 به میزان ولتاژ باتریه. ولتاژ اون جامپر 5 ولته. میکرو را جازدم و مدار را روشن کردم ال سی دی درست کار میکنه و منوهای مدار بالا میاد,ولی ولتاژ سر L3 یا همون up- بعد از جاگذاری 7660 خیلی کمه ( 1.10-) و 7660 فورا داغ میکنه .مدار را کاملا چک کردم اتصالی نداره. فقط در ابتدای روشن کردن مدار قبل از جاگذاری میکرو بعلت عدم دقت کافی در حین مونتاژ ,منفی مثبت خازن شماره C6B را جابجا زده بودم و با روشن کردن مدار بلافاصله منفجر شد. ممکنه این مورد به قطعات دیگه آسیب رسونده باشه؟ فعلا آی سی های دیگه را جاگذاری نکردم تا این اشکال 7660 برطرف بشه.لطفا راهنمایی کنید.
در ضمن ولتاژباتری 11.8 ولته.

ممنون

پویا جان فقط میتونم بگم ایسی 7660 بهیچ وجه نباید داغ بکنه و اگر اینجور هست احتمال خیلی زیاد سوخته! حالا یا از نوع S نبوده و به 12 ولت نتونسته جواب بده و یا یکی از قطعات اطراف این ایسی مثل خازنها رو درست نذاشتین یا سالم نبودن. بخصوص جهت و سلامت خازنهای 2 و 5 مهم هست. این رو گفتم چون شما فرمودین خازن C6 رو در اثر جاگذاری اشتباه منفجر کردین! :D ولی در اون قسمت به چیزی جز خود خازن اسیبی وارد نمیشه.

ممنون آقاحمید

ابتدا از 7660 معمولی استفاده کردم .سپس از 7660S ,که در هردو حالت ای سی ها داغ میشه.ولتاژ خازنهای اطراف این
ای سی ممکنه اگه بالاتر یا پایین تر از 25 ولت باشه این مشکل بوجود بیاد؟چون خازن 2 را که 470 میکرو است 25 ولت نداشتم 35 ولت و 16 ولت دارم که از هر دو استفاده کردم ولی مشکل کماکان باقیه.تمام قطعاتو چک کردم درست جاگذاری شدن. دیگه مگه اینکه معیوب باشن .
اگه 7660 معمولی با 12 ولت سوخته باشه در اثر سوختن ممکنه به قطعات دیگه هم آسیب برسه؟

یکشنبه 9 آذر1392 - 12:46am
مدیر کل
مدیر کل

نه پویا جان ولتاژ اون خازنها 16 ولت یا بیشتر جواب میده و فرقی نمیکنه. من جهت اطمینان 25 ولت ذکر کردم. شما جهت خازنها رو روی فیبر دقت کن اشتباه نباشه. اگر در هر صورت 7660 داغ میکنه شما حتما اشکالی توی مدار دارین. مسیر سیمشی تا L3 رو بررسی کنین اتصالی نداشته باشین. ولتاژ باطری هم چک کنین به 13 ولت نرسه. ایسی 7660 اگر سوخته باشه دیگه همیشه داغ میکنه و کار هم نمیکنه! اشکال مدارتون رو باید پیدا کنین و بعد این ایسی رو عوض کنین تا درست بشه.

یکشنبه 9 آذر1392 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

عکسی از مدار مونتاژشده.
پیوست:
2013-12-01 01.21.21-1.jpg

من که نتونستم ایرادشو پیداکنم.خازن 2و5 راعوض کردم.و یه S7660 سالم وصل کردم چون محض احتیاط 3 تا گرفته بودم یکی معمولی و دوتا Sو این آخری Sبود ولی باز هم داغ کرد.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 9 آذر1392 - 2:13am
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان شاید مقادیر بعضی قطعات مثلا مقاومتها درست نبوده باشه! جهت قطعات رو هم دقیق تر بررسی کنین. تا ایراد رو پیدا نکردین 7660 رو جا نزنین چون این ایسی سریع میسوزه! اینجوری که شما فرمودین این یکی هم سوخته! =(( :D

یکشنبه 10 آذر1392 - 4:28am
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
ARASH05550 نوشته است:
آقای کرمی عزیز و دوست محترم
حالا بر فرض که یه عده حتی دیپلم الکترونیک هم ندارن مثل منو امثال من تکلیفشون چیه (البه نه اینکه به کل گیج بزنیم و اصلا چیزی بارمون نباشه)- حالا یکی اومد به ما فقیر بیچاره ها کمک کنه یه نقطه زن نیمه حرفه ای بسازیم چرا الکی شلوغش میکنی والله من که با دیدن فیلم ها قانع شدم که تغییرات این دوستمون تاثیر گذار بوده -حالا از خوده شما میپرسم جناب کرمی عزیز مدار اس ایکس شما با لپ 28 یا حتی 40 یه سکه 500 تومنی رو تو چه عمقی از خاک و هوا میزد و آیا مدرکی دال بر اینکه مدارتون از تست سربلند بیرون اومده یا نه پس زود پرخاشگر نشید و انجمن رو متشنج نکنید البه به شما هم حق میدم این دوستمون هم یهخورده عصبی بودن که با این لحن pm گذاشتن پس این زود از کوره در رفتنهارو بزارید کنار -این دوستمون هم که فیلم گذاشتن سندی بر انجام تغییرات خوبشونه یابه نظر شما تغییر سخت افزاری چه اشگالی داره دست به دست هم بدیم تا از این بحران بریم بیرون عمرمون داره میره و بزرگ و بزرگتر میشیم اما عقلمون هنوز کوچیک مونده پس بینی و بین اللهی بیایید یهفکری برای این عمر گرانمون که مثل باد میره بکنیم

سلام

آرش جان قبل از هر چیزی از اومدن دوبارت به انجمن خوشحالم.تغییرات روی هر مداری وقتی جواب میده که همه انجام بدن و نتیجه بگیرن.خود آقای کوروش که همیشه به بنده لطف دارن در چند صفحه پیش منتقد آقای کمال خان بودند. :-? در مورد مدار sxهم تمام توضیحات و من تک تک به کل افرادی که ساختن به صورت خصوصی عرض کردم از جمله خود شما آرش جان ;) طرف صحبت بنده هم آقا کمال بودند که افراد انجمن رو با یه کودک12 ساله مقایسه کردند من یکی حاضر نیستم بهم توهین بشه این بحث و اینجا تمومش میکنم وادامه نمیدم چون حرفام و قبلاگفتم.آقا کوروش شما اگه از بنده شکایتی داری به مدیران محترم اعلام بفرمایید اگه مقصر بودم دیگه این انجمن نمیام :-BD
در مورد لوپ این دستگاه هم من یه سوال از مهندس حمید دارم سیم تفلون پیدا کردم ولی یه مشکلی که بهش برخورد کردم اینه که بر خلاف سیم های دیگه نمیشه از وسط خراش داده بشه و ظرفیتش و سنجید.سیمی که من پیدا کردم به صورت افشان هستش که اگه خراشیده بشه به احتمال زیاد رشته هاش قطع میشه و اگر رشته ها رو به هم لحیم کنم که دیگه کل محاسبات به هم میخوره اگه ممکنه یه روشی برای سنجشش بیان بفرمایید که در صورت موفقیت اینجا ذکر کنم که همه استفاده کنند مرسی.

یکشنبه 10 آذر1392 - 11:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میتونید از یه سوزن استفاده کنید. اونو داخل سیم فرو کنید بعد اندازه گیری کنید.

یکشنبه 10 آذر1392 - 12:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 48 , 49 , 50 , 51 , 52 , 53 , 54 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Rasam و 304 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure