كرمي نوشته است:
با سلام
آقای کمال خان همه حرفها رو باید در عمل ثابت کرد.شما که این همه از خودت مطمئنی من ازتون درخواست یه مدار پالسی میکنم که روی این همه اسباب بازی که ما گذاشتیم و کم کنی..
یه نکته رو خدمتت عرض کنم که من یکی احتیاجی به راهنمایی تو ندارم که لایق باشم یا نباشم از شما هم کمکی نخواستم و به اندازه تمام پستهای هم که گذاشتی فلزیاب پالسی ساختم و با مدار فلزیاب ور رفتم...تمام نکته های لازم رو هم مهندس حمید بیان نمودند و چیزی برای گفتن نمونده که جنابعالی بخواین خودتونو نشون بدین.......تغییراتت هم انحصاری کن که خدای نکرده علمت و ندزدند
در ضمن چیزی هم که شما به عنوان تغییرات بهش افتخار کردی رو قسمت سخت افزار مدار بوده که هر کسی دیپلم الکترونیک داشته باشه بلده این مانور و بده.دو روز دیگه روی مدار چنس کار کن شاید بتونی یه چیز دیگه بهش اضافه کنی
جناب مهندس کرمی این چه طرز برخورد با جناب مهندس کمال هستش
شما که با مدار نصفه و نیمت شوهرت دارین ، یه عده رو سره کار گذاشتین ، هیچ ایرادی هم به شما وارد نشد!! حتی توسط مدیران سایت!!!
حالا جناب مهندس کمال رو بنده و یکی دوتا از دوستان میشناسیم ، مثل شما هم قصد سره کار گذاشتن ندارن، با چماق هم بالاسرتون نیستن که شما
تغییراترو اعمال کنین، چرا هر کسی با نیت کمک به دوستان وارد میشه همه خنجر میکشن!!!
شما که دکترای الکترونیک دارین، و به تعداد سیبیلهای رستم فلزیاب ساختین دیگه احتیاجی به این تغییرات ندارین
اگر هم قرار بر انحصار طلبی باشه شما با اون آهن یابت در راس انحصارطلبا هستین،
ودر آخر ضمن خسته نباشید خدمت جناب مهندس کمال، ممنون از فیلمی که قراردادین