با سلام
به بعضی از دوستان قول داده بودم مدار شماتیک را با تعقیرات بگذارم
نتیجه شد شماتیک پایین
ببخشید که دستی نوشتم تو راه بودم و نرم افزار مربوطه ایراد داشت با پینت کشیدم باز هم پوزش
توضیحات:
فرمول محاسبه مقدار مقاومت موازی با سیم پیچ با توجه به دبل فرکانس بودن این مدار نوشته شده و در مدلهای پالسی دیگر مورد استفاده نمیباشد
در این مدار به راحتی همه چیز با این فرمول قابل محاسبه میباشد با 10 درصد خطا تقریبا
R-مقدار مقاومت بر حسب اهم D-قطر سیم پیچ بر حسب متر (در سیم پیچ تخت از میانگین استفاده کنید) تتا ضخامت سیم (ثابت K ناچیز در نظر گرفته شده که بستگی به رسانایی کابل دارد) ظرفیت خازنی ناچیز در نظر گرفته شده ولی رعایت آن بسیار لازم میباشد
ومیکرو هانری ظرفیت سیم پیچ میباشد
علاماتی را که با خط چین مشخص کرده ام اختیاری میباشد در مناطق خاص کاری احتیاج میشود
از مبدلهای 12 به 12 -2 آمپر استفاده کنید قیمت هر کدام 20 هزار تومان میباشد با خودتان است من با 7 عدد آیسی 7660 ازمایش نمودم فقط یکی از انها 12 ولت را داد ولی ایسی مربوطه در مدار خوب جواب داد ولی اگر تعقیرات را انجام دادید حتما از مبدل و یا دو باطری استفاده کنید چون مصرف مدار به 0.300 میلی امپر میرسد که میشود تا 0.600 میلی آمپر هم رساند که در این صورت هم برای شما و هم برای محیط مضر میباشد و با 7660 حالا بیا جمع کن نویزو بعد از چند دقیقه
مولتی ترن 100 کیلو را همیشه در حداکثر بگذارید هنگام کار در منزل یا زمینهای پر از ذرات از ان برای رسیدن به آستانه استارت استفاده کنید
برایQ3حتما از هیت سینگ استفاده کنید
خوب دوستان این از تعقیرات میماند فقط اپ امپ و مبدل که انشااله در اولین فرصت
قبل از انجام نکات زیر حتما با اساتید این سایت از جمله آرش خان و حمید خان مشورت کنید
نکات بالا فقط جنبه آموزشی داشته و استفاده نادرست از آن هم از نظر عرفی و هم اخلاقی نادرست و به عهده خود فرد میباشد
بزرگی میگفت برای احترام به یک دوست از بین هزار دشمن میگذرم
تا بعد