انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 3 آذر1403 - 12:05am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

پویای عزیز شما اگر با باریر بیشتر از 5 هم همین مشکل رو داشته باشین دیگه عادی نیست! باید بررسی کنین ببینین مدارتون چه مشکلی داره. این مساله از نظر من خیلی غیر عادی نیست بشرطی که در باریر پایین و بواسطه نویز امواج محیطی باشه.
مدار هم قطعه تحت فشار اصلا نداره که بخواد عیب بکنه. ولتاژ مدار هم از همون 9 ولت سعی کنین دیگه پایین تر نیاد چون دیگه درست کار نمیکنه.

یکشنبه 17 آذر1392 - 2:48pm
مدیر سایت
مدیر سایت

pouya83 نوشته است:
حمید نوشته است:
پویا جان نکته مهم در مورد این مدار تاثیر پذیریش از امواج محیطی هست. یعنی امواج رادیویی یا موبایل و غیره میتونن روش اثر بذارن. کلا پالسی های فرکانس پایین خیلیاشون همینطور هستن. برای همین هم عرض کردم شما باید در نهایت همه چیز رو شیلد کنید. وگرنه بعید میدونم مدار شما مشکلی پیدا کرده باشه! حالا جاشو هم عوض کنین شاید مشکل حل شد. اگر سنس فلز شما مثل قبل هست فکر نمیکنم مشکلی پیش اومده باشه.

قبلا که درحالت پایداری وثبات خوبی بود موقع سنس فلز صدای نازک و زیر تولید میشد ولی الآن که این حالت بی ثباتی پیش اومده موقع سنس فلز ابتدا صدای بم تولید میشه و بانزدیک کردن فلز به کویل همراه با این صدای بم صدای زیر تولید میشه .

اگر علت پیدا نشد ، شما دو دور دیگه به سیم پیچ اضافه کن شاید حل بشه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 17 آذر1392 - 2:59pm
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
خواهش میکنم کوهیار عزیز ایشالا موفق باشین.
چنس برای عمق کمتر از 2 متر بنظر من فلزیاب خوب و قابل استفاده ای هست. بنده هم هر نکته ای به ذهنم میرسیده عرض کردم. چیزی رو نگه نداشتم که شما اینجور گفتین! :D برای لوپ هم بنظر من برای عمقزنی شما بزرگترین لوپی رو که مطمئن هستین میتونین موقع کاوش براحتی استفادش کنین بسازین. این مهمترین توصیه ای هست که من میتونم عرض کنم. البته میبینم بعضی دوستان صحبت از لوپ 1 در 1 متر میکنن اما وقتی میسازن تازه میفهمن صد رحمت به توباکس! لوپ پالسی ها هم اگر بیش از حد بزرگ بشه دیگه قابلیت حمل و نقلش خیلی پایین میاد و حتی فلزیاب دیگه به 2 اپراتور نیاز پیدا میکنه. به اعتقاد من بزرگترین لوپی که میشه یک نفری و به خوبی باهاش کار کرد با قطر 60 سانت هست. البته بردش نسبت به 50 سانت زیاد هم بیشتر نیست.
بین کوئل ها بنده ستاره ای و زیگزاگی ساختم بنظرم خیلی فرق نمیکرد ولی زیگزاگی بهتر بود. معمولی هم که به اون شکل جواب نداد. اما لوپ تار عنکبوتی با اینکه پیچیده تره ولی قطعا بهتر جواب میده. اما نظر من همون کوئل تخت هست که عرض کردم. حالا شاید در آینده به یک مدل بهتر از ساخت لوپ دست پیدا کردیم! :D
صحبت در مورد فرکانس کاری مدار چنس کمی مشکل هست چون یک فرکانس نداره! این سیستم بر اساس یک پالس کوتاه و یک پالس بلند کار میکنه. اگر فرکانس پالس کوتاه یا بلند رو بخوایم جدا حساب بکنیم 100 هرتز هست. اگر بخوایم هر دو رو با هم حساب بکنیم میشه 200 هرتز!

ممنون مهندس جان
اون صحبت من منظورم این بود که نظر شما درباره ی ساخت لوپ با توجه به اینکه اطلاعات دقیقی از شرایط مدار دارید بسیار میتونه ارزشمند باشه و درواقع منظورم توصیه شما بود که بینم چی رو پیشنهاد میکنید وگرنه در این که تمام جزییات رو درباره ساخت فرمودید شکی نیست ببخشید که شفاف نگفتم( با پروکسی میام نمیشه شکلک بزنم وگرنه یه لبخند میکاشتم اینجا)
حالا پس با توجه به گفته های شما من دقیقا به این نتیجه رسیدم که نهایتا بهتره یه کویل در حد 35 سانت و یکی در حد 60 سانت داشته باشم برای من که هدفم کاوش در عمق کمتر از دو متر هست کفایت میکنه (35 سانتی برای کاوش اجسام کوچک در سطح و 60 سانتی برای اجسام بزرگتر و عمیق)
ولی ابهامی که یکم گوشه ذهن رو مشغول میکنه همون انتخاب بین کویل عنکبوتی و مسطح هستش که برداشت من با توجه به فرمایشات شما اینه که تفاوتشون در حد قابل ملاحظه ای نیست و نتایج نزدیکه
من الان دیگه فکر کنم اطلاعات ساختم کامله و فقط باید برم سراغ ساخت
سعی میکنم از تمام مراحل عکس بگیرم که برای دوستان قابل استفاده باشه و اگر یه مدتی نبودم بدونید که مشغولم
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 17 آذر1392 - 3:35pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز.
البته اگر هدف شما از اهداف کوچک چیزی در حد بزرگتر از سکه باشه همون لوپ 60 سانتی کفایت میکنه!

یکشنبه 17 آذر1392 - 5:42pm

با سلام
به بعضی از دوستان قول داده بودم مدار شماتیک را با تعقیرات بگذارم
نتیجه شد شماتیک پایین
ببخشید که دستی نوشتم تو راه بودم و نرم افزار مربوطه ایراد داشت با پینت کشیدم باز هم پوزش
توضیحات:
فرمول محاسبه مقدار مقاومت موازی با سیم پیچ با توجه به دبل فرکانس بودن این مدار نوشته شده و در مدلهای پالسی دیگر مورد استفاده نمیباشد
در این مدار به راحتی همه چیز با این فرمول قابل محاسبه میباشد با 10 درصد خطا تقریبا
R-مقدار مقاومت بر حسب اهم D-قطر سیم پیچ بر حسب متر (در سیم پیچ تخت از میانگین استفاده کنید) تتا ضخامت سیم (ثابت K ناچیز در نظر گرفته شده که بستگی به رسانایی کابل دارد) ظرفیت خازنی ناچیز در نظر گرفته شده ولی رعایت آن بسیار لازم میباشد
ومیکرو هانری ظرفیت سیم پیچ میباشد
علاماتی را که با خط چین مشخص کرده ام اختیاری میباشد در مناطق خاص کاری احتیاج میشود
از مبدلهای 12 به 12 -2 آمپر استفاده کنید قیمت هر کدام 20 هزار تومان میباشد با خودتان است من با 7 عدد آیسی 7660 ازمایش نمودم فقط یکی از انها 12 ولت را داد ولی ایسی مربوطه در مدار خوب جواب داد ولی اگر تعقیرات را انجام دادید حتما از مبدل و یا دو باطری استفاده کنید چون مصرف مدار به 0.300 میلی امپر میرسد که میشود تا 0.600 میلی آمپر هم رساند که در این صورت هم برای شما و هم برای محیط مضر میباشد و با 7660 حالا بیا جمع کن نویزو بعد از چند دقیقه @-)
مولتی ترن 100 کیلو را همیشه در حداکثر بگذارید هنگام کار در منزل یا زمینهای پر از ذرات از ان برای رسیدن به آستانه استارت استفاده کنید
برایQ3حتما از هیت سینگ استفاده کنید
خوب دوستان این از تعقیرات میماند فقط اپ امپ و مبدل که انشااله در اولین فرصت
قبل از انجام نکات زیر حتما با اساتید این سایت از جمله آرش خان و حمید خان مشورت کنید
نکات بالا فقط جنبه آموزشی داشته و استفاده نادرست از آن هم از نظر عرفی و هم اخلاقی نادرست و به عهده خود فرد میباشد
بزرگی میگفت برای احترام به یک دوست از بین هزار دشمن میگذرم
تا بعد

دوشنبه 17 آذر1392 - 12:15am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
باسلام

همونطورکه در چندپست قبل عرض کردم مدار من بعداز چندساعت تست که خوب جواب داد دچار مشکل صدای بم شده وموقع سنس فلز صدای بم تولید میشه و دیگه اون صدای زیر مربوط به تفکیک فلزات تولید نمیشه وفقط با نزدیکتر کردن فلز به کویل صدای زیر بعد وهمراه صدای بم وپشت بند اون بگوش میرسه . در حالیکه قبلا هم با همین کویل خوب جواب میداد و چیزی را تغییر ندادم.
قسمتی از صدای مدار را که ضبط کردم اینجا قرار میدم .دوستان درصورت امکان راهنمایی کنید که چه قسمتس از مدار ممکنه دچار مشکل وآسیب شده باشه.

ممنون ^:)^ :YMPRAY:
پیوست:
Voice 002_1.mp3

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 18 آذر1392 - 9:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

KAMALNDT نوشته است:
با سلام
به بعضی از دوستان قول داده بودم مدار شماتیک را با تعقیرات بگذارم
نتیجه شد شماتیک پایین
ببخشید که دستی نوشتم تو راه بودم و نرم افزار مربوطه ایراد داشت با پینت کشیدم باز هم پوزش
توضیحات:
فرمول محاسبه مقدار مقاومت موازی با سیم پیچ با توجه به دبل فرکانس بودن این مدار نوشته شده و در مدلهای پالسی دیگر مورد استفاده نمیباشد
در این مدار به راحتی همه چیز با این فرمول قابل محاسبه میباشد با 10 درصد خطا تقریبا
R-مقدار مقاومت بر حسب اهم D-قطر سیم پیچ بر حسب متر (در سیم پیچ تخت از میانگین استفاده کنید) تتا ضخامت سیم (ثابت K ناچیز در نظر گرفته شده که بستگی به رسانایی کابل دارد) ظرفیت خازنی ناچیز در نظر گرفته شده ولی رعایت آن بسیار لازم میباشد
ومیکرو هانری ظرفیت سیم پیچ میباشد
علاماتی را که با خط چین مشخص کرده ام اختیاری میباشد در مناطق خاص کاری احتیاج میشود
از مبدلهای 12 به 12 -2 آمپر استفاده کنید قیمت هر کدام 20 هزار تومان میباشد با خودتان است من با 7 عدد آیسی 7660 ازمایش نمودم فقط یکی از انها 12 ولت را داد ولی ایسی مربوطه در مدار خوب جواب داد ولی اگر تعقیرات را انجام دادید حتما از مبدل و یا دو باطری استفاده کنید چون مصرف مدار به 0.300 میلی امپر میرسد که میشود تا 0.600 میلی آمپر هم رساند که در این صورت هم برای شما و هم برای محیط مضر میباشد و با 7660 حالا بیا جمع کن نویزو بعد از چند دقیقه @-)
مولتی ترن 100 کیلو را همیشه در حداکثر بگذارید هنگام کار در منزل یا زمینهای پر از ذرات از ان برای رسیدن به آستانه استارت استفاده کنید
برایQ3حتما از هیت سینگ استفاده کنید
خوب دوستان این از تعقیرات میماند فقط اپ امپ و مبدل که انشااله در اولین فرصت
قبل از انجام نکات زیر حتما با اساتید این سایت از جمله آرش خان و حمید خان مشورت کنید
نکات بالا فقط جنبه آموزشی داشته و استفاده نادرست از آن هم از نظر عرفی و هم اخلاقی نادرست و به عهده خود فرد میباشد
بزرگی میگفت برای احترام به یک دوست از بین هزار دشمن میگذرم
تا بعد

باسلام

دوست عزیز آقاکمال

باتشکر از ارایه مطالبتون. یه خواهشی ازشما دارم اینکه در راهنمایی هاتون وقتی یه تغییری در یه قسمت از مدار اعلام میکنید بطور مشخص و واضح ودقیق نقطه مورد نظر و مهمتر از اون نام دقیق وکامل اون قطعه جایگزین را اعلام فرمایید تا دوستانی که میخوان این تغییرات را اعمال کنند دچار سردرگمی نشوند. مثلا شما در مورد معکوس کننده ولتاژ12 ولت فقط ذکر کردید که (مبدل ولتاژ12به 12- ولت 2آمپرکه قیمتش 20هزاره) ونام کامل قطعه را ذکر نکردیدوآیا این مبدل دقیقا بجای محل قرارگیری7660 نصب میشه؟این را به این دلیل عرض کردم که چون سطح معلومات همه دوستان برابر نیست و شاید عده ای مانند خود من اطلاعات اندکی از الکترونیک داشته باشند ولی مشتاق فعالیت هستند.
نکته بعدی اینکه آیا شما این تغییرات را بر روی پی سی بی که آقا حمید طراحی کردند اعمال میکنید یا فیبر دیگه ایه؟

X2وX3 چه قطعاتی هستند؟

ممنون :ymapplause:

آخرین بار توسط pouya83 در دوشنبه 18 آذر1392 - 11:27am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 18 آذر1392 - 11:15am

با سلام خدمت دوستان من دیروز چنس خودم رو با لوپ 40 تخت روی زمین تست کردم اولش یک کم سرو صدا داشت بعد با بالا بردن گارد روی فکر کنم 42 و با بارییر 4 دیگه صداش قطع شد و ایران مسک رو هم روی 1 گذاشتم جایی رو که ردیابم زد رو سنس کرد و جاهای دیگه صدا نداشتم فکر کنم بیشتر مشکل بچه های سایت روی همین آیسی 7660 باشه که بین 10 تا 5 تا سالمه با تشکر

دوشنبه 18 آذر1392 - 11:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

MORTEZA-3282 نوشته است:
با سلام خدمت دوستان من دیروز چنس خودم رو با لوپ 40 تخت روی زمین تست کردم اولش یک کم سرو صدا داشت بعد با بالا بردن گارد روی فکر کنم 42 و با بارییر 4 دیگه صداش قطع شد و ایران مسک رو هم روی 1 گذاشتم جایی رو که ردیابم زد رو سنس کرد و جاهای دیگه صدا نداشتم فکر کنم بیشتر مشکل بچه های سایت روی همین آیسی 7660 باشه که بین 10 تا 5 تا سالمه با تشکر

باسلام

مرتضی جان اگه ممکنه لطفا مشخصات کامل لوپ را اعلام کنید (نمره سیم- تعداد دور -مقاومت اهمی -اندوکتانس -متراژ سیمی که برای ساخت مصرف شده)

البته با این تنظیمات گارد و باریر فکنرکنم زیاد نتیجه مطلوبی بدست بیاد.

باتشکر :-BD

دوشنبه 18 آذر1392 - 11:32am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان ایا این فلزیاب هم وقتی تو فاصله مثلا 30 سانتی زمین بین مرز صدا قرار میدید با نزدیک کردن لوپ به زمین حساس میشود بوق میزند مثل دلتا

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

دوشنبه 18 آذر1392 - 2:13pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: behroozbandary , farokh.p , morteza66 و 303 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure