حمید نوشته است:
پویا جان مشکل مدار شما یک مقدار غیر عادی بنظر میرسه! شما فرمودین اولش عالی بود یک مدت کار کرد مشکلدار شد و دیگه هیچ جور درست نمیشه! خب اون بوق بم که گاهی شنیده میشه قاعدتا از بی ثباتی یا وجود نویز هست. اما اگر نویز باشه با بالاتر بردن باریر و یا عوض کردن محل دستگاه کاملا برطرف میشه. حالا که میفرمایین غیر این هست پس مدار اشکالی داره. اگر در اثر مقداری کار اینجور شده باید دید چه قطعه ای تحت فشار بوده؟ اصلا این مدار قطعه ای نداره که تحت فشار کار کنه و آسیب ببینه! مگر اینکه باز ایراد از آیسی 7660 باشه!
در عین حال شما جهت خازنهای الکترولیت و ولتاژشون رو هم چک کنین. خرابی خازن گاهی مشکلات شبیه به این پیش میاره. دیود ها رو هم چک کنین. اگر دیود 9 شما درست نصب نباشه یا مثلا خراب بوده باشه احتمال آسیب رسیدن به 7816 هست. در غیر این صورت اون آیسی نمیتونه عیب کرده باشه. دیگه مگر اینکه حواستون نبوده باشه در حین کار اتصالی از زیر فیبر به جایی رخ داده یا حتی الکتریسیته ساکن در فرش موجب خرابی شده که اینها از موارد نادر هستن.
باسلام
مهندس حمیدعزیز، فکرمیکنم7660درست کارمیکنه،چون باولتاژباتری12 ولت،ولتاژخروجی اون درپایه پنج 11.83- است.در ولتاژهای مختلف باتری هم چک کردم ،این اختلاف 0.17تا0.18 ولته.البته از TC7660استفاده کردم که 10.5ولته ولی هنوز باولتاژ12ولت درست کارمیکنه .
درموردخازنها،منظورتون فقط خازنهای الکترولیته یا کلیه خازنها؟
درمورد دیودها،دیود شماره 10 که مربوط به خروجی صدا میشه خراب شده واتصال کوتاه شده بود وبه همین خاطر صدا ضعیفتر بگوش میرسید که تعویض کردم.محض احتیاط Q7وC4 راهم تعویض کردم.البته این مورد بعد از اون قضیه صدای بم اتفاق افتاده بود.
اگه دیودD9ازمدار خارج بشه به کدام قطعه ممکنه آسیب برسه؟چون بعد از اون قضیه متوجه شدم که یکی از پایه های این دیود از لحیم جداشده و دوباره اونو وصل کردم.
ممنون