انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 7 آذر1403 - 5:49am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان مشکل مدار شما یک مقدار غیر عادی بنظر میرسه! شما فرمودین اولش عالی بود یک مدت کار کرد مشکلدار شد و دیگه هیچ جور درست نمیشه! خب اون بوق بم که گاهی شنیده میشه قاعدتا از بی ثباتی یا وجود نویز هست. اما اگر نویز باشه با بالاتر بردن باریر و یا عوض کردن محل دستگاه کاملا برطرف میشه. حالا که میفرمایین غیر این هست پس مدار اشکالی داره. اگر در اثر مقداری کار اینجور شده باید دید چه قطعه ای تحت فشار بوده؟ اصلا این مدار قطعه ای نداره که تحت فشار کار کنه و آسیب ببینه! مگر اینکه باز ایراد از آیسی 7660 باشه! :D در عین حال شما جهت خازنهای الکترولیت و ولتاژشون رو هم چک کنین. خرابی خازن گاهی مشکلات شبیه به این پیش میاره. دیود ها رو هم چک کنین. اگر دیود 9 شما درست نصب نباشه یا مثلا خراب بوده باشه احتمال آسیب رسیدن به 7816 هست. در غیر این صورت اون آیسی نمیتونه عیب کرده باشه. دیگه مگر اینکه حواستون نبوده باشه در حین کار اتصالی از زیر فیبر به جایی رخ داده یا حتی الکتریسیته ساکن در فرش موجب خرابی شده که اینها از موارد نادر هستن.

جمعه 29 آذر1392 - 4:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام، دوستانی که سیم تفلون را تهیه کردن با توجه به اینکه رشته ها هر کدام عایق جدا دارن لطفا در مورد تعداد رشته ها در سیم تفلون، نحوه اتصال اونها برا ساخت لوپ که آیا بایستی موازی بشن یا سری و همینطور اهم هر رشته ویا سیم راهنمایی کنید.

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

جمعه 29 آذر1392 - 8:47am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
پویا جان مشکل مدار شما یک مقدار غیر عادی بنظر میرسه! شما فرمودین اولش عالی بود یک مدت کار کرد مشکلدار شد و دیگه هیچ جور درست نمیشه! خب اون بوق بم که گاهی شنیده میشه قاعدتا از بی ثباتی یا وجود نویز هست. اما اگر نویز باشه با بالاتر بردن باریر و یا عوض کردن محل دستگاه کاملا برطرف میشه. حالا که میفرمایین غیر این هست پس مدار اشکالی داره. اگر در اثر مقداری کار اینجور شده باید دید چه قطعه ای تحت فشار بوده؟ اصلا این مدار قطعه ای نداره که تحت فشار کار کنه و آسیب ببینه! مگر اینکه باز ایراد از آیسی 7660 باشه! :D در عین حال شما جهت خازنهای الکترولیت و ولتاژشون رو هم چک کنین. خرابی خازن گاهی مشکلات شبیه به این پیش میاره. دیود ها رو هم چک کنین. اگر دیود 9 شما درست نصب نباشه یا مثلا خراب بوده باشه احتمال آسیب رسیدن به 7816 هست. در غیر این صورت اون آیسی نمیتونه عیب کرده باشه. دیگه مگر اینکه حواستون نبوده باشه در حین کار اتصالی از زیر فیبر به جایی رخ داده یا حتی الکتریسیته ساکن در فرش موجب خرابی شده که اینها از موارد نادر هستن.

باسلام
مهندس حمیدعزیز، فکرمیکنم7660درست کارمیکنه،چون باولتاژباتری12 ولت،ولتاژخروجی اون درپایه پنج 11.83- است.در ولتاژهای مختلف باتری هم چک کردم ،این اختلاف 0.17تا0.18 ولته.البته از TC7660استفاده کردم که 10.5ولته ولی هنوز باولتاژ12ولت درست کارمیکنه .
درموردخازنها،منظورتون فقط خازنهای الکترولیته یا کلیه خازنها؟
درمورد دیودها،دیود شماره 10 که مربوط به خروجی صدا میشه خراب شده واتصال کوتاه شده بود وبه همین خاطر صدا ضعیفتر بگوش میرسید که تعویض کردم.محض احتیاط Q7وC4 راهم تعویض کردم.البته این مورد بعد از اون قضیه صدای بم اتفاق افتاده بود.
اگه دیودD9ازمدار خارج بشه به کدام قطعه ممکنه آسیب برسه؟چون بعد از اون قضیه متوجه شدم که یکی از پایه های این دیود از لحیم جداشده و دوباره اونو وصل کردم.
ممنون

جمعه 29 آذر1392 - 1:53pm
مدیر کل
مدیر کل

پویا جان بنده هم از TC7660 استفاده کردم و با 12 ولت مشکلی نداره و ولتاژ هم عین مال شماست! پس ایرادی در این زمینه نیست.
منظورم از خازنها طبیعتا خازنهای الکترولیت بود که جهت دارن و ولتاژ کارشون هم چون معمولا پایین تر هست بیشتر اهمیت داره که دقت بشه.
خب در مورد دیود 9 پس بنظر میاد حدس من درست بوده! این دیود نقش محدود کننده خروجی آپ امپ و در واقع محافظت 7816 رو ایفا میکنه. اگر از مدار خارج شده باشه متاسفانه احتمال بسیار زیادی داره که 7816 معیوب شده باشه.

جمعه 29 آذر1392 - 3:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
حمید نوشته است:
پویا جان بنده هم از TC7660 استفاده کردم و با 12 ولت مشکلی نداره و ولتاژ هم عین مال شماست! پس ایرادی در این زمینه نیست.
منظورم از خازنها طبیعتا خازنهای الکترولیت بود که جهت دارن و ولتاژ کارشون هم چون معمولا پایین تر هست بیشتر اهمیت داره که دقت بشه.
خب در مورد دیود 9 پس بنظر میاد حدس من درست بوده! این دیود نقش محدود کننده خروجی آپ امپ و در واقع محافظت 7816 رو ایفا میکنه. اگر از مدار خارج شده باشه متاسفانه احتمال بسیار زیادی داره که 7816 معیوب شده باشه.

ممنونم استاد گرامی ^:)^

جمعه 29 آذر1392 - 4:47pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام و درود

خدمت دوستان عرض کنم.من برای فلزیاب چنس چندین لوپ و با انواع مختلف سیم درست کردم واهدافی رو با جی پی 4500پیدا کردم که هم از نظر تفکیک زیر خاک و هم از نظر قدرت عمق زنی و دارم با این دستگاه تست میکنم.بهترین لوپ رو برای اهداف کوچیک و بزرگ رو از نظر تفکیک و حساسیت به زودی اعلام میکنم که دوستان مسئله لوپ رو کامل حل کنن.امیدوارم موفق باشین

یکشنبه 1 دی1392 - 7:56pm
مدیر سایت
مدیر سایت

كرمي نوشته است:
با سلام و درود

خدمت دوستان عرض کنم.من برای فلزیاب چنس چندین لوپ و با انواع مختلف سیم درست کردم واهدافی رو با جی پی 4500پیدا کردم که هم از نظر تفکیک زیر خاک و هم از نظر قدرت عمق زنی و دارم با این دستگاه تست میکنم.بهترین لوپ رو برای اهداف کوچیک و بزرگ رو از نظر تفکیک و حساسیت به زودی اعلام میکنم که دوستان مسئله لوپ رو کامل حل کنن.امیدوارم موفق باشین

با سلام
دم شما گرم برادر كرمي ، تجربه شما خيلي بدرد همه خواهد خورد ، اميدوارم موفق باشيد @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 1 دی1392 - 10:57pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان
این فروشگاهی که سیم تفلون داره اسمش آریا کابل طبقه زیر همکف پاساژ امجد. هرکی شمارشو لازم داره پیام بده شمارشو بگم... البته سیماش تولید چین هستش...
ضمناً یکی از دوستان بنده تو کار خرید و فروش قطعات مخابراتی از ایشون در مورد سیم تفلون پرسیدم گفت من سیم تفلون نسوز نقره اندود دارم که آمریکایی و پارت نامبر میلیتاری داره گفت یعنی کاربرد نظامی ولی قیمت قطر 1 میلش متری 6000 تومان :D حالا ارزششو داره برای این سیم هزینه کنیم؟ :-\

دوشنبه 2 دی1392 - 9:59am
مدیر سایت
مدیر سایت

hamid80 نوشته است:
سلام دوستان
این فروشگاهی که سیم تفلون داره اسمش آریا کابل طبقه زیر همکف پاساژ امجد. هرکی شمارشو لازم داره پیام بده شمارشو بگم... البته سیماش تولید چین هستش...
ضمناً یکی از دوستان بنده تو کار خرید و فروش قطعات مخابراتی از ایشون در مورد سیم تفلون پرسیدم گفت من سیم تفلون نسوز نقره اندود دارم که آمریکایی و پارت نامبر میلیتاری داره گفت یعنی کاربرد نظامی ولی قیمت قطر 1 میلش متری 6000 تومان :D حالا ارزششو داره برای این سیم هزینه کنیم؟ :-\

دوستان دقت كنيد سيم تفلوني كه مناسب هست بايد نرم باشه خيلي خشك نباشه @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 2 دی1392 - 11:34am
مدیر کل
مدیر کل

نه دیگه حمید جان این قیمت بنظر من نمیارزه! چون تفاوت هم دیگه اونقدرها نیست که این همه پول سیم بخوایم بدیم! :D

دوشنبه 2 دی1392 - 3:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 72 , 73 , 74 , 75 , 76 , 77 , 78 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Jani39 و 389 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure