انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 2 آذر1403 - 10:02pm

پاسخ به موضوع  [ 75 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 8  بعدی
 محصولات شرکت deeptech و rex بلغارستان 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام Bina عزیز.
سی در سی رو در 3 متر و نیمی به خوبی میزنه. محشره .
به سایت شرکتش برو اونجا نمایندگیشو برای ایران زده.
www.rexmetaldetectors.com

چهارشنبه 27 آذر1392 - 10:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: زمین
javadian نوشته است:
سلام Bina عزیز.
سی در سی رو در 3 متر و نیمی به خوبی میزنه. محشره .
به سایت شرکتش برو اونجا نمایندگیشو برای ایران زده.
http://www.rexmetaldetectors.com

برادر جوادیان عرض ادب،
داداش این لندکرافت یکی از رفقا رو وسوسه کرده بد رفته تو نخش چند تا سوال داشتم:
این دستگاه چند تا دیسک داره؟
آیا تنظیمش فقط اتوماتیک هست یا با اون کلید های روش میشه دستی تنظیم کرد؟
اینجایی که آدرسش رو گذاشتید به شرط تست میفروشه؟
تفکیکش چطوره؟

امام حسن مجتبی (ع): لو سکت الجاهل لما وقع الخلاف
اگر جاهل سکوت کند اختلافی پیش نمی آید

یکشنبه 1 دی1392 - 10:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
سید جواد عزیز به دوستت بگو فعلا عجله نکنه برای لند کرافت ...اخه ما همه تست های لند کرافت رو دیدیم ولی لامسب ها تو سایتشون زیر خاک اصلا تستش نمیکنن ..بس یه جای کار میلنگه ...یکم صبر کن من دارم در مورد چند تا فلزیاب خوب تحقیق میکنم ببینم کدومشون خوبه و قیمتش هم برای بچه ها مناسبه ..بهتون خبرا رو میگم..چند روز صبر کنین

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

یکشنبه 1 دی1392 - 1:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haloo نوشته است:
سید جواد عزیز به دوستت بگو فعلا عجله نکنه برای لند کرافت ...اخه ما همه تست های لند کرافت رو دیدیم ولی لامسب ها تو سایتشون زیر خاک اصلا تستش نمیکنن ..بس یه جای کار میلنگه ...یکم صبر کن من دارم در مورد چند تا فلزیاب خوب تحقیق میکنم ببینم کدومشون خوبه و قیمتش هم برای بچه ها مناسبه ..بهتون خبرا رو میگم..چند روز صبر کنین

باشه داداش اینم حرفیه ولی تست هاش که خوب بود حالا تو خاک چطوره الله اعلم

یکشنبه 1 دی1392 - 1:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خوب اکثر فلزیاب هایی که میسازن ما بخاطر اینکه زیاد بهشون وارد نیستیم ..خیال میکنیم عیب از فلزیاب هستش ..
حالا شما یه مدت صبر کنین ..ببینم میتونم یه فلزیاب خوب رو معرفی کنم به دوستان یا نه ..اخه یه مدت هست که یکی از سایت هاشون ثبت نام کردم و دارم ازشون میبرسم ببینم اخرش به کجا میرسم اینم اسم جند تاشون که بهم داده
V3i - CZ21 - Sov XS2 - F3 - CMD - Nuttall Scoop

نه در آنچه مینگری

یکشنبه 1 دی1392 - 2:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اسم این فلزیاب ها رو بهم داده ..برای عمق های نزدیک به 4 متر هستن..اکثرشونم زد اب هستن یا بهتر بگم توی اب هم میتونی ازشون استفاده کنی

نه در آنچه مینگری

یکشنبه 1 دی1392 - 2:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

قابل توجه آقا سيد جوادو دوستان
من لندكرافت رو يه مدت داشتم . لوپ استانداردي كه با دستگاه ارائه ميشه سايزش 110*110 يا *120120 بود . بالانس دستگاه اتوماتيكه و بالانس دستي نداره. بقيه تنظيمات از قبيل تر‍ژ،سنس،قدرت و غيره از منوي دستگاه در دسترسه. تفكيك داره . البته در مورد تفكيك در فلزيابهاي پالسي يه مطلب كوچيك داخل پارانتز خدمتتون عرض كنم .روي قسمت نرم افزاري دستگاههايي از اين دست كارهايي انجام ميدن و سعيشون براين است كه دستگاه بتواند با توجه به ميزان قدرت مغناطيسي بودن فلز به نوعي تفكيك دست پيدا كنه .ميدونيم كه فلزاتي مثل آهن قدرت مغناطيس شدن زيادي دارن و فلزاتي مثل طلا ونقره از اين حيث ضعيف جواب ميدن. از اين خاصيت اين فلزات در پروسه تفكيك بهره برداري مي كنند كه انتظارات من نوعي را بعنوان اپراتور اين فلزياب براورده نميكنه .اين قضيه مختص لنكرافت نيست و درتمامي فلزيابهاي پالسي صادق مي باشد و صدالبته دستگاههاي شركتهاي معروفي چون لورنز درصدخطاشون طبيعتا بايدكمتر باشه. خلاصه اينكه روي تفكيك به اون صورتي كه انتظار داريم نميشه حساب كرد . و در كل فلزات بي ارزشي مثل آهن يا الومنيم كه مدتهاي زيادي زير خاك بوده ونصف بيشترش پوسيده باشه اين دستگاه رو دچار اشتباه مي كنه وعلامت روي مانيتور بين جنس باارزش و بي ارزش دائما نوسان نشون ميده كه تصميم گيري رو براي اپراتور سخت مي كنه.
در كل نسبت به هم تراز هاي خودش يه سروگردن بالاتره چون فلزات مغناطيسي رو بايه سيگنال وغير مغناطيسي رو با يه نوع ديگه نشون ميده. درضمن مغناطيس بودن و نبودن فلز رو در قسمت تعاريف id1وid2 بصورت دستي ميتونيم با كم وزيادكردن اعداد مربوطه تغيير يا تصحيح كنيم.
تنها عيبش به نظر من منوهاي دستگاه است كه كاركردن باهاش يه كم وقتگير وخسته كننده بنظر ميرسه البته در مقايسه با منوهاي لورنز.
يه خاصيت جالب ديگه داره : اگر يه قسمت از يك جنس دستتون باشه و بخواهيد دنبال بقيه بگرديد ميتونيد فلز مربوطه رو مقابل لوپ قرارداده ودر منويaccept...:مشخصات اون رو به حافظه دستگاه بديد و در اين حالت دستگاه تنها دنبال جنسي با مشخصات مورد نظر ميگردد و ساير فلزات رو ناديده مي گيره و عكس اين قضيه هم در منوي reject قابل اجراست .(در اين دو حالت دستگاه دو پارامتر از فلز رو به خاطر مي سپاره و در صورت برخورد با فلزي با اين مشخصات عكس العمل نشون ميده .اين دو پارامتر عبارتنداز 1- ميزان خلوص فلز 2-درصد مغناطيس شوندگي)
يه عكس از پشت بورد اين دستگاه توي هارد داشتم كه ضميمه مي كنم البته بورد اين دستگاه دوطرفه است و ترانزيستورهاي قدرت+ آي سي ميكرو در روي برد قراردارند
قيمت روز: 12ميليون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 1 دی1392 - 12:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yoldash نوشته است:
قابل توجه آقا سيد جوادو دوستان
من لندكرافت رو يه مدت داشتم . لوپ استانداردي كه با دستگاه ارائه ميشه سايزش 110*110 يا *120120 بود . بالانس دستگاه اتوماتيكه و بالانس دستي نداره. بقيه تنظيمات از قبيل تر‍ژ،سنس،قدرت و غيره از منوي دستگاه در دسترسه. تفكيك داره . البته در مورد تفكيك در فلزيابهاي پالسي يه مطلب كوچيك داخل پارانتز خدمتتون عرض كنم .روي قسمت نرم افزاري دستگاههايي از اين دست كارهايي انجام ميدن و سعيشون براين است كه دستگاه بتواند با توجه به ميزان قدرت مغناطيسي بودن فلز به نوعي تفكيك دست پيدا كنه .ميدونيم كه فلزاتي مثل آهن قدرت مغناطيس شدن زيادي دارن و فلزاتي مثل طلا ونقره از اين حيث ضعيف جواب ميدن. از اين خاصيت اين فلزات در پروسه تفكيك بهره برداري مي كنند كه انتظارات من نوعي را بعنوان اپراتور اين فلزياب براورده نميكنه .اين قضيه مختص لنكرافت نيست و درتمامي فلزيابهاي پالسي صادق مي باشد و صدالبته دستگاههاي شركتهاي معروفي چون لورنز درصدخطاشون طبيعتا بايدكمتر باشه. خلاصه اينكه روي تفكيك به اون صورتي كه انتظار داريم نميشه حساب كرد . و در كل فلزات بي ارزشي مثل آهن يا الومنيم كه مدتهاي زيادي زير خاك بوده ونصف بيشترش پوسيده باشه اين دستگاه رو دچار اشتباه مي كنه وعلامت روي مانيتور بين جنس باارزش و بي ارزش دائما نوسان نشون ميده كه تصميم گيري رو براي اپراتور سخت مي كنه.
در كل نسبت به هم تراز هاي خودش يه سروگردن بالاتره چون فلزات مغناطيسي رو بايه سيگنال وغير مغناطيسي رو با يه نوع ديگه نشون ميده. درضمن مغناطيس بودن و نبودن فلز رو در قسمت تعاريف id1وid2 بصورت دستي ميتونيم با كم وزيادكردن اعداد مربوطه تغيير يا تصحيح كنيم.
تنها عيبش به نظر من منوهاي دستگاه است كه كاركردن باهاش يه كم وقتگير وخسته كننده بنظر ميرسه البته در مقايسه با منوهاي لورنز.
يه خاصيت جالب ديگه داره : اگر يه قسمت از يك جنس دستتون باشه و بخواهيد دنبال بقيه بگرديد ميتونيد فلز مربوطه رو مقابل لوپ قرارداده ودر منويaccept...:مشخصات اون رو به حافظه دستگاه بديد و در اين حالت دستگاه تنها دنبال جنسي با مشخصات مورد نظر ميگردد و ساير فلزات رو ناديده مي گيره و عكس اين قضيه هم در منوي reject قابل اجراست .(در اين دو حالت دستگاه دو پارامتر از فلز رو به خاطر مي سپاره و در صورت برخورد با فلزي با اين مشخصات عكس العمل نشون ميده .اين دو پارامتر عبارتنداز 1- ميزان خلوص فلز 2-درصد مغناطيس شوندگي)
يه عكس از پشت بورد اين دستگاه توي هارد داشتم كه ضميمه مي كنم البته بورد اين دستگاه دوطرفه است و ترانزيستورهاي قدرت+ آي سي ميكرو در روي برد قراردارند
قيمت روز: 12ميليون

سلام داداش گلم ممنون از اطلاعات جامع و کاملت واقعا حق مطلب رو ادا کردی :-BD
ظاهرا وسیله ی خوبیه ولی اینکه تنظیم دستی نداره برای من جالب نیست حالا ثبات دستگاه چطوره تنظیمش بهم که نمیخوره؟ بیشترین عمقی که تونستی ازش بگیری چقدره میخوام بدونم اون چیزی که تو تستش هست در عمل چطوره؟
خودت تو این رنج قیمت چی رو پیشنهاد میکنی؟
تا اینجا لندکرافت بد بنظر نمیرسه قدرت خوبی داره زیاد شلوغ هم نیست فقط تنظیم دستی اگه داشت دیگه نورعلی نور بود

دوشنبه 1 دی1392 - 12:49am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

توي اين رنج قيمت دستگاهي بهتر از اين من نميتونم بهت پيشنهاد بدم چون دستگاههاي زيادي هستن ،ولي تا با دستگاه كار نكني نميشه گفت خوبه يا بد.
پايداري لندكرافت خوبه بشرطي كه توي محدوده جستجو لوپ نسبت به زمين در يك فاصله ثابت حفظ بشه .باكوچكترين اختلاف ارتفاع بالانسش بهم ميخوره. البته بالانس مجددش بيشتر از چند ثانيه طول نمكشه و با فشار لحظه اي دكمه پاور دستگاه در عرض چند ثانيه بالانس ميشه.
درخصوص برد دستگاه خودتون بهتر ميدونيد كه در شرايط مختلف ميتونه متفاوت باشه وبستگي به جنس خاك،جنس فلز وحجم فلزداره. من ديگ مسي بقطر 40 و عمق30 سانت رو با لوپ استاندار صدو چندسانتي خودش توي 3 متري سنس كردم.

دوشنبه 1 دی1392 - 1:08am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام.
مطالب این عزیز کامل بود.
به نظر من هیچ فلزیابی فدرت لند کرافت و نداره.دو سال دارم و کاملا راضی ام.

دوشنبه 1 دی1392 - 1:12am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 75 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 , 2 , 3 , 4 , 5 ... 8  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: kaveh gh , Majestic12 و 328 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure