yoldash نوشته است:
قابل توجه آقا سيد جوادو دوستان
من لندكرافت رو يه مدت داشتم . لوپ استانداردي كه با دستگاه ارائه ميشه سايزش 110*110 يا *120120 بود . بالانس دستگاه اتوماتيكه و بالانس دستي نداره. بقيه تنظيمات از قبيل ترژ،سنس،قدرت و غيره از منوي دستگاه در دسترسه. تفكيك داره . البته در مورد تفكيك در فلزيابهاي پالسي يه مطلب كوچيك داخل پارانتز خدمتتون عرض كنم .روي قسمت نرم افزاري دستگاههايي از اين دست كارهايي انجام ميدن و سعيشون براين است كه دستگاه بتواند با توجه به ميزان قدرت مغناطيسي بودن فلز به نوعي تفكيك دست پيدا كنه .ميدونيم كه فلزاتي مثل آهن قدرت مغناطيس شدن زيادي دارن و فلزاتي مثل طلا ونقره از اين حيث ضعيف جواب ميدن. از اين خاصيت اين فلزات در پروسه تفكيك بهره برداري مي كنند كه انتظارات من نوعي را بعنوان اپراتور اين فلزياب براورده نميكنه .اين قضيه مختص لنكرافت نيست و درتمامي فلزيابهاي پالسي صادق مي باشد و صدالبته دستگاههاي شركتهاي معروفي چون لورنز درصدخطاشون طبيعتا بايدكمتر باشه. خلاصه اينكه روي تفكيك به اون صورتي كه انتظار داريم نميشه حساب كرد . و در كل فلزات بي ارزشي مثل آهن يا الومنيم كه مدتهاي زيادي زير خاك بوده ونصف بيشترش پوسيده باشه اين دستگاه رو دچار اشتباه مي كنه وعلامت روي مانيتور بين جنس باارزش و بي ارزش دائما نوسان نشون ميده كه تصميم گيري رو براي اپراتور سخت مي كنه.
در كل نسبت به هم تراز هاي خودش يه سروگردن بالاتره چون فلزات مغناطيسي رو بايه سيگنال وغير مغناطيسي رو با يه نوع ديگه نشون ميده. درضمن مغناطيس بودن و نبودن فلز رو در قسمت تعاريف id1وid2 بصورت دستي ميتونيم با كم وزيادكردن اعداد مربوطه تغيير يا تصحيح كنيم.
تنها عيبش به نظر من منوهاي دستگاه است كه كاركردن باهاش يه كم وقتگير وخسته كننده بنظر ميرسه البته در مقايسه با منوهاي لورنز.
يه خاصيت جالب ديگه داره : اگر يه قسمت از يك جنس دستتون باشه و بخواهيد دنبال بقيه بگرديد ميتونيد فلز مربوطه رو مقابل لوپ قرارداده ودر منويaccept...:مشخصات اون رو به حافظه دستگاه بديد و در اين حالت دستگاه تنها دنبال جنسي با مشخصات مورد نظر ميگردد و ساير فلزات رو ناديده مي گيره و عكس اين قضيه هم در منوي reject قابل اجراست .(در اين دو حالت دستگاه دو پارامتر از فلز رو به خاطر مي سپاره و در صورت برخورد با فلزي با اين مشخصات عكس العمل نشون ميده .اين دو پارامتر عبارتنداز 1- ميزان خلوص فلز 2-درصد مغناطيس شوندگي)
يه عكس از پشت بورد اين دستگاه توي هارد داشتم كه ضميمه مي كنم البته بورد اين دستگاه دوطرفه است و ترانزيستورهاي قدرت+ آي سي ميكرو در روي برد قراردارند
قيمت روز: 12ميليون
سلام داداش گلم ممنون از اطلاعات جامع و کاملت واقعا حق مطلب رو ادا کردی
ظاهرا وسیله ی خوبیه ولی اینکه تنظیم دستی نداره برای من جالب نیست حالا ثبات دستگاه چطوره تنظیمش بهم که نمیخوره؟ بیشترین عمقی که تونستی ازش بگیری چقدره میخوام بدونم اون چیزی که تو تستش هست در عمل چطوره؟
خودت تو این رنج قیمت چی رو پیشنهاد میکنی؟
تا اینجا لندکرافت بد بنظر نمیرسه قدرت خوبی داره زیاد شلوغ هم نیست فقط تنظیم دستی اگه داشت دیگه نورعلی نور بود