خیلی ممنون کوروش عزیز شما به بنده خیلی لطف دارین.
من اینجا ضمن تشکر از همه دوستان خواهش میکنم لااقل از این به بعد مباحث رو صرفا در چارچوب خودش دنبال کنن و از پرداختن به حاشیه ها تا حد ممکن خودداری بشه. چیزی که متاسفانه در چندین تاپیک در گذشته وجود داشت و باعث شد برخی از پروژه های حتی خوب اونطور که باید و شاید به نتیجه مطلوب منتهی نشه! بنده حداقل از این به بعد و بخصوص در مباحثی که خودم مرتبا دنبال میکنم به این مساله توجه خواهم داشت تا دوستانی هم که در حال یا آینده میخوان از مطالب استفاده کنن بیهوده دچار سردرگمی و یا اشتباه نشن. وگرنه چه سودی داره ما روی یک مدار کار کنیم و خیلی هم کار مشخص و شسته رفته باشه ولی کسی یا کسانی بخوان روال کار رو به سمت دیگری ببرن که سایرین رو به هیچ نتیجه مشخصی نمیرسونه!
در خصوص بحثهای علمی هم قطعا چه بنده چه بسیاری از دوستان هر کدوم سواد یا تجربه خودمون رو داریم و البته هم دست بالای دست بسیار هست! اما وقتی بنده میبینم چه سوالات ساده ای مثلا در خصوص مونتاژ یا پروگرام یا انتخاب قطعه و امثالهم توی تاپیکها و یا بصورت سوال خصوصی با بنده مطرح میشه ؛ کاملا متوجه میشم که اینجا نمیشه خیلی بحثها رو بصورت فنی تر مطرح کرد و اگر هم بشه کمک به کسی نمیکنه چون هدف اکثریت قریب به اتفاق دوستان صرفا ساخت یک مداری هست که تا حدی بتونه جوابگوی نیازشون باشه. پس اینجا جای به چالش کشیدن فنی نیست! کسی هم اگر علمی داره و واقعا میخواد کمکی صورت بده باید کاملا در یک چارچوب شفاف و مشخص باشه که حتی کسی که در مونتاژ مدار هم مهارت نداره بتونه از مطالب استفاده کنه. وگرنه جایی که بنده هم متوجه نکات نشم دیگه خیلی برام مشخص هست مطلب مورد نظر تا چه حد میتونه برای بقیه مفید باشه!!! علت برخورد من با موضوعات اینچنینی هم صرفا به همین دلیل بود که عرض کردم. وگرنه فکر نمیکنم کسی تا بحال در هیچ کجا چه ایران و چه خارج ایران تونسته باشه روی این مدار به این صورت کار بکنه و نتیجه رو اینقدر مشخص و قوی در اختیار دیگران بذاره.
دوستانی هم که شاید در مورد این مدار شک دارن یا فکر میکنن کم ارزش باشه ؛ توجه داشته باشن اصل این مدار که حداقل 20 درصد برد کمتر و در عین حال ثبات کمتری داشت ؛ چیزی بود که در انجمن روسی با اون همه کاربر آشنا به فلزیابی براش سر و دست میشکستن! تصاویری هم که بنده گذاشتم نشون میداد که در حدی ارزش داشته که کسانی حتی بیشتر از 1 دستگاه چنس رو بصورت کامل و شبیه به شرکتی ساخته بودن و مورد بهره برداری قرار داده بودن. حالا خودتون حساب کنین که این طرح تا حدودی اصلاح شده قوی تر و در عین حال با ثبات تر رو اگر خود این روسها میدیدن تا چه حد براش ارزش بیشتری قائل میشدن! پس دوستان بنظر من خیلی خوبه اگر قدر چیزی که هست رو همیشه بدونیم و اینقدر دنبال چیزهای بقول معروف فضایی و رویایی نباشیم! چون بنظر من با این روحیه میشه هم توی کار ها بیشتر و بهتر نتیجه گرفت و هم مرتبا از نتیجه کارها ناراضی نبود!
در خصوص عملکرد بهتر این مدار نسبت به چیزی که الان هست هم باید عرض کنم ؛ فکر نمیکنم با این همه زحمتی که بنده بی چشمداشت بابت این مدار داشتم کسی غیر از من بیشتر دوست داشته باشه که مثلا مدار از این هم بهتر بشه! ولی خب حد این مدارات و دستگاهها تقریبا مشخص هست و فقط کمی جای کار دارن. اینکه کسی بگه 10 برابر که سهله شما بگین 20 درصد هم بهتر یا قویتر از این بشه نه امکانپذیر نیست و از طرفی هم هیچوقت قدرت بیشتر در فلزیاب ها توام با حفظ ثبات حاصل نمیشه و کلا دستگاهی که واقعا برای برد خیلی بالا بخواد طراحی بشه کل ساختارش بخصوص قسمت گیرنده از نظر تطابق با این ثبات باید از ابتدا و با در نظر گرفتن اصول دیگری طراحی بشن و به صرف تعویض چند قطعه هم نمیشه زیاد کاری از پیش برد.
بهرحال من به دوستان توصیه میکنم مدار اصلی بنده رو فقط بسازن و بعدا اگر نکته ای به نظرشون رسید یا اینجا دیدن میتونن بررسی کنن و ببینن تفاوت به چه صورتی هست. در نهایت هم روی طرح لوپ باید کار کنن و لوپی که بنده با کمک دوستان بهش رسیدیم رو درست بکنن تا نتیجه قابل قبولی از این دستگاه بدست بیاد.