انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:39am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان بنده هم طبق طرح لوپ تخت مهنس حمید درست کردم و داخل منزل با گارد 25 و باریر 5 طلا رو از همه بیشتر میزنه و خیلی راضی هستم یک انگشتر طلارو حدود 30 سانت میزنه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 3 دی1392 - 9:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من واقعا دنبال علم این کار هستم و از استاد کمال خواهش میکنم اگر تغییراتشون جواب میده به صورت عملی من حاضرم پیاده کنم با هزینه خودم میدونید که اینجا همه مشکل بودجه دارند و هر حرفی زده میشه باید کاملا درست باشه و اطلاعات غلط نباشه .

از نوع کمک کردن شما به خدا فقط ما این رو فهمیدیم که افتادگی توش نیست .اگر صاحب علم هستی این روش انتقال دادن نیست که به جای برسی علمی و ارائه یک نمونه کار عملی وفیلم تست و دادن اطلاعات عددی درست شما با دوستان جدل کنی.گرچه من به علمی که دارید وبه شخصیت شما واقعا احترام میگذارم اما شما قضاوت کن نزدیک 30 یا 40 خط راجع به تغییرات نوشتی خدا وکیلی من الان میخوام بسازم چه استفاده ای میتونم بکنم.

استاد کرمی هم از چند تا مدار ایراد گرفت و تا آخر وایستاد و نمونه ها رو ساخت و به دوستان خیلی کمک کرد کماکان که اوایل با انتقاداتی هم روبرو شد اما چون نیتش واقعا انجمن و کمک به دوستان بود امروز میبینید که تو خیلی از بخش ها واقعا وجودش مثمر ثمر هست.

سه شنبه 3 دی1392 - 9:52am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
من فیبر رو مونتاژ کردم و ولتاژها رو گرفتم درست بودن.
فقط وقتی میکرو رو نصب میکنم ال سی دی روشن خاموش میشه البته بصورت مربع.
راستی بهترین نرم افزاری که میشه Avr رو راحت پروگرام کرد چیه؟
آیا پروگرام این آیسیها هم بدون محدودیت هستش و هرچندبار میشه استفاده کرد؟
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

سه شنبه 3 دی1392 - 10:41am
مدیر کل
مدیر کل

مهدی جان به شما تبریک میگم جواب خیلی خوبی گرفتین. :ymapplause:

بینای عزیز اگر میخواین بدون دردسر و تنظیمات زیاد پروگرام رو انجام بدین از همون برنامه ای که اسمش رو توی توضیحات نوشتم استفاده کنین. مشکل مدار شما هم یا از پروگرام میکرو هست و یا پتانسیومتر کنتراست ال سی دی تنظیم نیست.
در مورد تعداد دفعات پروگرام هم نگران نباشین! حداقل ده ها بار میشه پروگرام رو بصورت مطمئن انجام داد.

سه شنبه 3 دی1392 - 5:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مثل اينكه اين آقا كمال كلاً تو فضاى استادي بسر ميبره :D
كمال جان هرموقع تونستى تغييراتت رو به جاى علمى و تئوريك ، عملى كنى بطوريكه اين تغييراتتون قابل اعمال توسط دوستان ديگر هم باشه ، اونوقت حرفى براى گفتن خواهى داشت :D و بدونيد استاد حميد كه جنابعالى ستارهاشونو ميشماريد ، واقعاً لياقت اين لقب رو دارند و مفيد ترين فرد توى اين انجمن هستند و بدون هيچ منتى به اكثر دوستان در قسمتهاى مختلف كمك كردند و من به شخصه از استاد حميد تشكر ميكنم ^:)^

سه شنبه 3 دی1392 - 6:22pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم حمید جان شما لطف دارین. :ymhug:

سه شنبه 3 دی1392 - 6:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hamid80 نوشته است:
كمال جان هرموقع تونستى تغييراتت رو به جاى علمى و تئوريك ، عملى كنى بطوريكه اين تغييراتتون قابل اعمال توسط دوستان ديگر هم باشه ، اونوقت حرفى براى گفتن خواهى داشت :D و بدونيد استاد حميد كه جنابعالى ستارهاشونو ميشماريد ، واقعاً لياقت اين لقب رو دارند و مفيد ترين فرد توى اين انجمن هستند و بدون هيچ منتى به اكثر دوستان در قسمتهاى مختلف كمك كردند و من به شخصه از استاد حميد تشكر ميكنم ^:)^

hamid80 نوشته است:

جناب حمید خان شما که نمیتونین مداری رو تقویت کنین و یا حداقل مداری با تغییرات خودتون و تجارب خودتون در اختیار کاربران گرامی فلزجوو قرار بدین

حق ندارین جناب کمال رو زیر سوال ببرین [-X ، جالب نیست که خیلی زود وشتاب زده تصمیم گیری بشه، شاید ایشان قدرت انتقال مطالبشون ایراد داشته

باشه
-----------------------------------------------------------------
اما جناب مهندس حمید بحثشون جدا است، ایشان تمامه قوانین موجود در کاعنات رو با ردیابی که ساختن زیر پا گذاشتن و با دانشی که ایشان دارند

همچنین قدرت درک و شعور بسیار بالایی که از ایشان دیدم در هر فردی به ندرت دیده خواهد شد

جناب مهندس حمید قدرت انتقال مطالب فوق العاده ای دارند و بخاطر همین موضوع هستش که تمام مداراتی که ایشان ویرایش یا در سایت

قرار دادند را اکثر دوستان براحتی ساخته و راضی هستند

انشالله دوستان کمی سازنده تر برخورد کنند :ymhug:

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

سه شنبه 3 دی1392 - 8:24pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون کوروش عزیز شما به بنده خیلی لطف دارین. :ymhug:
من اینجا ضمن تشکر از همه دوستان خواهش میکنم لااقل از این به بعد مباحث رو صرفا در چارچوب خودش دنبال کنن و از پرداختن به حاشیه ها تا حد ممکن خودداری بشه. چیزی که متاسفانه در چندین تاپیک در گذشته وجود داشت و باعث شد برخی از پروژه های حتی خوب اونطور که باید و شاید به نتیجه مطلوب منتهی نشه! بنده حداقل از این به بعد و بخصوص در مباحثی که خودم مرتبا دنبال میکنم به این مساله توجه خواهم داشت تا دوستانی هم که در حال یا آینده میخوان از مطالب استفاده کنن بیهوده دچار سردرگمی و یا اشتباه نشن. وگرنه چه سودی داره ما روی یک مدار کار کنیم و خیلی هم کار مشخص و شسته رفته باشه ولی کسی یا کسانی بخوان روال کار رو به سمت دیگری ببرن که سایرین رو به هیچ نتیجه مشخصی نمیرسونه!
در خصوص بحثهای علمی هم قطعا چه بنده چه بسیاری از دوستان هر کدوم سواد یا تجربه خودمون رو داریم و البته هم دست بالای دست بسیار هست! اما وقتی بنده میبینم چه سوالات ساده ای مثلا در خصوص مونتاژ یا پروگرام یا انتخاب قطعه و امثالهم توی تاپیکها و یا بصورت سوال خصوصی با بنده مطرح میشه ؛ کاملا متوجه میشم که اینجا نمیشه خیلی بحثها رو بصورت فنی تر مطرح کرد و اگر هم بشه کمک به کسی نمیکنه چون هدف اکثریت قریب به اتفاق دوستان صرفا ساخت یک مداری هست که تا حدی بتونه جوابگوی نیازشون باشه. پس اینجا جای به چالش کشیدن فنی نیست! کسی هم اگر علمی داره و واقعا میخواد کمکی صورت بده باید کاملا در یک چارچوب شفاف و مشخص باشه که حتی کسی که در مونتاژ مدار هم مهارت نداره بتونه از مطالب استفاده کنه. وگرنه جایی که بنده هم متوجه نکات نشم دیگه خیلی برام مشخص هست مطلب مورد نظر تا چه حد میتونه برای بقیه مفید باشه!!! علت برخورد من با موضوعات اینچنینی هم صرفا به همین دلیل بود که عرض کردم. وگرنه فکر نمیکنم کسی تا بحال در هیچ کجا چه ایران و چه خارج ایران تونسته باشه روی این مدار به این صورت کار بکنه و نتیجه رو اینقدر مشخص و قوی در اختیار دیگران بذاره.
دوستانی هم که شاید در مورد این مدار شک دارن یا فکر میکنن کم ارزش باشه ؛ توجه داشته باشن اصل این مدار که حداقل 20 درصد برد کمتر و در عین حال ثبات کمتری داشت ؛ چیزی بود که در انجمن روسی با اون همه کاربر آشنا به فلزیابی براش سر و دست میشکستن! تصاویری هم که بنده گذاشتم نشون میداد که در حدی ارزش داشته که کسانی حتی بیشتر از 1 دستگاه چنس رو بصورت کامل و شبیه به شرکتی ساخته بودن و مورد بهره برداری قرار داده بودن. حالا خودتون حساب کنین که این طرح تا حدودی اصلاح شده قوی تر و در عین حال با ثبات تر رو اگر خود این روسها میدیدن تا چه حد براش ارزش بیشتری قائل میشدن! پس دوستان بنظر من خیلی خوبه اگر قدر چیزی که هست رو همیشه بدونیم و اینقدر دنبال چیزهای بقول معروف فضایی و رویایی نباشیم! چون بنظر من با این روحیه میشه هم توی کار ها بیشتر و بهتر نتیجه گرفت و هم مرتبا از نتیجه کارها ناراضی نبود!
در خصوص عملکرد بهتر این مدار نسبت به چیزی که الان هست هم باید عرض کنم ؛ فکر نمیکنم با این همه زحمتی که بنده بی چشمداشت بابت این مدار داشتم کسی غیر از من بیشتر دوست داشته باشه که مثلا مدار از این هم بهتر بشه! ولی خب حد این مدارات و دستگاهها تقریبا مشخص هست و فقط کمی جای کار دارن. اینکه کسی بگه 10 برابر که سهله شما بگین 20 درصد هم بهتر یا قویتر از این بشه نه امکانپذیر نیست و از طرفی هم هیچوقت قدرت بیشتر در فلزیاب ها توام با حفظ ثبات حاصل نمیشه و کلا دستگاهی که واقعا برای برد خیلی بالا بخواد طراحی بشه کل ساختارش بخصوص قسمت گیرنده از نظر تطابق با این ثبات باید از ابتدا و با در نظر گرفتن اصول دیگری طراحی بشن و به صرف تعویض چند قطعه هم نمیشه زیاد کاری از پیش برد.
بهرحال من به دوستان توصیه میکنم مدار اصلی بنده رو فقط بسازن و بعدا اگر نکته ای به نظرشون رسید یا اینجا دیدن میتونن بررسی کنن و ببینن تفاوت به چه صورتی هست. در نهایت هم روی طرح لوپ باید کار کنن و لوپی که بنده با کمک دوستان بهش رسیدیم رو درست بکنن تا نتیجه قابل قبولی از این دستگاه بدست بیاد.

سه شنبه 3 دی1392 - 9:40pm
مدیر سایت
مدیر سایت

کاملاً با فرمایشات شما موافقم مهندس حمید ، شما هرکاری رو شروع میکنید با موفقیت هم آموزش میدید و هم به اتمام میرسونید ! این یعنی اصل آموزش و استادی ، سپاسگذاریم مهندس ؛ درضمن مهندس بعد از ساختن این مدارها میشه با تفکرات همگانی به علم حذف ذرات در نقطه زنها پرداخته بشه ، که خیلی بحث مهمی بوده

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 4 دی1392 - 8:55am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
کسی نرم افزار extreme burner avr نسخه 1.2.1 رو داره؟
من با نرم افزار دیگه نتونستم پروگرامش کنم.
لطفا اگه باشه اینجا آپش کنین.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

چهارشنبه 4 دی1392 - 4:22pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 75 , 76 , 77 , 78 , 79 , 80 , 81 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 334 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure