با سلام خدمت دوستان و آقا حمید
آقا حمید من امروز یه کار عجیب انجام دادم که قدرت دستگاه خیلی زیاد شد به طوری که صدای وووووو سیم پیچ رو از یک متری میشه شنید و q3 حتما رگلاتور میخواد
من l1 رو از مدار حذف کردم و به پایه مشترک r2 و کلکتور q1 برق 24 ولت (مدار مبدل 12 به 24 همین سایت) و پایه مشترک r6 و کلکتور q5 رو از -12 قطع کردم و به اون -24 ولت دادم (مدار آپ امپ همون + و- 12 ولی مدار ماسفتها شد + و- 24 ولت) در ابتدا نویز خیلی بالا شد که مقاومت r16 رو 2.7 کیلو کردم
هنوز نویز رو دارم ولی قدرت خیلی زیاد شده به جرات میتونم بگم یک چهارم بیشتر شد برای یه اسپری رنگ
چون از یک باطری استفاده میکنم مجبور شدم باطری رو اسیدی کنم و 12 آمپرش کنم چون باطری رو میخوره
فکر کنم لازم باشه اهم سیم پیچو بالا ببریم آقاحمید اگر میشه راهنمایی بکنید که از چند اهم استفاده کنم من یک سیم پیچ 4 اهم معمولی 450 میکرو هانری گذاشتم خیلی باحال شد ولی انگار تفکیکش عجیب شده بود طلا و بقیه فلزات غیر آهنی نشانگر بالا رو میبره سمت چپ و آهنو میبره سمت راست ولی در روغن لحیم میره وسط وا میسه و هر چی فلزو نزدیکتر میکنم چپ و راست میشه
راستی من تعقیراتو از روی کارای استاد کمال انجام دادم اگه بتونن بهتر توضیح بدن من همشو انجام میدم و نتیجرو میگم راستی ایشون گفتن عکسهای مربوطه ولی هیچ عکسی نیست
من عکس سیم کشی رو دستی میکشم ومیزارم هر کاری میکنم نمیتونم عکس دوربینی رو بفرستم نیم ساعت اپلود میکنه بعد ارور میده
از استاد حمید تقاضا میکنم معایب و حسنات این روش رو بگویند و ایا لازم است که بقیه تعقیرات استاد کمال را انجام دهیم
راستی چطور میتونم برای کسی پیام خصوصی بفرستم با تشکر