انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 3:58am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستی که اسپری گرافیت رو تهیه کرده لطفا ادرس و قیمت رو اعلام کنه.ممنون

جمعه 13 دی1392 - 5:50pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
بینا جان اگر دقت کرده باشین این مطلب رو چند بار توضیح دادم و حتی در فایل هم ذکر شده! شما میتونین ولتاژ رو 15 ولت به بالا در نظر بگیرین و جلوش یک رگولاتور 12 ولتی 7812 قرار بدین تا همیشه در ورودی مدار 12 ولت داشته باشین. این هم به ثبات کمک میکنه و هم همیشه قدرت حداکثر هست و هم هیچوقت برای 7660 مشکلی پیش نمیاد.
در مورد پک باطری خودتون هم میتونین از 16 ولت استفاده کنین و رگولاتور رو جلوش قرار بدین. توضیح نحوه انجامش رو بصورت دقیق در صفحات قبلی عرض کردم که خواهش میکنم با دقت مطالعه کنین.

سلام آقا حمید وقت بخیر
راستش میخوام بدونم وقتی از رگولاتور 7812 استفاده کنیم در صورتیکه ولتاژ باتری افت کنه و به کمتر از 12 ولت برسه در اینصورت خروجی رگولاتور چطور خواهد بود؟
منظورم اینه آیا بازم 12 میمونه یا اونم افت میکنه؟
یاحق @};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 14 دی1392 - 4:17pm
مدیر کل
مدیر کل

بینا جان چند بار که توضیح دادم! رگولاتور 12 برای اینکه خروجیش بصورت مطمئن روی 12 ولت باقی بمونه و رگوله هم باشه ؛ حداقل 3 ولت بالاتر باید بهش ورودی بدین! پس شما باید ولتاژ باطریتون از 15 پایین تر نیاد. تا حدود 14 هم ممکنه خروجی 12 درست باشه ولی دیگه مطمئن نیست. اما اگر از 14 هرچقدر ولتاژ پایین تر بیاد خروجی هم از 12 پایین تر میاد! میزانش دیگه بستگی به عوامل مختلف بین 1 تا چند ولت میتونه افت داشته باشه. بهرحال توجه داشته باشین این جور قطعات بصورت رگولاتور کاهنده ولتاژ هستن و هیچوقت ولتاژ خروجیشون بیشتر یا حتی مساوی ورودی نمیتونه باشه!

شنبه 14 دی1392 - 4:27pm
استادیار
استادیار

bina نوشته است:
حمید نوشته است:
بینا جان اگر دقت کرده باشین این مطلب رو چند بار توضیح دادم و حتی در فایل هم ذکر شده! شما میتونین ولتاژ رو 15 ولت به بالا در نظر بگیرین و جلوش یک رگولاتور 12 ولتی 7812 قرار بدین تا همیشه در ورودی مدار 12 ولت داشته باشین. این هم به ثبات کمک میکنه و هم همیشه قدرت حداکثر هست و هم هیچوقت برای 7660 مشکلی پیش نمیاد.
در مورد پک باطری خودتون هم میتونین از 16 ولت استفاده کنین و رگولاتور رو جلوش قرار بدین. توضیح نحوه انجامش رو بصورت دقیق در صفحات قبلی عرض کردم که خواهش میکنم با دقت مطالعه کنین.

سلام آقا حمید وقت بخیر
راستش میخوام بدونم وقتی از رگولاتور 7812 استفاده کنیم در صورتیکه ولتاژ باتری افت کنه و به کمتر از 12 ولت برسه در اینصورت خروجی رگولاتور چطور خواهد بود؟
منظورم اینه آیا بازم 12 میمونه یا اونم افت میکنه؟
یاحق @};-

حمید جان من خودم از باطری 14.8ولت استفاده کردم با رگولاتور 7812 تا زمانی که ولتاژ باطری به 12 برسه خروجیش ثابته اما وقتی ولتاژ باطری زیر 12 بیاد خروجی رگولاتور هم کاهش پیدا میکنه

شنبه 14 دی1392 - 4:30pm
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام مجدد
حمید جان ممنون دوست عزیز
در اینصورت آیا وقتی از باطری با ولتاژ بالا و رگولاتور استفاده میکنیم با موقعی که بدون رگولاتور و فقط با باطری 12 ولت استفاده میشه در عملکرد دستگاه فرقی میکنه؟
یا حق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 14 دی1392 - 4:32pm
مدیر کل
مدیر کل

آرش عزیز اصولا رگولاتور ها برای اینکه درست عمل بکنن باید ولتاژ ورودیشون کمی بالاتر از خروجی تعیین شده براشون باشه. این مساله استثنائی نداره! اما برای رگولاتورهای مختلف و ساخت شرکتهای مختلف کمی اون اختلاف ولتاژ فرق میکنه. بهرحال برای رگولاتور 12 حداقل ورودی 14 هست تا بدونیم که خروجی رگوله شده ای خواهیم داشت. وگرنه با اینکه حدود 12 خروجی میده ولی دیگه رگوله نیست!

بینا جان در فایل هم توضیح دادم. خوبی این کار این هست که اولا چون همیشه ولتاژ دستگاه 12 هست ؛ در حین کاوش ولتاژ دستگاه عوض نمیشه و ثبات بیشتر و عملکرد یکنواختی خواهد داشت. در ثانی چون حداکثر ولتاژ مجاز برای این مدار فعلا 12 هست شما میتونین مطمئن باشین که همیشه از حداکثر قدرت هم استفاده میشه. هر چند تفاوت قدرت بین مثلا 10 ولت با 12 ولت بسیار اندک هست. ثالثا اگر از آیسی 7660 در مدار استفاده شده باشه ؛ مهمه که ولتاژ ورودی مدار از 12 بالاتر نره تا خیالمون از بابت نسوختن این آیسی هم راحت باشه!

شنبه 14 دی1392 - 8:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت دوستان و آقا حمید
آقا حمید من امروز یه کار عجیب انجام دادم که قدرت دستگاه خیلی زیاد شد به طوری که صدای وووووو سیم پیچ رو از یک متری میشه شنید و q3 حتما رگلاتور میخواد
من l1 رو از مدار حذف کردم و به پایه مشترک r2 و کلکتور q1 برق 24 ولت (مدار مبدل 12 به 24 همین سایت) و پایه مشترک r6 و کلکتور q5 رو از -12 قطع کردم و به اون -24 ولت دادم (مدار آپ امپ همون + و- 12 ولی مدار ماسفتها شد + و- 24 ولت) در ابتدا نویز خیلی بالا شد که مقاومت r16 رو 2.7 کیلو کردم
هنوز نویز رو دارم ولی قدرت خیلی زیاد شده به جرات میتونم بگم یک چهارم بیشتر شد برای یه اسپری رنگ
چون از یک باطری استفاده میکنم مجبور شدم باطری رو اسیدی کنم و 12 آمپرش کنم چون باطری رو میخوره
فکر کنم لازم باشه اهم سیم پیچو بالا ببریم آقاحمید اگر میشه راهنمایی بکنید که از چند اهم استفاده کنم من یک سیم پیچ 4 اهم معمولی 450 میکرو هانری گذاشتم خیلی باحال شد ولی انگار تفکیکش عجیب شده بود طلا و بقیه فلزات غیر آهنی نشانگر بالا رو میبره سمت چپ و آهنو میبره سمت راست ولی در روغن لحیم میره وسط وا میسه و هر چی فلزو نزدیکتر میکنم چپ و راست میشه
راستی من تعقیراتو از روی کارای استاد کمال انجام دادم اگه بتونن بهتر توضیح بدن من همشو انجام میدم و نتیجرو میگم راستی ایشون گفتن عکسهای مربوطه ولی هیچ عکسی نیست :-s
من عکس سیم کشی رو دستی میکشم ومیزارم هر کاری میکنم نمیتونم عکس دوربینی رو بفرستم نیم ساعت اپلود میکنه بعد ارور میده
از استاد حمید تقاضا میکنم معایب و حسنات این روش رو بگویند و ایا لازم است که بقیه تعقیرات استاد کمال را انجام دهیم
راستی چطور میتونم برای کسی پیام خصوصی بفرستم با تشکر

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 14 دی1392 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بازم سلام
الان 7660 رو گذاشتم سر جاش تا خودش -12 ولت آپ امپ وبده و منفی 12 مبدل رو قطع کردم ثبات بهتر شد
مقامت 16 رو کم کردم تا 1.5 کیلو بهتر تر شد ولی عدد گارد 10 تا از حالت قبل که 22 بود باید بیشتر بشه
آقا حمید چیکار کنم مقاومتو 1 کیلو کنم با گارد مثلا 37 خوبه یا ببرم بالا با گارد 18 کار کنه
راستی عدد گارد چیکار میکنه :|

شنبه 14 دی1392 - 11:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید یه سوال داشتم:شما گفتید واسه سنس اشیاء بزرگ بهتره از کویل فلت استفاده بشه.حالا سوال من اینه که در صورت استفاده از این نوع کویل حداکثر برد اون(البته تست در هوا)بردش چقدره.فرض یه سینی استیل 20*30؟ممنون میشم جواب بدید.چون میخوام کویل فلت رو بسازم.

شنبه 14 دی1392 - 11:58pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم رستم عزیز.
در خصوص مقاومت 16 اتفاقا من محاسباتی کردم و مشغول تست هستم ایشالا نتیجه بهتر باشه اعلام میکنم.
در مورد لوپ قطعا بین 0.5 تا 1 اهم بهترین مقدار هست. چون دیگه نیاز به اعمال ولتاژ بالا وجود نداره! وگرنه کاری که شما با ولتاژ بالا کردین بنده قبلا تست کردم زیاد جالب جواب نمیده و کم کردن اهم لوپ همون تاثیر ولی با ثبات بیشتر رو به همراه داره.
بهرحال اگر لازم باشه عدد گارد بالاتر از 30 گذاشته بشه یا باریر زیر 5 دیگه جوابگو نباشه یعنی تغییر خوب نبوده و هر چند برد بیشتر میشه ولی برای کار روی خاک فایده ای نداره و ممکنه نتیجه عکس بده!
در خصوص گارد هم قبلا توضیح دادم معادل دیلی در بعضی فلزیاب های پالسی دیگه هست و در واقع نشون میده گیرنده مدار که البته برنامه داخلی میکرو هست ؛ چه میزان بعد از زدن پالس باید مکث داشته باشه و سپس میرایی موج حاصل از پالس در لوپ رو ارزیابی بکنه.

یکشنبه 14 دی1392 - 12:51am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 89 , 90 , 91 , 92 , 93 , 94 , 95 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Milad.021 و 304 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure