انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 2:03pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

hoshyar191 نوشته است:
سلام
مهندس حمید خوشحالم که انجمنو خوب مدیریت می کنید. تبریک میگم
استحضار دارید واحد تیونر تلویزیون های crt و اکثر واحدهای مخابراتی در یک بسته بندی فلزی جهت ایزولاسیون امواج قرار داده میشوند . حال اگه کل مدار در داخل قاب یک تیونر تلویزیون قرار گیرد فکر کنم در عملکرد مدار خیلی تاثیر داشته باشه . ( فولاد استفاده شده در قاب این تیونرها علی الرغم سبکی عملکرد بسیار خوبی در مقابل نفوذ و خروج سیگنالها داره )

خواهش میکنم هشیار عزیز.
بله در بسیاری از گیرنده ها قسمت تیونر در یک باکس فلزی قرار میگیره که این باکس فلزی هم خودش به زمین مدار وصل میشه. همونطور که عرض کردم نظیر چنین کاری رو میشه برای ایسی 5 و چند قطعه اطرافش بعنوان تیونر این مدار هم انجام داد! دیگه بستگی به سلیقه خودتون داره چطور بتونین این کار رو به نحو مطلوب انجام بدین. ضمن اینکه در این زمینه باید توجه داشت هم از روی این ایسی و هم از زیر باید شیلد انجام بشه! وگرنه شیلد خوبی نخواهد شد.

پنج شنبه 19 دی1392 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید ممنون از زحماتی که کشیدید تشکر میکنم من تصمیم به ساخت این مدار گرفتم مهندس حمید من میخوام اول پروگرم بخرم به نظر شما کدومشون بخرم که با فیوزبیتها مشکل نداشته باشه و قطعات این مدار رو از کدوم فروشگاه بخرم که مرغوب باشه و هم گیر بیاد منظور فروشگاه اینترنتی هستش مرسی @};- @};- @};-

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

پنج شنبه 19 دی1392 - 10:18pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم asadof عزیز.
پروگرامر زیاد مهم نیست چی باشه! فقط حتما از نوع USB بگیرین که مشکلی در ارتباط با کامپیوتر نداشته باشه. پروگرامر AVR ساخت ECA ایران هم که بصورت ارزان در بازار هست جواب میده. اصولا پروگرامر با فیوز بیت مشکلی نداره! شما خودتون باید فیزو بیتها رو طبق دستور در نرم افزار پروگرامر بدرستی تنظیم و پروگرام کنین تا مشکلی پیش نیاد.
بنده تا الان بصورت اینترنتی قطعه نخریدم چون نیاز نداشتم! اما فقط پایا الکترونیک و جوان الکترونیک رو میتونم کاملا تایید کنم چون حضوری ازشون خرید داشتم و بنظرم قابل اطمینان هستن. این هم ادرس سایتهاشون هست:
http://www.payaelectronicscomplex.com
http://javanelec.com
اگر سرچ بزنین چندین فروشگاه قطعات الکترونیکی دیگه هم پیدا میکنین که مدتهاست فعالیت دارن. ولی در مورد درستی کارشون باید از دوستانی که خرید داشتن سوال کنین.

پنج شنبه 19 دی1392 - 11:36pm
مدیر کل
مدیر کل

ضمن تشکر از همه دوستانی که به بنده لطف داشتن. :ymhug: :x
امروز برنامه ای رو برای دوستان آماده کردم تا خود دوستان بتونن براحتی برای انواع لوپ تخت مناسب برای فلزیاب محاسبات لازم رو انجام بدن! در واقع این برنامه که بصورت یک صفحه تحت وب هست و توسط اکثر مرورگرها باز میشه ؛ بصورت یک سایت قبلا معرفی شده بود. اما بنده این صفحه از سایت رو ذخیره کردم و ابتدا کل اطلاعاتش رو به فارسی ترجمه کردم تا برای همگی قابل استفاده باشه. سپس قسمتی رو خودم به این محاسبه اضافه کردم که از طریقش میتونین مقاومت کلی لوپ رو که به قطر سیم لاکی و طول کل سیم مصرفی بستگی داره مشاهده کنین! تمام محاسبات بصورت خودکار انجام میشه و فقط کافیه قطر داخلی لوپ تخت ؛ تعداد دور ها و قطر سیم و اگر لازم داشتین فاصله بین سیمها رو وارد کنین تا ظرفیت و طول کل سیم و قطر بیرونی و مقاومت نهایی لوپ بصورت حدودی نمایش پیدا بکنه!
دوستانی که برای لوپ تخت دو طرفه که بنده پیشنهاد دادم بخوان از این برنامه استفاده کنن فقط به این نکته توجه داشته باشن برای اون طرح ظرفیت حدود 5 درصد در واقعیت کمتر در میاد که باید در این برنامه کمی ظرفیت بالاتر رو در نظر بگیرین. همینطور مقدار سیم مصرفی در اون طرح بسته به سایز لوپ و تعداد شکافها و ضخامت قالب مورد استفاده میتونه تا حدود 3 متر بیشتر از چیزی که در این برنامه محاسبه میشه در بیاد. که البته محاسبات همگی بصورت تقریبی هستن و دقیقش برای هیچ فلزیابی اهمیت نداره!
این برنامه در نوع خودش بسیار ارزشمند هست و به این صورت فارسی و بخصوص با محاسبه مقاومت فکر نمیکنم نظیرش جایی وجود داشته باشه. با کمک این برنامه به اعتقاد من میشه با کیفیت ترین لوپ با سایز های مختلف رو بخصوص برای انواع فلزیاب های پالسی طراحی کرد بدون اینکه نیاز به آزمون و خطای خاصی باشه و حتی نیاز به سلف متر و اهم متر دقیق هم وجود نداره! :D
پیوست:
Flat_Coil_Calculator.zip

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 19 دی1392 - 1:11am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
ضمن تشکر از همه دوستانی که به بنده لطف داشتن. :ymhug: :x
امروز برنامه ای رو برای دوستان آماده کردم تا خود دوستان بتونن براحتی برای انواع لوپ تخت مناسب برای فلزیاب محاسبات لازم رو انجام بدن! در واقع این برنامه که بصورت یک صفحه تحت وب هست و توسط اکثر مرورگرها باز میشه ؛ بصورت یک سایت قبلا معرفی شده بود. اما بنده این صفحه از سایت رو ذخیره کردم و ابتدا کل اطلاعاتش رو به فارسی ترجمه کردم تا برای همگی قابل استفاده باشه. سپس قسمتی رو خودم به این محاسبه اضافه کردم که از طریقش میتونین مقاومت کلی لوپ رو که به قطر سیم لاکی و طول کل سیم مصرفی بستگی داره مشاهده کنین! تمام محاسبات بصورت خودکار انجام میشه و فقط کافیه قطر داخلی لوپ تخت ؛ تعداد دور ها و قطر سیم و اگر لازم داشتین فاصله بین سیمها رو وارد کنین تا ظرفیت و طول کل سیم و قطر بیرونی و مقاومت نهایی لوپ بصورت حدودی نمایش پیدا بکنه!
دوستانی که برای لوپ تخت دو طرفه که بنده پیشنهاد دادم بخوان از این برنامه استفاده کنن فقط به این نکته توجه داشته باشن برای اون طرح ظرفیت حدود 5 درصد در واقعیت کمتر در میاد که باید در این برنامه کمی ظرفیت بالاتر رو در نظر بگیرین. همینطور مقدار سیم مصرفی در اون طرح بسته به سایز لوپ و تعداد شکافها و ضخامت قالب مورد استفاده میتونه تا حدود 3 متر بیشتر از چیزی که در این برنامه محاسبه میشه در بیاد. که البته محاسبات همگی بصورت تقریبی هستن و دقیقش برای هیچ فلزیابی اهمیت نداره!
این برنامه در نوع خودش بسیار ارزشمند هست و به این صورت فارسی و بخصوص با محاسبه مقاومت فکر نمیکنم نظیرش جایی وجود داشته باشه. با کمک این برنامه به اعتقاد من میشه با کیفیت ترین لوپ با سایز های مختلف رو بخصوص برای انواع فلزیاب های پالسی طراحی کرد بدون اینکه نیاز به آزمون و خطای خاصی باشه و حتی نیاز به سلف متر و اهم متر دقیق هم وجود نداره! :D
پیوست:
Flat_Coil_Calculator.zip

مرسی مهندس جان واقعا گل کاشتی
خداوکیلی خیلی بدرد بخوره مخصوصا همون قسمت محاسبه مقاومتش
از بابت اون تغییرات چنسم دمت گرم حسابی حال دادی
من فقط موندم این حضرات ایران میکرو کی میخوان سفارش منو ارسال کنن؟ ~X(
درود

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

جمعه 19 دی1392 - 1:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستتون درد نکنه آقا حمید، واقعا گل کاشتید. من امروز شروع به ساخت pcb کردم، راستش با توجه به تأکید جنابعالی خیلی با دقت روش کار کردم، چون فقط فیبر معمولی دم دست بود، واسه آزمایش اول یه دونه با فیبر معمولی درست کردم که خوب در اومد، به نظرتون استفاده از فیبر فایبرگلاس خیلی مهمه آقا حمید؟ اگه مهمه تا یه دونه فایبرگلاسم بسازم.

جمعه 20 دی1392 - 10:56pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم محسن جان.
فیبر فایبرگلاس برای این مدار ممکنه اندکی بهتر جواب بده. ولی چون مدار خیلی پیچیده و آنالوگ نیست تاثیر زیادی نداره. فقط قسمت آپ امپ یا ایسی 5 رو خیلی دقت کنین همراه با قطعات اطرافش بسیار تمیز مونتاژ بشه و قطعات اصلا طول پایه اضافی نداشته باشن.

جمعه 20 دی1392 - 10:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اتفاقا با توجه به حرفهای قبلتون خیلی رو این قسمت تمرکز داشتم، ولی بعد از چاپ متوجه شدم متأسفانه به علت نزدیک بودن سوراخ ها و کوچیک بودنشون کار خیلی سخته، اصلا واسه لحیم کردن بعضی از پایه ها جانیست، مجبور میشم بعضی از پایه ها رو رو مسیر پهن کنم و بعد لحیم کنم تا بچسبه، با فتوشاپ یکم جای پایه ها روبزرگ کنم مشکلی پیش می یاد آقا حمید.

جمعه 20 دی1392 - 11:08pm
مدیر کل
مدیر کل

محسن جان اتفاقا اصلا این فیبر مشکل ظرافت آنچنانی نداره! شاید شما اولین نفر هستین که این رو میفرمایین. وگرنه بنده اتفاقا همین فیبر رو ساختم و مشکلی هم برای مونتاژ نداشته! سوراخ ها که زیاد به هم نزدیک نیستن و سوراخکاری با مته 1 میل هم حتی قابل انجام هست. اما برای بعضی قسمتها شاید مته 0.8 میل مناسبتر باشه. ضخامت سیمها هم در حد خیلی خوبی در نظر گرفته شده. شما باید در مرحله اطو کاری دقت بیشتری بکنین وگرنه هر فیبر دیگه ای هم بود بهتر از این در نمیومد!

جمعه 20 دی1392 - 11:19pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حق با شماستآقا حمید. باید بیشتر دقت کنم. دستتون درد نکنه

جمعه 20 دی1392 - 11:30pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 , 103 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mresever و 166 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure