ضمن تشکر از همه دوستانی که به بنده لطف داشتن.
امروز برنامه ای رو برای دوستان آماده کردم تا خود دوستان بتونن براحتی برای انواع لوپ تخت مناسب برای فلزیاب محاسبات لازم رو انجام بدن! در واقع این برنامه که بصورت یک صفحه تحت وب هست و توسط اکثر مرورگرها باز میشه ؛ بصورت یک سایت قبلا معرفی شده بود. اما بنده این صفحه از سایت رو ذخیره کردم و ابتدا کل اطلاعاتش رو به فارسی ترجمه کردم تا برای همگی قابل استفاده باشه. سپس قسمتی رو خودم به این محاسبه اضافه کردم که از طریقش میتونین مقاومت کلی لوپ رو که به قطر سیم لاکی و طول کل سیم مصرفی بستگی داره مشاهده کنین! تمام محاسبات بصورت خودکار انجام میشه و فقط کافیه قطر داخلی لوپ تخت ؛ تعداد دور ها و قطر سیم و اگر لازم داشتین فاصله بین سیمها رو وارد کنین تا ظرفیت و طول کل سیم و قطر بیرونی و مقاومت نهایی لوپ بصورت حدودی نمایش پیدا بکنه!
دوستانی که برای لوپ تخت دو طرفه که بنده پیشنهاد دادم بخوان از این برنامه استفاده کنن فقط به این نکته توجه داشته باشن برای اون طرح ظرفیت حدود 5 درصد در واقعیت کمتر در میاد که باید در این برنامه کمی ظرفیت بالاتر رو در نظر بگیرین. همینطور مقدار سیم مصرفی در اون طرح بسته به سایز لوپ و تعداد شکافها و ضخامت قالب مورد استفاده میتونه تا حدود 3 متر بیشتر از چیزی که در این برنامه محاسبه میشه در بیاد. که البته محاسبات همگی بصورت تقریبی هستن و دقیقش برای هیچ فلزیابی اهمیت نداره!
این برنامه در نوع خودش بسیار ارزشمند هست و به این صورت فارسی و بخصوص با محاسبه مقاومت فکر نمیکنم نظیرش جایی وجود داشته باشه. با کمک این برنامه به اعتقاد من میشه با کیفیت ترین لوپ با سایز های مختلف رو بخصوص برای انواع فلزیاب های پالسی طراحی کرد بدون اینکه نیاز به آزمون و خطای خاصی باشه و حتی نیاز به سلف متر و اهم متر دقیق هم وجود نداره!
پیوست:
Flat_Coil_Calculator.zip