انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 7:18pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

محسن جان ممنون سوال بسیار خوبی کردین چون کابل لوپ خیلی مهم هست!
کابلی که بنده استفاده کردم و جواب داد ؛ کابل آنتن تلویوزیون هست که در کرمان ساخته میشه. روش هم بطور مختصر نوشته شده KERMAN 4.5C-2V 1684M که البته کابل مال چند سال قبل هست و منم از قدیم داشتم! :D این کابل شیلدش واقعا مسی و قرمز هست و فویل هم نداره. ظاهرا کابلهایی که فویل دارن اتفاقا برای کار ما زیاد جالب جواب نمیدن!
ولی من توصیه میکنم شما به یک کابل فروشی تخصصی تر تشریف ببرین و از همه کابلهای شیلد و کواکسیال لااقل 1 متر برای تست تهیه کنین که قیمت زیادی هم به شما تحمیل نمیکنه. در نهایت تک تک کابلها با طول یکسان رو با یک لوپ یکسان روی مدار آزمایش کنین و ببینین حداقل عدد گاردی که دستگاه شروع به کار میکنه با کدوم کابل کمتر هست؟ همون کابل میتونه بهترین کابل باشه! در نهایت همون کابل بهتر رو هم با کمترین طول مورد نیاز استفاده بکنین تا بهترین نتیجه بدست بیاد.

چهارشنبه 24 دی1392 - 3:04am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
مهندس گزينه حذف آهن مدار بنده اصلاً عمل درستي نداره ، يعني در هرصورت آهن رو بخوبي ميزنه ،فرقي نداره تنظيم از 1 تا 3 باشه ، علت از چي ميتونه باشه ؟ از پروگرم آي سي بايد باشه ؟

روی گزینه 3 حتی استیل و هم حذف میکنه ، حتی نقره جدید رو هم حذف میکنه ، چه برسه به آهن :D

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

چهارشنبه 25 دی1392 - 8:03am
مدیر سایت
مدیر سایت

یعنی اصلا بوق نباید بزنه برای آهن و استیل ؟ !!

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 25 دی1392 - 1:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام دوستان و عرض خسته نباشید به مهندس حمید خودمون
من اسکلت لوپ رو تهیه کردم و به 15 قسمت مساوی هم تقسیم و بعد برش دادم اما نمیدونم سیم رو چجوری و به چه ترتیبی از بین او شیار ها باید رد کنم لطفا اگه امکانش هست همراه با شکل توضیح بفرمایین
با تشکر فراوان

gladyator_089

چهارشنبه 25 دی1392 - 1:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:

نه مهدی جان

وقتی روی 3 باشه دیگه بوقی زده نمیشه، اما داخل ال سی دی مشخص میکنه که فلزی در حال سنس هستش

چهارشنبه 25 دی1392 - 1:44pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

gladyator_089 نوشته است:
سلام دوستان و عرض خسته نباشید به مهندس حمید خودمون
من اسکلت لوپ رو تهیه کردم و به 15 قسمت مساوی هم تقسیم و بعد برش دادم اما نمیدونم سیم رو چجوری و به چه ترتیبی از بین او شیار ها باید رد کنم لطفا اگه امکانش هست همراه با شکل توضیح بفرمایین
با تشکر فراوان

شما از هر سمت که شروع کردین فرق نمیکنه، به این صورته که یکی از بالا ویکی از پایین، رد میکنین

در نظر داشته باشین که سیمها در جای خودشون باید محکم باشن

چهارشنبه 25 دی1392 - 1:47pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kooroshxfx نوشته است:
مهدی نوشته است:

نه مهدی جان

وقتی روی 3 باشه دیگه بوقی زده نمیشه، اما داخل ال سی دی مشخص میکنه که فلزی در حال سنس هستش

داداش کوروش خیلی متشکرم از همراهی شما @};-
عرض کنم مدار بنده نسبت به طلا اینطور بوده یعنی برای طلا فقط میشه از روی بالا رفتن نمودار روی ال سی دی متوجه شد ! ولی همه نوع آلیاژ آهنی و چدن و آلمینیوم و مس و برنج رو با صداهای مختلف میزنه ولی طلا رو خیلی مقطع و ضعیف بوق میزنه و فقط با ال سی دی میشه فهمید که طلاست ، چیکار باید کنم ، یعنی در پروگرم میکرو اشتباه شده ؟ ! :-s

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 25 دی1392 - 2:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهدی نوشته است:
kooroshxfx نوشته است:
مهدی نوشته است:

نه مهدی جان

داداش کوروش خیلی متشکرم از همراهی شما @};-
عرض کنم مدار بنده نسبت به طلا اینطور بوده یعنی برای طلا فقط میشه از روی بالا رفتن نمودار روی ال سی دی متوجه شد ! ولی همه نوع آلیاژ آهنی و چدن و آلمینیوم و مس و برنج رو با صداهای مختلف میزنه ولی طلا رو خیلی مقطع و ضعیف بوق میزنه و فقط با ال سی دی میشه فهمید که طلاست ، چیکار باید کنم ، یعنی در پروگرم میکرو اشتباه شده ؟ ! :-s

خواهش میکنم

انگار مدار شما برعکس عمل میکنه :D ، اما در آیرون ماسک3 حتی نقره جدید و استیل هم حذف میشه

لطفا نوع لوپ و گارد رو هم بگین

چهارشنبه 25 دی1392 - 2:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
ممنون آقا کوروش
به این ترتیبی که شما فرمودین یکی در میان از تکه های برش خورده خالی میمونه اما تو عکسی که مهندس حمید گذاشتن از روی هر تکه سیم رد شده

gladyator_089

چهارشنبه 25 دی1392 - 2:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

gladyator_089 نوشته است:
ممنون آقا کوروش
به این ترتیبی که شما فرمودین یکی در میان از تکه های برش خورده خالی میمونه اما تو عکسی که مهندس حمید گذاشتن از روی هر تکه سیم رد شده

نه اینطور نیست، دور اول که تمام شد، در دور زوج قسمتهایی که خالی هستن پرخواهد شد

جای نگرانی نیست :ymhug:

چهارشنبه 25 دی1392 - 2:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 103 , 104 , 105 , 106 , 107 , 108 , 109 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: *Davood* , farokh , Google و 306 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure