نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
محسن جان ممنون سوال بسیار خوبی کردین چون کابل لوپ خیلی مهم هست! کابلی که بنده استفاده کردم و جواب داد ؛ کابل آنتن تلویوزیون هست که در کرمان ساخته میشه. روش هم بطور مختصر نوشته شده KERMAN 4.5C-2V 1684M که البته کابل مال چند سال قبل هست و منم از قدیم داشتم! این کابل شیلدش واقعا مسی و قرمز هست و فویل هم نداره. ظاهرا کابلهایی که فویل دارن اتفاقا برای کار ما زیاد جالب جواب نمیدن! ولی من توصیه میکنم شما به یک کابل فروشی تخصصی تر تشریف ببرین و از همه کابلهای شیلد و کواکسیال لااقل 1 متر برای تست تهیه کنین که قیمت زیادی هم به شما تحمیل نمیکنه. در نهایت تک تک کابلها با طول یکسان رو با یک لوپ یکسان روی مدار آزمایش کنین و ببینین حداقل عدد گاردی که دستگاه شروع به کار میکنه با کدوم کابل کمتر هست؟ همون کابل میتونه بهترین کابل باشه! در نهایت همون کابل بهتر رو هم با کمترین طول مورد نیاز استفاده بکنین تا بهترین نتیجه بدست بیاد.
|
چهارشنبه 24 دی1392 - 3:04am |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: مهندس گزينه حذف آهن مدار بنده اصلاً عمل درستي نداره ، يعني در هرصورت آهن رو بخوبي ميزنه ،فرقي نداره تنظيم از 1 تا 3 باشه ، علت از چي ميتونه باشه ؟ از پروگرم آي سي بايد باشه ؟ روی گزینه 3 حتی استیل و هم حذف میکنه ، حتی نقره جدید رو هم حذف میکنه ، چه برسه به آهن
ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 8:03am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
یعنی اصلا بوق نباید بزنه برای آهن و استیل ؟ !!
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 1:09pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام دوستان و عرض خسته نباشید به مهندس حمید خودمون من اسکلت لوپ رو تهیه کردم و به 15 قسمت مساوی هم تقسیم و بعد برش دادم اما نمیدونم سیم رو چجوری و به چه ترتیبی از بین او شیار ها باید رد کنم لطفا اگه امکانش هست همراه با شکل توضیح بفرمایین با تشکر فراوان
gladyator_089
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 1:24pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: یعنی اصلا بوق نباید بزنه برای آهن و استیل ؟ !! نه مهدی جان وقتی روی 3 باشه دیگه بوقی زده نمیشه، اما داخل ال سی دی مشخص میکنه که فلزی در حال سنس هستش
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 1:44pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: سلام دوستان و عرض خسته نباشید به مهندس حمید خودمون من اسکلت لوپ رو تهیه کردم و به 15 قسمت مساوی هم تقسیم و بعد برش دادم اما نمیدونم سیم رو چجوری و به چه ترتیبی از بین او شیار ها باید رد کنم لطفا اگه امکانش هست همراه با شکل توضیح بفرمایین با تشکر فراوان شما از هر سمت که شروع کردین فرق نمیکنه، به این صورته که یکی از بالا ویکی از پایین، رد میکنین در نظر داشته باشین که سیمها در جای خودشون باید محکم باشن
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 1:47pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
kooroshxfx نوشته است: مهدی نوشته است: یعنی اصلا بوق نباید بزنه برای آهن و استیل ؟ !! نه مهدی جان وقتی روی 3 باشه دیگه بوقی زده نمیشه، اما داخل ال سی دی مشخص میکنه که فلزی در حال سنس هستش داداش کوروش خیلی متشکرم از همراهی شما عرض کنم مدار بنده نسبت به طلا اینطور بوده یعنی برای طلا فقط میشه از روی بالا رفتن نمودار روی ال سی دی متوجه شد ! ولی همه نوع آلیاژ آهنی و چدن و آلمینیوم و مس و برنج رو با صداهای مختلف میزنه ولی طلا رو خیلی مقطع و ضعیف بوق میزنه و فقط با ال سی دی میشه فهمید که طلاست ، چیکار باید کنم ، یعنی در پروگرم میکرو اشتباه شده ؟ !
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 2:16pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: kooroshxfx نوشته است: مهدی نوشته است: یعنی اصلا بوق نباید بزنه برای آهن و استیل ؟ !! نه مهدی جان وقتی روی 3 باشه دیگه بوقی زده نمیشه، اما داخل ال سی دی مشخص میکنه که فلزی در حال سنس هستش داداش کوروش خیلی متشکرم از همراهی شما عرض کنم مدار بنده نسبت به طلا اینطور بوده یعنی برای طلا فقط میشه از روی بالا رفتن نمودار روی ال سی دی متوجه شد ! ولی همه نوع آلیاژ آهنی و چدن و آلمینیوم و مس و برنج رو با صداهای مختلف میزنه ولی طلا رو خیلی مقطع و ضعیف بوق میزنه و فقط با ال سی دی میشه فهمید که طلاست ، چیکار باید کنم ، یعنی در پروگرم میکرو اشتباه شده ؟ ! خواهش میکنم انگار مدار شما برعکس عمل میکنه ، اما در آیرون ماسک3 حتی نقره جدید و استیل هم حذف میشه لطفا نوع لوپ و گارد رو هم بگین
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 2:21pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
ممنون آقا کوروش به این ترتیبی که شما فرمودین یکی در میان از تکه های برش خورده خالی میمونه اما تو عکسی که مهندس حمید گذاشتن از روی هر تکه سیم رد شده
gladyator_089
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 2:31pm |
|
|
kooroshxfx
کاربر حرفه ای
|
gladyator_089 نوشته است: ممنون آقا کوروش به این ترتیبی که شما فرمودین یکی در میان از تکه های برش خورده خالی میمونه اما تو عکسی که مهندس حمید گذاشتن از روی هر تکه سیم رد شده نه اینطور نیست، دور اول که تمام شد، در دور زوج قسمتهایی که خالی هستن پرخواهد شد جای نگرانی نیست
|
چهارشنبه 25 دی1392 - 2:35pm |
|
|
|