خواهش میکنم سهیل عزیز خیلی ممنون از شما. بابت اسکلت پیش ساخته این فلزیاب هم خسته نباشین!
چیز خوبی در اومده.
در خصوص فایل هم شما فعلا از همون فایل بنده که اخر پست اول تاپیک هست استفاده کنین و این 3 تغییر جزئی جدید رو هم در نظر داشته باشین. بعید میدونم دیگه تغییر خاصی بخوایم داشته باشیم! البته ایشالا که بشه چون هدف ما بهتر شدن هست.
در مورد اون ایسی هم طبق دیتاشیت ICL7662 چون حتی تا 20 ولت هم میشه بهش داد طبیعتا میتونه بهتر هم باشه! ولی برای مدار ما تفاوتی نداره. چون ما بیشتر از 12 ولت نیاز نداریم. TC7662 که 15 ولتی هست و بنده هم استفاده کردم عالی جواب میده.
در خصوص ماسفتها به اعتقاد من شما راهی جز استفاده از IRF9640 ندارین. البته میتونین IRFP9240 هم استفاده کنین ولی اندازش 2 برابر هست و روی فیبر براحتی جا نمیشه و تفاوت کارکرد هم نداره! ترانزیستور 9640 رو هم میتونین از طریق پایا الکترونیک بصورت تلفنی سفارش بدین تا با پست براتون بفرستن. این ترانزیستور حتی در تهران هم سخت گیر میاد! یعنی طبق پرس و جوی بنده این ترانزیستور قبلا در بازار فراوان بود اما الان اکثر فروشنده ها میگن تموم کردیم! بهرحال خوشبختانه پایا الکترونیک هنوز این ترانزیستور رو داره.