انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 3 آذر1403 - 11:08pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام

پس کاری نمیشه کرد؟بگزریم
یه لطفی اگه بکنید خیلی ممنون میشم.من واقعا وفت خوندن 110 صفحه رو ندارم میشه یکی که کامل خونده یه جمع بندی برای تغییرات این چنس بکنه ما هم بسازیم؟

شنبه 28 دی1392 - 9:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

بیا دوست عزیز. به نقل از آقا حمید:
"خب دوستان نتایج نهایی کار خودم رو عرض میکنم. تغییرات به صورت زیر هستن:
1- مقاومت 16 = 1.8 کیلو و مقاومت 25 = 1.5 مگا اهم. (هر دو باید همزمان عوض بشن!) با این کار هم ضریب تقویت گیرنده رو تا حداکثری که جوابگو هست افزایش میدیم و هم با افزایش مقاومت 16 مقدار جریانی که موقع پالس در این مقاومت تلف میشه کاهش پیدا میکنه که منجر به گرم نشدن این مقاومت و ثبات بهتر و حدود 5 درصد کاهش مصرف باطری هم خواهد شد! البته با افزایش ضریب تقویت 1 شماره به عدد گارد اضافه میشه که اشکالی هم نداره.
2- مقاومت 9 = 270 اهم. با کم کردن این مقاومت سرعت سوئیچ ترانزیستور افزایش پیدا میکنه که منجر به دقیق تر شدن امواج لوپ و ثبات بیشتر و کم شدن 1 عدد گارد خواهد شد.
3- آیسی 1 = TC7662 یا ICL7662 تعویض این ایسی بلحاظ عملکرد مدار روی ولتاژ 12 ولت و حتی بیشتر ضروری هست و به کارکرد بهتر مدار هم منجر میشه. البته بنده مدار رو با 15 ولت هم تست کردم مشکلی وجود نداشت اما قدرت هم هیچ افزایش محسوسی نشان نداد و فقط کمی بی ثبات تر شد! بنابراین بهترین ولتاژ کاری مدار 12 ولت هست.

در خصوص مقاومت لوپ هم باید عرض کنم بین 0.5 تا 1 اهم بهترین و قویترین جواب رو میده.
در مورد مقاومت سر لوپ یا 13 کماکان نظر بنده روی 680 اهم هست ولی بنظر من این مقدار حداکثر هست! درسته که با افزایش این مقاومت عدد گارد رو میشه پایین تر هم آورد اما با مقادیر بیشتر این مقاومت عملا بنظر میاد دستگاه به سفال و آجر و املاح هم کمی حساس میشه! پس دوستان باید روی زمین این مساله رو بررسی کنن و اگر چنین موردی بنظرشون رسید این مقاومت حتی کمتر بشه. بهرحال عددی بین 470 تا 680 اهم 2 وات کربنی بهترین مقدار میتونه باشه.
نکته بسیار مهم دیگه کابل اتصال لوپ هست! بنده با چند مدل کابل آنتن تست کردم فقط کابل ساخت کرمان جواب بسیار خوبی داد! ولی مثلا کابل بظاهر مرغوبی که ضخیمتر بود و فویل هم داشت اصلا جواب خوبی نداد و منجر به افزایش شدید عدد گارد شد! دوستان از این مساله غافل نشن که وقتی ما لوپ رو به این شکل خوب درست میکنیم مساله کابل اهمیت پیدا میکنه! چون کابلهای مختلف به ازای هر متر دارای ظرفیت خازنی مختلف هستن که در مشخصات کارخانه ای هم معمولا اعلام میشه. کابلی ایده ال هست که کمترین میزان ظرفیت خازنی رو اضافه بکنه تا نتیجه کار لوپ خوب ما رو خراب نکنه. ضمن اینکه کابل لوپ هر چقدر کوتاهتر باشه علاوه بر مقاومت کمتر ؛ ظرفیت خازنی کمتری هم خواهد داشت پس از بکار بردن حتی چند سانت کابل اضافی باید خودداری بشه! این مساله هم از حداقل عدد گاردی که مدار جواب میده قابل بررسی هست و هر چقدر عدد گارد کمتری قابل استفاده باشه نشان میده که لوپ و کابل ما ایده ال تر هستن.

نتیجه کار با توجه به این نکات با لوپ 19 سانتی تخت دو طرفه با مقاومت 1 اهم ؛ سنس سکه 500 تومنی از 31 سانت ؛ سکه 1 گرمی طلا از 17 سانت و فیبر مسی 15 در 15 از 70 سانت بوده که با تنظیم باریر 1 و گارد 26 بدست اومده. تفکیک و حذف آهن هم بخوبی عمل میکنن."

شنبه 28 دی1392 - 11:45am
مدیر کل
مدیر کل

mohsenlrl نوشته است:
امروز قطعات به دستم رسید آقا حمید، ولی 7660 داخلش نبود :-s . اعصابم حسابی به هم ریخت، ولی یکی از دوستام فردا می ره تهران، قول داده پس فردا 7662 رو برام بفرسته :D . امروز قطعات دیگه رو نصب کردم، تست ها روانجام دادم. نتایج اینجوری بود، ولتاژ پس از رگولاتور 7805 شد 4.98، ولتاژ نقطه Uref شد 4.63، ولتاژ سر سیم پیچ L1 و L2 که دست بود. بعد آیسی u4 رو گذاشتم و روشن شد، تنظیمات باطری و نوشته هام دست کردم. دستگامدائم برق می زد. دیگه مونده آیسی 7662 به دستم برسه. امروز لوپم درست گردم، البته با سیم 0.85 میلیمتر، 38 دور پچیدم و بعد شیلدش کردم. پایین چند تا عکس گذاشتم. یه جعبم درست کردم و شیلدش کردم، فقط موندم که چطوری به منفی مدار وصلش کنم، آخه اگه دور جعبه سیم بپیچم دیگه سر جعبه باز نمی شه، به نظرتون چیکار کنم آقا حمید؟ کلا نظرتون در مورد نتایج کارم چیه؟ ممنون میشم نظرتون رو بگید.
http://up.ht/Lsmirw
http://up.ht/1eXYODg
http://up.ht/LsmjM6
http://up.ht/1eXYRil

مبارک باشه! :D
ولتاژها درست هستن. شیلد لوپ شما به احتمال زیاد مشکل داره و جواب نخواهد داد! اصولا هیچوقت لوپ فلزیاب رو نباید قبل تست اولیه در سنس کردن شیلد کنین. بنابراین متاسفانه باید شیلدش رو باز کنین! این مدل لوپ با شیلد فویل آلومینیومی خوب جواب نمیده تا جاییکه من تست کردم. ابتدا باید تست کنین که اون فویلی که برای شیلد استفاده میکنین توسط خود فلزیاب بصورت قوی سنس نشه. برای شیلد این لوپ بهتره از اسپری گرافیت استفاده بشه چنانکه جناب کرمی انجام دادن.
برای اتصال این باکس فلزی بنظر من هم بهترین کار پیچیدن یک رشته سیم لخت دور تا دور فویل هست که در نهایت به زمین وصلش میکنین. بله خب دیگه هر جور هم انجام بدین باز کردنش دردسر داره! شما باید این کار رو در پایان کار انجام بدین که دیگه نیاز به تغییر خاصی نباشه.

شنبه 28 دی1392 - 12:04pm
مدیر کل
مدیر کل

HARWARD عزیز همون فایلی که در انتهای پست اول این تاپیک بنده گذاشتم کافی هست. تغییرات جزئی رو هم محسن عزیز اشاره کردن.

شنبه 28 دی1392 - 12:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دستتون درد نکنه آقا حمید. می گم این اسپری گرافیک رو از چه مغازه هایی میشه تهیه کرد؟بعد اینکه آقای کرمی فرموده بودند بعد از کادو کاری و سیم پیچی، باید با چسب محکم کاری کرد و بعد اسپری زد، یعنی اینکه اسپری روی چسب کاری پاشیده میشه و با سیم های پیچیده شده برخورد نمی کنه؟ :-?

شنبه 28 دی1392 - 12:23pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم محسن جان.
در خصوص اسپری گرافیت متاسفانه اطلاعاتی ندارم و امیدوارم جناب کرمی ضمن گذاشتن تصویر توضیح بیشتری بدن.
ایده اسپری گرافیت این هست که چون گرافیت رساناست میتونه نقش شیلد رو ایفا کنه. اما خود این لایه گرافیتی توسط لوپ سنس نمیشه و حساسیتی بهش وجود نداره. بنابراین میتونه خیلی خوب جواب بده. کما اینکه جناب کرمی نتیجه این مدل شیلد رو برای کار روی خاک عالی توصیف کردن. طبیعتا شیلد با توجه به خنثی کردن قسمتی از اثرات زمینی باعث کار بهتر روی خاک میشه. ولی برای تستهای اولیه داخل هوا تفاوت محسوسی نشون نمیده. جز اینکه تاثیرات نویز رو هم میتونه کمتر کنه.

شنبه 28 دی1392 - 12:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت همه به خصوص جناب اقای مهندس حمید.این هم یه بدنه برای چنس که تقدیم میکنم با اقا حمید.اگه دوستان استقبال کنن ! طرز ساختش رو هم میذارم.فقط یه سوال : واسه ساخت این چنس از کدوم فایل استفاده کنم؟ فایل اول پست و تغییرات جزیی تو یه ای سی و سه تا مقاومت؟ 20 سال دارم و وضعیت مالیم خوب نیست خواستم مطمئن شم.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 28 دی1392 - 6:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام. مهندس شما به شخصه کدوم رو ترجیح میدهید. TC7662BCOA _DC-DC converter 1.5-15 volt ده هزار تومن یا ICL7662CPA -DC_DC converter 4.5 - 20 volts . و این IRF9640 رو از کجا گیر بیارم از تهرون خیلی دورم؟؟؟؟؟ ممنون.

ایمان , راستی و خوش رویی = گنج واقعی

شنبه 28 دی1392 - 11:41pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: آذربایجان
Soheil2014 نوشته است:
سلام. مهندس شما به شخصه کدوم رو ترجیح میدهید. TC7662BCOA _DC-DC converter 1.5-15 volt ده هزار تومن یا ICL7662CPA -DC_DC converter 4.5 - 20 volts . و این IRF9640 رو از کجا گیر بیارم از تهرون خیلی دورم؟؟؟؟؟ ممنون.

باسلام
در فروشگاه پایاالکترونیک ،قیمتTC7662مبلغ4700تومانه.

شنبه 28 دی1392 - 11:56pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم سهیل عزیز خیلی ممنون از شما. بابت اسکلت پیش ساخته این فلزیاب هم خسته نباشین! :D چیز خوبی در اومده.
در خصوص فایل هم شما فعلا از همون فایل بنده که اخر پست اول تاپیک هست استفاده کنین و این 3 تغییر جزئی جدید رو هم در نظر داشته باشین. بعید میدونم دیگه تغییر خاصی بخوایم داشته باشیم! البته ایشالا که بشه چون هدف ما بهتر شدن هست. :D
در مورد اون ایسی هم طبق دیتاشیت ICL7662 چون حتی تا 20 ولت هم میشه بهش داد طبیعتا میتونه بهتر هم باشه! ولی برای مدار ما تفاوتی نداره. چون ما بیشتر از 12 ولت نیاز نداریم. TC7662 که 15 ولتی هست و بنده هم استفاده کردم عالی جواب میده.
در خصوص ماسفتها به اعتقاد من شما راهی جز استفاده از IRF9640 ندارین. البته میتونین IRFP9240 هم استفاده کنین ولی اندازش 2 برابر هست و روی فیبر براحتی جا نمیشه و تفاوت کارکرد هم نداره! ترانزیستور 9640 رو هم میتونین از طریق پایا الکترونیک بصورت تلفنی سفارش بدین تا با پست براتون بفرستن. این ترانزیستور حتی در تهران هم سخت گیر میاد! یعنی طبق پرس و جوی بنده این ترانزیستور قبلا در بازار فراوان بود اما الان اکثر فروشنده ها میگن تموم کردیم! بهرحال خوشبختانه پایا الکترونیک هنوز این ترانزیستور رو داره.

یکشنبه 29 دی1392 - 10:06am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 108 , 109 , 110 , 111 , 112 , 113 , 114 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 300 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure