انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:12pm

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

هالوجان اصلا ب دلت بد راه نده.. چیزیرو ک داری با چشمات میبینی و دلتم اگ راضیه بره گرت بگیر دیگه کم دس دس کن مهندس حمیدم ک نظرشو داد بلکه ما از سردرگمی دربیایم حالا بارم باخودته ولی من با این تفاسیر جای تو باشم همین گرت GTI2500 رو میگیرم.

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

یکشنبه 29 دی1392 - 4:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
من که تصمیمم قطعیه ..ما فعلا سر قیمت یکم مشکل داریم اخه تو ایران گرون میگن اینا و یه جورایی نمیخوام کسی به میل خودش قیمت بهم بده ...بخاطر همینه که یکم منتظرم ما این رو میگیریم ..جوابم نده مهم نیست چون بول یه دست ساز ایرانی رو داریم میدیم به این دستگاه بهتر بگم دو تا دستگاه گرت با بول یه دست ساز اسرانی ..اگه درست حساب کنین فقط لوب هاش به چند تا دست ساز می ارزه ..حالا شاید بعضیا با این نتیجه نگرفته باشن ولی برای من اصلا مهم نیست چون میخوام بگیرمش و مطمئنم این دستگاه میتونه من رو راضی کنه

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

یکشنبه 29 دی1392 - 4:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام دوستان به نظر من هم همین گرت از نظر کارایی و هزینه ای که میکنیم، بهترین گزینه است. اصلا دستگاه بدون عیب و نقطه ضعف وجود نداره. خلاصه یکی عمق زیادی رو نمیزنه، یکی ثبات نداره و . . . . موفق شدن یا نشدن با دستگاه به اوپراتور برمیگردد. به نظرم هر کدام از دوستان که دستگاهی میخره اول باید قلقش رو کاملا به دست بیاره و بعد بره کاوش تا بیخودی از دستگاهش دلسرد نشه و به فکر رد کرد آن نیفته. منوی دستگاه گرت سخت تر از دستگاههای دیگر مثل جی پی ایکس است و به همین دلیل باید صبر و حوصله بیشتری به خرج داد.
در ضمن من کاملا درک میکنم افرادی که در این تایپیک دارند فعالیت میکنند چی کشیدند و چقدر زحمت کشیدند تا به یک دستگاه خوب برسند. خواهشا اگر کسانی کاملا مطمئن نیستند اظهار نظری نکنند. چون ممکنه زحمات این بچه ها به باد بره و نتونند انتخاب خوبی بکنن.
به امید موفقیت همه شما

یکشنبه 29 دی1392 - 5:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: ایران
سلام من هم میگیرم. به قول هالو جان جواب هم نگرفتم مهم نیست.

یکشنبه 29 دی1392 - 5:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خیلیم خوبه..خداروشکر ک اکثرأ ب ی نتیجه رسیدیم. هالو محمدرضا و آریانا خصوصی بدین ب هم هماهنگ کنین از ی جا بگیرین اونم باهم ک تخفیف بگیرین و ب امید حق موفق باشییییین :x

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

یکشنبه 29 دی1392 - 5:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مرسی از محمد رضا...
هر کسی به حرف مهندس حمید گوش کرده باشه بشیمون نشده و هرکی هم گوش نداده باشه بشیمون شده ...

مرسی سورنا جان اگه خواستی تو هم باهامون بیا و دستگاه ها رو تحویل بگیریم و از اونجا هم با هم دیگه میریم کاوش :D :D

نه در آنچه مینگری

یکشنبه 29 دی1392 - 5:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درخدمتم دادااااش :ymhug:باعث افتخارمه باهاتون بیام شمارمو واست خصوصی میکنم :x

یکشنبه 29 دی1392 - 5:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال

mohammadreza نوشته است:
سلام من هم میگیرم. به قول هالو جان جواب هم نگرفتم مهم نیست.

شد شد نشد نشد بیخیال YMWHISTLE

یکشنبه 29 دی1392 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میلاد جان اخرش چکار کردی ..تونستی دستگاه اسکن بیدا کنی؟/

نه در آنچه مینگری

دوشنبه 29 دی1392 - 2:30am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

راستی میلاد چی شد چی نشد

نه در آنچه مینگری

دوشنبه 30 دی1392 - 4:24am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 56 , 57 , 58 , 59 , 60 , 61 , 62 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Aliavazpour و 43 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure