نویسنده |
پیغام |
سورنا
کاربر حرفه ای
|
هالوجان اصلا ب دلت بد راه نده.. چیزیرو ک داری با چشمات میبینی و دلتم اگ راضیه بره گرت بگیر دیگه کم دس دس کن مهندس حمیدم ک نظرشو داد بلکه ما از سردرگمی دربیایم حالا بارم باخودته ولی من با این تفاسیر جای تو باشم همین گرت GTI2500 رو میگیرم.
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
یکشنبه 29 دی1392 - 4:29pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
من که تصمیمم قطعیه ..ما فعلا سر قیمت یکم مشکل داریم اخه تو ایران گرون میگن اینا و یه جورایی نمیخوام کسی به میل خودش قیمت بهم بده ...بخاطر همینه که یکم منتظرم ما این رو میگیریم ..جوابم نده مهم نیست چون بول یه دست ساز ایرانی رو داریم میدیم به این دستگاه بهتر بگم دو تا دستگاه گرت با بول یه دست ساز اسرانی ..اگه درست حساب کنین فقط لوب هاش به چند تا دست ساز می ارزه ..حالا شاید بعضیا با این نتیجه نگرفته باشن ولی برای من اصلا مهم نیست چون میخوام بگیرمش و مطمئنم این دستگاه میتونه من رو راضی کنه
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
یکشنبه 29 دی1392 - 4:47pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام دوستان به نظر من هم همین گرت از نظر کارایی و هزینه ای که میکنیم، بهترین گزینه است. اصلا دستگاه بدون عیب و نقطه ضعف وجود نداره. خلاصه یکی عمق زیادی رو نمیزنه، یکی ثبات نداره و . . . . موفق شدن یا نشدن با دستگاه به اوپراتور برمیگردد. به نظرم هر کدام از دوستان که دستگاهی میخره اول باید قلقش رو کاملا به دست بیاره و بعد بره کاوش تا بیخودی از دستگاهش دلسرد نشه و به فکر رد کرد آن نیفته. منوی دستگاه گرت سخت تر از دستگاههای دیگر مثل جی پی ایکس است و به همین دلیل باید صبر و حوصله بیشتری به خرج داد. در ضمن من کاملا درک میکنم افرادی که در این تایپیک دارند فعالیت میکنند چی کشیدند و چقدر زحمت کشیدند تا به یک دستگاه خوب برسند. خواهشا اگر کسانی کاملا مطمئن نیستند اظهار نظری نکنند. چون ممکنه زحمات این بچه ها به باد بره و نتونند انتخاب خوبی بکنن. به امید موفقیت همه شما
|
یکشنبه 29 دی1392 - 5:10pm |
|
|
mohammadreza
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 22 مرداد1392 - 2:43pm پست: 378 محل اقامت: ایران
|
سلام من هم میگیرم. به قول هالو جان جواب هم نگرفتم مهم نیست.
|
یکشنبه 29 دی1392 - 5:12pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
خیلیم خوبه..خداروشکر ک اکثرأ ب ی نتیجه رسیدیم. هالو محمدرضا و آریانا خصوصی بدین ب هم هماهنگ کنین از ی جا بگیرین اونم باهم ک تخفیف بگیرین و ب امید حق موفق باشییییین
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
یکشنبه 29 دی1392 - 5:21pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
|
مرسی از محمد رضا... هر کسی به حرف مهندس حمید گوش کرده باشه بشیمون نشده و هرکی هم گوش نداده باشه بشیمون شده ... مرسی سورنا جان اگه خواستی تو هم باهامون بیا و دستگاه ها رو تحویل بگیریم و از اونجا هم با هم دیگه میریم کاوش
|
یکشنبه 29 دی1392 - 5:24pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درخدمتم دادااااش باعث افتخارمه باهاتون بیام شمارمو واست خصوصی میکنم
|
یکشنبه 29 دی1392 - 5:30pm |
|
|
milad0111gh
کاربر فعال
|
mohammadreza نوشته است: سلام من هم میگیرم. به قول هالو جان جواب هم نگرفتم مهم نیست. شد شد نشد نشد بیخیال
|
یکشنبه 29 دی1392 - 9:46pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
|
میلاد جان اخرش چکار کردی ..تونستی دستگاه اسکن بیدا کنی؟/
|
دوشنبه 29 دی1392 - 2:30am |