نویسنده |
پیغام |
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 12:17pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
آریانای عزیز در این صورت TM808 انتخاب بهتری هست! چون توباکس جمع و جوری هست که بعلت ساختار 3 تکه ای که داره براحتی داخل یک ساک کوچک جا میشه و سریع هم میتونین سوارش کنین! در واقع این دستگاه نسبت به یک فلزیاب معمولی اصلا بزرگتر نیست و نسبت به خیلیاشون هم حتی کوچکتر در میاد!
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 12:53pm |
|
|
ariana2014
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 3 شهریور1392 - 10:59pm پست: 775 محل اقامت: فلزجو
|
حمید نوشته است: آریانای عزیز در این صورت TM808 انتخاب بهتری هست! چون توباکس جمع و جوری هست که بعلت ساختار 3 تکه ای که داره براحتی داخل یک ساک کوچک جا میشه و سریع هم میتونین سوارش کنین! در واقع این دستگاه نسبت به یک فلزیاب معمولی اصلا بزرگتر نیست و نسبت به خیلیاشون هم حتی کوچکتر در میاد! مهندس به این نتیجه رسیدم همون چنس خودمون رو بسازم خیال خودم رو راحت کنم تا اینکه پولی اضافی بدم به این دستگاه ها
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.
دکتر حسابی.
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 1:32pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: پنج شنبه 21 شهریور1392 - 6:50pm پست: 994 محل اقامت: سرزمین مادری
|
من که انتخابم رو کردم و همه ی دنیا هم نمیتونه تو انتخابم تاثیر بذاره ...چون من از نظر حملش زیاد مشکل ندارم و جاهایی که میخوام ببرمش خیلی دنجه .....
بکوش تا عظمت در نگاهت باشد، نه در آنچه مینگری
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 2:30pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
آریانای عزیز انتخاب خود من هم همین هست! در واقع فلزیابی مثل چنس با دو لوپ کوچک و بزرگ میتونه جوابگوی خیلی از نیاز ها باشه. فقط بحث عمقزنی بالای 3 متر هست که با توباکس میتونه بخوبی حل بشه. بهرحال بستگی به نیاز داره. اما اینجا اگر بحثی کردیم بیشتر در خصوص دستگاههای بازاری بوده.
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 2:35pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید ..خودتون بهتر میدونین که فلزیاب های دست ساز اگه با نظم و قطعات نظامی ساخته نشن نمیشه بهشون اعتماد کرد.. ولی مدار چنس رو اگه خود شما بسازین من میتونم بیشتر از گرت جی تی ای بهش اعتماد کنم
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 2:56pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
درود بر دوستان. هالو جان این گرتی رو ک مهندس حمید توو صفحات پیشین گذاشته با gti 2500 ک مدنظر دوستان هست قیافش فرق داره ب نظرم اون پدرمادر دارتره میشه راجبش ی توضیح بدی داداش??
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 2:58pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
|
سورنا جان فکر کنم قبلا هم در موردش گفتم...خوب عزیز من اون یه مدل قدیمتری هستش و اسمشمcx و با فرکانس 6.5کیلیو هرتز کار میکنه ..ولی انگار زیاد چنگی به دل نمیزنه
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 3:02pm |
|
|
سورنا
کاربر حرفه ای
|
داداش قدیمی نیستش اینم ی مدل بخصوصه مثل مدلای دیگه گرت.. میشه cx plus ک اتفاقا تفاوت چندانی با Gti2500 نداره.. جموجورترم هستش ب نظرم. الان عکس گذاشتم ولی اضافه نمیشه نمیدونم چرا. ی مدل دیگم گرت پیدا کردم اونم میزارم عکسشو ب صورت تووباکسم میشه استفادش کرد
شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 5:10pm |
|
|
haloo
کاربر حرفه ای
|
سورنا جان من همه رو دیدم ولی دوس ندارم دیگه وسواس بخرج بدم ....چون باور کن دیگه نمیتونم دستگاه انتخاب کنم ...
|
چهارشنبه 2 بهمن1392 - 6:37pm |
|
|
|