انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:38pm

پاسخ به موضوع  [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 105  بعدی
 انتخاب بین gpx 5000 و Garrett ATX 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
دوستان یه نکته ای رو که همیشه تو انتخاب توباکس واجبه مد نظر قرار داد و یکی از دقدقه های بنده و تمام دوستانی که توباکس داشتن و دارن موضوع حمل و نقلشه که واقعا برای من در انتخاب بین پالسی و و توباکس مشکل ساز شده و باید اینو بپذیریم که عملا خیلی دردسر سازه و خیلی جاها نمیشه ازش استفاده کرد و هم از حیث امنیتی برای حمل ونقل واقعا وقت گیر و آزار دهنده هست :( :-ss :-w

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 12:17pm
مدیر کل
مدیر کل

آریانای عزیز در این صورت TM808 انتخاب بهتری هست! چون توباکس جمع و جوری هست که بعلت ساختار 3 تکه ای که داره براحتی داخل یک ساک کوچک جا میشه و سریع هم میتونین سوارش کنین! در واقع این دستگاه نسبت به یک فلزیاب معمولی اصلا بزرگتر نیست و نسبت به خیلیاشون هم حتی کوچکتر در میاد! :D

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 12:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: فلزجو
حمید نوشته است:
آریانای عزیز در این صورت TM808 انتخاب بهتری هست! چون توباکس جمع و جوری هست که بعلت ساختار 3 تکه ای که داره براحتی داخل یک ساک کوچک جا میشه و سریع هم میتونین سوارش کنین! در واقع این دستگاه نسبت به یک فلزیاب معمولی اصلا بزرگتر نیست و نسبت به خیلیاشون هم حتی کوچکتر در میاد! :D

مهندس به این نتیجه رسیدم همون چنس خودمون رو بسازم خیال خودم رو راحت کنم تا اینکه پولی اضافی بدم به این :-s دستگاه ها

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است هرچه توان انسان بیشتر باشد ادعایش کمتر است و هرچه توانش کمتر باشد ادعایش بیشتر است.

دکتر حسابی.

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 1:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین مادری
من که انتخابم رو کردم و همه ی دنیا هم نمیتونه تو انتخابم تاثیر بذاره ...چون من از نظر حملش زیاد مشکل ندارم و جاهایی که میخوام ببرمش خیلی دنجه .....

بکوش تا عظمت در نگاهت باشد،
نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 2:30pm
مدیر کل
مدیر کل

آریانای عزیز انتخاب خود من هم همین هست! :D در واقع فلزیابی مثل چنس با دو لوپ کوچک و بزرگ میتونه جوابگوی خیلی از نیاز ها باشه. فقط بحث عمقزنی بالای 3 متر هست که با توباکس میتونه بخوبی حل بشه. بهرحال بستگی به نیاز داره. اما اینجا اگر بحثی کردیم بیشتر در خصوص دستگاههای بازاری بوده.

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 2:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید ..خودتون بهتر میدونین که فلزیاب های دست ساز اگه با نظم و قطعات نظامی ساخته نشن نمیشه بهشون اعتماد کرد..
ولی مدار چنس رو اگه خود شما بسازین من میتونم بیشتر از گرت جی تی ای بهش اعتماد کنم

نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 2:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود بر دوستان. هالو جان این گرتی رو ک مهندس حمید توو صفحات پیشین گذاشته با gti 2500 ک مدنظر دوستان هست قیافش فرق داره ب نظرم اون پدرمادر دارتره میشه راجبش ی توضیح بدی داداش??

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 2:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سورنا جان فکر کنم قبلا هم در موردش گفتم...خوب عزیز من اون یه مدل قدیمتری هستش و اسمشمcx
و با فرکانس 6.5کیلیو هرتز کار میکنه ..ولی انگار زیاد چنگی به دل نمیزنه :ymsmug:

نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 3:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داداش قدیمی نیستش اینم ی مدل بخصوصه مثل مدلای دیگه گرت.. میشه cx plus ک اتفاقا تفاوت چندانی با Gti2500 نداره.. جموجورترم هستش ب نظرم. الان عکس گذاشتم ولی اضافه نمیشه نمیدونم چرا. ی مدل دیگم گرت پیدا کردم اونم میزارم عکسشو ب صورت تووباکسم میشه استفادش کرد

شهریاری که نداند شب مردمانش چگونه به صبح میرسد گورکن گمنامیست که دل به دفن دانایی بسته. نقل از گزنفون *** کورش بزرگ***

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 5:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سورنا جان من همه رو دیدم ولی دوس ندارم دیگه وسواس بخرج بدم ....چون باور کن دیگه نمیتونم دستگاه انتخاب کنم ...

نه در آنچه مینگری

چهارشنبه 2 بهمن1392 - 6:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 1047 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 60 , 61 , 62 , 63 , 64 , 65 , 66 ... 105  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Xerxes و 94 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure