نویسنده |
پیغام |
Robin hood
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: این کابلها ظاهرا 2 نوع نازک و ضخیم دارن. ضخامت سیمهای داخلش بنظرم 0.5 باید باشه. با همون سیستم که جناب کرمی فرمودن بنده ساختم 0.6 اهم مقاومت داشت. بهرحال مقاومتش چندان مهم نیست. مهم این بود جواب بهتری بدست نیومد! ممنونم مهندس
دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 7:04pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
با سلام داداش حمید هنوز مشکل من در نزدیک کردن لوپ به زمین که خیلی بی ثبات میشه حل نشده به نظر شما باید چیکار کنم یعنی فقط فقط به خاطر شیلد نبودن لوپه یا علت دیگه ای هم میتونه داشته باشه با تشکر...
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 9:28pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
میکرو جان قسمت مهمی از مساله ثبات روی خاک بستگی به شیلد بودن لوپ داره. اما همه قضیه این نیست. شما اول باید مشخص کنی اون زمین چطور زمینی هست؟ اگر داخل محیط شهری باشه اصلا ممکنه زیر خاک فلزاتی وجود داشته باشه! ولی ما فرض میکنیم زمین مورد نظر شما حاوی فلز نباشه. اما بهرحال جنس خاک هم اهمیت داره. بعضی خاکها بخصوص اگر رطوبت هم وجود داشته باشه بالانس فلزیاب رو مرتب بر هم میزنن. در نهایت هم باید این رو عرض کنم که هر فلزیابی به خاک حساسیت داره! غیر این بود چیزی بعنوان بالانس با خاک در فلزیابها وجود نداشت. ولی همه فلزیاب ها چنین چیزی دارن. پس شما باید لوپ رو با فاصله بین 10 تا 20 سانت روی خاک بگیری و بعد دکمه ریست رو فشار بدی تا صدا قطع بشه. فاصله لوپ تا سطح زمین در حین کاوش نباید کم و زیاد بشه وگرنه طبیعی هست که صداش در میاد. در کنار اینها نکاتی هم در مورد خود این مدار هست که اگر موارد قبلی رو در نظر بگیرین و باز بی ثبات باشه میتونین در دستگاه در نظر بگیرین. از نظر مداری کم کردن مقاومت 13 میتونه موثر باشه. پیشنهاد میکنم 470 اهم 2 وات رو امتحان کنین و ببینین چه تفاوتی داره و نتیجه رو اعلام کنین. از نظر تنظیمات هم بالا بردن گارد برای کار روی خاک کمک کنندست. در نهایت هم هر مقدار بی ثباتی باقی موند میتونین با بالا بردن عدد باریر یعنی کم کردن حساسیت برطرفش کنین.
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 10:11pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
micro نوشته است: با سلام داداش حمید هنوز مشکل من در نزدیک کردن لوپ به زمین که خیلی بی ثبات میشه حل نشده به نظر شما باید چیکار کنم یعنی فقط فقط به خاطر شیلد نبودن لوپه یا علت دیگه ای هم میتونه داشته باشه با تشکر... داداش اگه منظور شما اینه که مثل لوپ رو تو 10 سانتی بالانس میکنید بعد که به زمین نزدیک میکنید بوق میزنه کاملا طبیعی هستش تو همه پالسی این مساله وجود داره
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 10:17pm |
|
|
micro
کاربر حرفه ای
|
داداش حمید از راهنمایی جامع و کامل شما بسیار بسیار ممنونم . دوست عزیز از نظر شما هم استفاده کردم ممنون از راهنمایی شما
ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت
|
چهارشنبه 9 بهمن1392 - 11:27pm |
|
|
mohsenlrl
کاربر حرفه ای
|
میگم آقا حمید ما که شاگرد شماییم، ولی واسه تشکرم که شده این طراحی برای جعبه ی جنس رو از بنده قبول کنید http://up.ht/1a28ajs
|
پنج شنبه 9 بهمن1392 - 1:34am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون محسن عزیز زحمت کشیدین. امیدوارم دوستان هم استفاده کنن.
|
پنج شنبه 9 بهمن1392 - 1:56am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
سلا مدوستان من دیروزیه رگولاتور 2596 تهیه کردم برای چنس اما وقتی باطری 20ولت2200میلی آمپروصل میکنم این آی سی خیلی داغ میکنه تامرز دود کردن مشکل ازکجاست؟؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
Be The Change You Want To See In The World
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 9:45am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان با کابل آیفون خودتون رو الاف نکنید ، همون روش تخت دوطرفه مهندس حمید رو بسازید
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 10:54am |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
آقامهدی من میخوام لوپ با قطر30سانت بپیچم 60 سانت خیلی بزرگ وجاگیره میشه بفرمایید باسم پیچ 1 میل چطوربپیچم؟
Be The Change You Want To See In The World
|
پنج شنبه 10 بهمن1392 - 11:09am |
|
|
|