انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 5:11pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 132 , 133 , 134 , 135 , 136 , 137 , 138 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
این کابلها ظاهرا 2 نوع نازک و ضخیم دارن. ضخامت سیمهای داخلش بنظرم 0.5 باید باشه. با همون سیستم که جناب کرمی فرمودن بنده ساختم 0.6 اهم مقاومت داشت. بهرحال مقاومتش چندان مهم نیست. مهم این بود جواب بهتری بدست نیومد!

ممنونم مهندس @};-

دروغ نگو! تورا نابود خواهد کرد، صداقت ارزشی بی نهایت دارد

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 7:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام
داداش حمید هنوز مشکل من در نزدیک کردن لوپ به زمین که خیلی بی ثبات میشه حل نشده به نظر شما باید چیکار کنم یعنی فقط فقط به خاطر شیلد نبودن لوپه یا علت دیگه ای هم میتونه داشته باشه
با تشکر...

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 9:28pm
مدیر کل
مدیر کل

میکرو جان قسمت مهمی از مساله ثبات روی خاک بستگی به شیلد بودن لوپ داره. اما همه قضیه این نیست. شما اول باید مشخص کنی اون زمین چطور زمینی هست؟ اگر داخل محیط شهری باشه اصلا ممکنه زیر خاک فلزاتی وجود داشته باشه! ولی ما فرض میکنیم زمین مورد نظر شما حاوی فلز نباشه. اما بهرحال جنس خاک هم اهمیت داره. بعضی خاکها بخصوص اگر رطوبت هم وجود داشته باشه بالانس فلزیاب رو مرتب بر هم میزنن. در نهایت هم باید این رو عرض کنم که هر فلزیابی به خاک حساسیت داره! غیر این بود چیزی بعنوان بالانس با خاک در فلزیابها وجود نداشت. ولی همه فلزیاب ها چنین چیزی دارن. پس شما باید لوپ رو با فاصله بین 10 تا 20 سانت روی خاک بگیری و بعد دکمه ریست رو فشار بدی تا صدا قطع بشه. فاصله لوپ تا سطح زمین در حین کاوش نباید کم و زیاد بشه وگرنه طبیعی هست که صداش در میاد.
در کنار اینها نکاتی هم در مورد خود این مدار هست که اگر موارد قبلی رو در نظر بگیرین و باز بی ثبات باشه میتونین در دستگاه در نظر بگیرین. از نظر مداری کم کردن مقاومت 13 میتونه موثر باشه. پیشنهاد میکنم 470 اهم 2 وات رو امتحان کنین و ببینین چه تفاوتی داره و نتیجه رو اعلام کنین. از نظر تنظیمات هم بالا بردن گارد برای کار روی خاک کمک کنندست. در نهایت هم هر مقدار بی ثباتی باقی موند میتونین با بالا بردن عدد باریر یعنی کم کردن حساسیت برطرفش کنین.

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 10:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

micro نوشته است:
با سلام
داداش حمید هنوز مشکل من در نزدیک کردن لوپ به زمین که خیلی بی ثبات میشه حل نشده به نظر شما باید چیکار کنم یعنی فقط فقط به خاطر شیلد نبودن لوپه یا علت دیگه ای هم میتونه داشته باشه
با تشکر...

داداش اگه منظور شما اینه که مثل لوپ رو تو 10 سانتی بالانس میکنید بعد که به زمین نزدیک میکنید بوق میزنه کاملا طبیعی هستش تو همه پالسی این مساله وجود داره

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 10:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

داداش حمید از راهنمایی جامع و کامل شما بسیار بسیار ممنونم . دوست عزیز از نظر شما هم استفاده کردم ممنون از راهنمایی شما

ای کاش زندگی هم دنده عقب داشت

چهارشنبه 9 بهمن1392 - 11:27pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میگم آقا حمید ما که شاگرد شماییم، ولی واسه تشکرم که شده این طراحی برای جعبه ی جنس رو از بنده قبول کنید @};-
http://up.ht/1a28ajs

پنج شنبه 9 بهمن1392 - 1:34am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون محسن عزیز زحمت کشیدین. :ymhug: امیدوارم دوستان هم استفاده کنن.

پنج شنبه 9 بهمن1392 - 1:56am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
سلا مدوستان من دیروزیه رگولاتور 2596 تهیه کردم برای چنس اما وقتی باطری 20ولت2200میلی آمپروصل میکنم این آی سی خیلی داغ میکنه تامرز دود کردن مشکل ازکجاست؟؟

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 10 بهمن1392 - 9:45am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان با کابل آیفون خودتون رو الاف نکنید ، همون روش تخت دوطرفه مهندس حمید رو بسازید

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 10 بهمن1392 - 10:54am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
آقامهدی من میخوام لوپ با قطر30سانت بپیچم 60 سانت خیلی بزرگ وجاگیره میشه بفرمایید باسم پیچ 1 میل چطوربپیچم؟

Be The Change You Want To See In The World

پنج شنبه 10 بهمن1392 - 11:09am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 132 , 133 , 134 , 135 , 136 , 137 , 138 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 632 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure