نویسنده |
پیغام |
ali222
کاربر حرفه ای
|
hoshyar191 نوشته است: از تلاش همه دوستان تشکر میکنم . در اکثر آنتنهای رادیویی و مخابراتی و BTS بنده مشاهده نموده ام که از لوله های مسی یا آلومینیومی با پیچش و فرمهای مخصوصی استفاده نموده اند که مباحث طراحی پیجیده ای دارند . دیروز فکر میکردم که ما واقعا نیاز به یک لوپ شایسته برای چنس هستیم . و این لوپ با بهره گیری از ساختار آنتنها میتونه ساخته بشه . این شد که فکر کردم ما بجای سیم مسی لاکی از لوله ی مسی استفاده کنیم . حلقه های لوله مسی در سایزهای مختلف در مغازه های تعمییر آبگرمکن و .. بفروش میرسه حتی لوله هایی با قطر بسیا کم که برای اتصال سنسورهای جیوه ای مورد استفاده قرار میگیرد در بازار یافت میشود . ما اگر دو سه دور یا بیشتر از این لوله ها ی مارپیچ رو حلزونی فرم بدیم مقاومت بسیار پایینی خواهیم داشت . در مورد ظرفیتش نمیتونم نظری بدم .( این لوپ باید در سایز بالای 40 ساخته بشه) حال درخواستم از مهندس حمید و دوستان اینه که در مورد این ایده ی من نظر خودشونو اعلام فرمایند و دوستانی که دسترسی به لوله مسی دارند این موضوع رو تست و نتیجه رو اعلام کنند . مقاومت پایین و ظرفیت بالا میخوای برو سراغ سیم لاکی ترانس کهنه صوتی تصویری قدیمی ژاپنی عیار مس این سیم لاکی ها = با سکه طلای طرح قدیم جدید بهار ازادی وطنی
|
جمعه 11 بهمن1392 - 2:34pm |
|
|
hamed
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 3 خرداد1392 - 11:38am پست: 452 محل اقامت: the hell
|
حمید نوشته است: حامد عزیز اگر جای پایه های ورودی و خروجی 7812 رو برعکس زده باشین ؛ بخصوص با توجه به ولتاژ بالایی که باطری شما داشته به احتمال خیلی زیاد رگولاتور شما سوخته! بنده دقیقا توضیح داده بودم که شما باید به چه صورتی پایه های رگولاتور 7812 رو وصل کنین! بهرحال مهم نیست این هم تجربه ای برای شماست که دیگه چنین اشتباهی رو انجام ندین! 7812 هم آیسی ارزانی هست و همه جا پیدا میشه. میتونین یکی دیگه تهیه کنین و این بار دقت کنین که اشتباه وصل نکنین. سلام هنوزوصل نکردم مهندس
Be The Change You Want To See In The World
|
جمعه 11 بهمن1392 - 5:05pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
سلام مهندس حمید خسته نباشید جا داره از شما به خاطر تمامی زحمات و اطلاعاتی که در اختیارمون میزارین تشکر ویژه کنم مهندس برای لوپ با قطر بیرونی 60 سانت سیم 1 میل بهتره یا 1.5؟ تعداد شیار ها چقدر باید باشه؟ آخه فک میکنم تعداد شیارها هم دربردش موثره
gladyator_089
|
شنبه 12 بهمن1392 - 10:14am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
مهم بودن تعداد شیارها فقط به خاطر این هست که لوپ به شکل دایره نزدیک تر میشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 12 بهمن1392 - 11:26am |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
|
سلام،درسته آقا مهدی اما چون سیمها از لابه لای یک دیگه رد میشن میدان مغناطیسی که ایجاد میشه تغییراتی میکنه
gladyator_089
|
شنبه 12 بهمن1392 - 11:50am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون gladyator_089 عزیز. برای لوپ تخت دو طرفه زیر سایز 30 سانت سیم 0.8 میل و بین 30 تا 60 سانت سیم 1 میل و از 60 سانت به بالا سیم 1.2 میل مناسب هست. پس بنظر من برای لوپ 60 سیم 1 میل خیلی بهتره. شما حتی برای ابعاد بزرگتر هم از سیم 1.5 میل نباید استفاده کنین! فراموش نکنین مقاومت سیم و حتی وزن سیم با افزایش قطر بصورت توانی زیاد میشه و هیچ کدومش مطلوب نیست. تعداد شیارها هم خیلی مهم نیست! وقتی یک لوپ مربع که 4 ضلعی هست جواب میده خب یک لوپ 15 ضلعی مشکل خاصی نمیتونه داشته باشه! درسته که به دایره نزدیکتر باشه بهتر هست ؛ اما با زیاد تر شدن شیارها دفعات زیر و رو شدن سیمها و عبورشون از کنار هم افزایش پیدا میکنه و این مساله اندکی میدان رو تضعیف میکنه و ظرفیت خازنی رو هم افزایش میده. پس بین کم بودن شیارها به جهت دوری از این مساله و زیاد بودنشون بدلیل نزدیکتر شده به حالت دایره ای باید بالانس خوبی برقرار کرد. به اعتقاد من دایره ای بودنش کمتر اهمیت داره! فقط خیلی باید دقت کنین وقتی لوپ بزرگ میشه ؛ فاصله بین شکافها هم زیادتر میشه و بنابراین باید در پیچیدن سیم بیشتر دقت کنین که این سیمها صاف و منظم و موازی قرار بگیرن. این نکته در کاراییش بیشتر تاثیر داره. با حسابی که الان من برای لوپ 60 و سیم 1 میل کردم بنظرم میاد اگر بخوایم خوب و تمیز از آب در بیاد حدودا به 31 شکاف نیاز داریم! اینجوری فاصله بین شکافها تقریبا 6 سانت میشه و با دقت میشه درست درش آورد. ولی اگر فاصله شکافها بیشتر باشه و در واقع تعداد کمتری شکاف باشه گمان نمیکنم زیاد جالب در بیاد.
|
شنبه 12 بهمن1392 - 2:07pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
|
ممنون مهندس یه نکته جالب :ایراد داشتن ولتاژ 4.66 در جامپر 5 ولت که خدمتتون عرض کردم از اهم مترم بود که درست اندازه نمیگرفت ، یعنی مدارم مشکل نداشت واسه روشن نشدن ال سی دی هم طبق گفته شما مشکل از ال سی دی بود راستی مهندس میشه یه اهم متر که سلف سنج هم داشته باشه معرفی کنین جنسشم خوب باشه مرسی
gladyator_089
|
شنبه 12 بهمن1392 - 2:14pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
اهم متر مناسب برای اینکار که اکثر دوستان بصورت مشترک همه دارن : ویکتور 88c هست حدود 90 تومن باید باشه
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
شنبه 12 بهمن1392 - 2:29pm |
|
|
كرمي
استادیار
تاریخ عضویت: جمعه 27 اردیبهشت1392 - 8:14pm پست: 692 محل اقامت: ایران
|
با سلام خیلی از دوستان در مورد طرح لوپی که عنوان کردم ناراضی بودن و اتفاقا خودمم با انواع مختلف کابل آیفون و کابل کت 5 و6شبکه تست کردم که نتایجش خجالت بار بود ولی این نوعی که من استفاده کردم واقعا جواب داده.حالا رو این موضوع کار خواهم کرد که علت کار چی هست
|
شنبه 12 بهمن1392 - 8:00pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید خسته نباشین من لوپ 60 سانتی رو به 31 قسمت مساوی طبق فرموده شما تقسیم کردم میشه بگین قطر داخلی رو چقدر بایدبگیرم تا قطر خارجی 60 سانت در بیاد
gladyator_089
|
شنبه 12 بهمن1392 - 8:23pm |
|
|
|