انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 7:05pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140 , 141 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

hoshyar191 نوشته است:
از تلاش همه دوستان تشکر میکنم . @};-
در اکثر آنتنهای رادیویی و مخابراتی و BTS بنده مشاهده نموده ام که از لوله های مسی یا آلومینیومی با پیچش و فرمهای مخصوصی استفاده نموده اند که مباحث طراحی پیجیده ای دارند . دیروز فکر میکردم که ما واقعا نیاز به یک لوپ شایسته برای چنس هستیم . و این لوپ با بهره گیری از ساختار آنتنها میتونه ساخته بشه . این شد که فکر کردم ما بجای سیم مسی لاکی از لوله ی مسی استفاده کنیم . حلقه های لوله مسی در سایزهای مختلف در مغازه های تعمییر آبگرمکن و .. بفروش میرسه حتی لوله هایی با قطر بسیا کم که برای اتصال سنسورهای جیوه ای مورد استفاده قرار میگیرد در بازار یافت میشود . ما اگر دو سه دور یا بیشتر از این لوله ها ی مارپیچ رو حلزونی فرم بدیم مقاومت بسیار پایینی خواهیم داشت . در مورد ظرفیتش نمیتونم نظری بدم .( این لوپ باید در سایز بالای 40 ساخته بشه)
حال درخواستم از مهندس حمید و دوستان اینه که در مورد این ایده ی من نظر خودشونو اعلام فرمایند و دوستانی که دسترسی به لوله مسی دارند این موضوع رو تست و نتیجه رو اعلام کنند .

مقاومت پایین و ظرفیت بالا میخوای برو سراغ سیم لاکی ترانس کهنه صوتی تصویری قدیمی ژاپنی عیار مس این سیم لاکی ها = با سکه طلای طرح قدیم جدید بهار ازادی وطنی

جمعه 11 بهمن1392 - 2:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
حمید نوشته است:
حامد عزیز اگر جای پایه های ورودی و خروجی 7812 رو برعکس زده باشین ؛ بخصوص با توجه به ولتاژ بالایی که باطری شما داشته به احتمال خیلی زیاد رگولاتور شما سوخته! بنده دقیقا توضیح داده بودم که شما باید به چه صورتی پایه های رگولاتور 7812 رو وصل کنین! بهرحال مهم نیست این هم تجربه ای برای شماست که دیگه چنین اشتباهی رو انجام ندین! 7812 هم آیسی ارزانی هست و همه جا پیدا میشه. میتونین یکی دیگه تهیه کنین و این بار دقت کنین که اشتباه وصل نکنین.

سلام هنوزوصل نکردم مهندس :D

Be The Change You Want To See In The World

جمعه 11 بهمن1392 - 5:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
سلام مهندس حمید خسته نباشید
جا داره از شما به خاطر تمامی زحمات و اطلاعاتی که در اختیارمون میزارین تشکر ویژه کنم
مهندس برای لوپ با قطر بیرونی 60 سانت سیم 1 میل بهتره یا 1.5؟
تعداد شیار ها چقدر باید باشه؟ آخه فک میکنم تعداد شیارها هم دربردش موثره

gladyator_089

شنبه 12 بهمن1392 - 10:14am
مدیر سایت
مدیر سایت

مهم بودن تعداد شیارها فقط به خاطر این هست که لوپ به شکل دایره نزدیک تر میشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 12 بهمن1392 - 11:26am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام،درسته آقا مهدی اما چون سیمها از لابه لای یک دیگه رد میشن میدان مغناطیسی که ایجاد میشه تغییراتی میکنه

gladyator_089

شنبه 12 بهمن1392 - 11:50am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون gladyator_089 عزیز.
برای لوپ تخت دو طرفه زیر سایز 30 سانت سیم 0.8 میل و بین 30 تا 60 سانت سیم 1 میل و از 60 سانت به بالا سیم 1.2 میل مناسب هست. پس بنظر من برای لوپ 60 سیم 1 میل خیلی بهتره. شما حتی برای ابعاد بزرگتر هم از سیم 1.5 میل نباید استفاده کنین! فراموش نکنین مقاومت سیم و حتی وزن سیم با افزایش قطر بصورت توانی زیاد میشه و هیچ کدومش مطلوب نیست.
تعداد شیارها هم خیلی مهم نیست! وقتی یک لوپ مربع که 4 ضلعی هست جواب میده خب یک لوپ 15 ضلعی مشکل خاصی نمیتونه داشته باشه! درسته که به دایره نزدیکتر باشه بهتر هست ؛ اما با زیاد تر شدن شیارها دفعات زیر و رو شدن سیمها و عبورشون از کنار هم افزایش پیدا میکنه و این مساله اندکی میدان رو تضعیف میکنه و ظرفیت خازنی رو هم افزایش میده. پس بین کم بودن شیارها به جهت دوری از این مساله و زیاد بودنشون بدلیل نزدیکتر شده به حالت دایره ای باید بالانس خوبی برقرار کرد. به اعتقاد من دایره ای بودنش کمتر اهمیت داره! فقط خیلی باید دقت کنین وقتی لوپ بزرگ میشه ؛ فاصله بین شکافها هم زیادتر میشه و بنابراین باید در پیچیدن سیم بیشتر دقت کنین که این سیمها صاف و منظم و موازی قرار بگیرن. این نکته در کاراییش بیشتر تاثیر داره.
با حسابی که الان من برای لوپ 60 و سیم 1 میل کردم بنظرم میاد اگر بخوایم خوب و تمیز از آب در بیاد حدودا به 31 شکاف نیاز داریم! اینجوری فاصله بین شکافها تقریبا 6 سانت میشه و با دقت میشه درست درش آورد. ولی اگر فاصله شکافها بیشتر باشه و در واقع تعداد کمتری شکاف باشه گمان نمیکنم زیاد جالب در بیاد.

شنبه 12 بهمن1392 - 2:07pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس
یه نکته جالب :ایراد داشتن ولتاژ 4.66 در جامپر 5 ولت که خدمتتون عرض کردم از اهم مترم بود که درست اندازه نمیگرفت ، یعنی مدارم مشکل نداشت واسه روشن نشدن ال سی دی هم طبق گفته شما مشکل از ال سی دی بود
راستی مهندس میشه یه اهم متر که سلف سنج هم داشته باشه معرفی کنین جنسشم خوب باشه مرسی

gladyator_089

شنبه 12 بهمن1392 - 2:14pm
مدیر سایت
مدیر سایت

اهم متر مناسب برای اینکار که اکثر دوستان بصورت مشترک همه دارن : ویکتور 88c هست حدود 90 تومن باید باشه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 12 بهمن1392 - 2:29pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
با سلام
خیلی از دوستان در مورد طرح لوپی که عنوان کردم ناراضی بودن و اتفاقا خودمم با انواع مختلف کابل آیفون و کابل کت 5 و6شبکه تست کردم که نتایجش خجالت بار بود ولی این نوعی که من استفاده کردم واقعا جواب داده.حالا رو این موضوع کار خواهم کرد که علت کار چی هست :-?

شنبه 12 بهمن1392 - 8:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید خسته نباشین
من لوپ 60 سانتی رو به 31 قسمت مساوی طبق فرموده شما تقسیم کردم میشه بگین قطر داخلی رو چقدر بایدبگیرم تا قطر خارجی 60 سانت در بیاد

gladyator_089

شنبه 12 بهمن1392 - 8:23pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140 , 141 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 629 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure