مهدی نوشته است:
هرچقدر قطر لوپ بیشتر باشه ، عدد گارد هم بالاتر میره ، مثلا برای قطر 80 گارد میره روی حدود 40
مهدی جان بنده دلیلی برای بالا رفتن عدد گارد به نسبت سایز لوپ نمیبینم! برای مدار هیچ تفاوتی نداره لوپ شما چه سایزی باشه. کما اینکه لوپ 35 سانتی بسکتی که من ساختم گاردش حداقل 1 شماره کمتر از همه لوپهای کوچکتر دیگه ای هست که درست کردم!
مشکلی که در ساخت لوپ بزرگتر هست همین مساله منظم بودن سیمها و در عین حال جنس قالبی هست که استفاده میشه. اون قالب اگر زیاد ضخیم باشه یا جنسش خوب نباشه ظرفیت خازنی لوپ رو خیلی بالا میبره و خودش باعث بالا رفتن عدد گارد میشه.
ضمن اینکه گارد 28 هم که حامد عزیز فرمودن خیلی بالا نیست. دقیقا به همون میزان که کیفیت لوپشون خوب نبوده یا شاید جنس قالبشون زیاد مناسب نبوده ؛ خازن لوپ زیاد شده و عدد گارد رو هم افزایش داده.
فراموش نکنین تنها 2 فاکتور لوپ روی مدار تاثیر میذاره که عدد گارد رو میتونه بالا یا پایین ببره. یکی ظرفیت لوپ و دیگری خازن داخلی لوپ. هر کدوم کم بشن گارد پایین میاد و هر یک زیاد بشن گارد هم بالا میره!
نکته مهم دیگری که من تست کردم این هست که اگر فلز مزاحمی هم در شعاع دید لوپ شما باشه باز هم گارد رو بالاتر میبره! طبیعتا برای لوپ بزرگتر چون شعاع دید بیشتر هست ؛ داخل منزل ممکنه نشه بدرستی تست گرفت و همین فلزات اطراف هم خودشون باعث میشن گارد کمی بالاتر نیاز باشه.