انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 9:08pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 138 , 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

pouya83 نوشته است:
حمید نوشته است:
پویا جان هر دو جواب میده و فکر نمیکنم فرق محسوسی داشته باشن. نوع 6 اهم شاید کمی مناسبتر باشه.

ممنون مهندس

اگه از سلفهای باظرفیت بالاتر مثلا در حد 1میلی هانری استفاده بشه چه تاثیری در عملکرد مدار داره؟

باسپاس

برای نویزگیری تغذیه در اینجا 220 میکروهانری هم کفایت میکرد. حالا من 470 میکرو در نظر گرفتم! بیشتر هم باشه دیگه بهتر نمیشه ولی این امکان وجود داره که وارد ناحیه فرکانسی تشدید بشه و خود این سیم پیچ و خازن 220 میکرو شروع به نوسانسازی کنن که دیگه بیا و درستش کن! :D البته خازن 100 نانو در اون قسمت بخصوص اگر عدسی هم باشه جلو این مشکل رو میتونه بگیره. ولی باز هم بهتره در قرار دادن این جور سیم پیچها و حتی خازنهای الکترولیت از حد مورد نیاز بیشتر جلو نریم.

یکشنبه 13 بهمن1392 - 1:28pm
مدیر کل
مدیر کل

asadof نوشته است:
دوستان قسمت 15 شیار لوپ رو چطوری حساب میکنید ایا از معدل ریاضی حساب میکنید مثلا من میخوام لوپ به قطر 50 سانت رو 15 تا شیار بزنم چطوری حساب کنم مهندس حمید شما هم لطفا راهنمایی کنید

دوست من اولا بنظر من بهتر هست تعداد شیارها به نسبت سایز لوپ کمی بیشتر بشه! چون در سایز های بزرگ اگر شما همون 15 شیار رو در نظر بگیرین ؛ فاصله بینشون بقدری زیاد میشه که شما در این فاصله بسختی میتونین سیم رو صاف نگه دارین! پس لوپتون نامنظم در میاد! البته میشه در پایان کار با دست سیمها رو منظم تر کرد. اما باز هم بهتره فاصله بین شیارها خیلی زیاد نشه.
فرمول محاسبه هم که خیلی راحت هست. شما قطر بیرونی لوپ رو ضربدر عدد پی یا 3.14 میکنین تا محیط دایره بیرونی لوپ بدست بیاد. این مقدار محیط رو بر تعداد شیارهایی که میخواین داشته باشین تقسیم میکنین فاصله بین هر دو شیار هم بدست میاد.
مثلا برای لوپ 50 محیط دایره 157 سانت میشه. این رو تقسیم بر 15 کنیم فاصله شیارها 10.4 سانت در میاد که میبینین یک مقدار زیاد هست! یعنی شما در این 10.4 سانت باید سیم رو کاملا صاف بکشین تا کج و کوله نباشه و منظم در بیاد. بنظر من برای لوپ 50 شما 25 شیار با فاصله 6.2 سانت در نظر بگیرین و با سیم 1 میل هم بپیچین خوب در میاد.
در ضمن دقت کنین در مورد این نوع لوپ حتما تعداد شیارها باید فرد باشه!

یکشنبه 13 بهمن1392 - 1:39pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی نوشته است:
هرچقدر قطر لوپ بیشتر باشه ، عدد گارد هم بالاتر میره ، مثلا برای قطر 80 گارد میره روی حدود 40

مهدی جان بنده دلیلی برای بالا رفتن عدد گارد به نسبت سایز لوپ نمیبینم! برای مدار هیچ تفاوتی نداره لوپ شما چه سایزی باشه. کما اینکه لوپ 35 سانتی بسکتی که من ساختم گاردش حداقل 1 شماره کمتر از همه لوپهای کوچکتر دیگه ای هست که درست کردم!
مشکلی که در ساخت لوپ بزرگتر هست همین مساله منظم بودن سیمها و در عین حال جنس قالبی هست که استفاده میشه. اون قالب اگر زیاد ضخیم باشه یا جنسش خوب نباشه ظرفیت خازنی لوپ رو خیلی بالا میبره و خودش باعث بالا رفتن عدد گارد میشه.
ضمن اینکه گارد 28 هم که حامد عزیز فرمودن خیلی بالا نیست. دقیقا به همون میزان که کیفیت لوپشون خوب نبوده یا شاید جنس قالبشون زیاد مناسب نبوده ؛ خازن لوپ زیاد شده و عدد گارد رو هم افزایش داده.
فراموش نکنین تنها 2 فاکتور لوپ روی مدار تاثیر میذاره که عدد گارد رو میتونه بالا یا پایین ببره. یکی ظرفیت لوپ و دیگری خازن داخلی لوپ. هر کدوم کم بشن گارد پایین میاد و هر یک زیاد بشن گارد هم بالا میره!
نکته مهم دیگری که من تست کردم این هست که اگر فلز مزاحمی هم در شعاع دید لوپ شما باشه باز هم گارد رو بالاتر میبره! طبیعتا برای لوپ بزرگتر چون شعاع دید بیشتر هست ؛ داخل منزل ممکنه نشه بدرستی تست گرفت و همین فلزات اطراف هم خودشون باعث میشن گارد کمی بالاتر نیاز باشه.

یکشنبه 13 بهمن1392 - 1:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
از دوستان كسى حاضر نشد مدارچنس رو با تست درخاك به ما نشون بده هرچند كوتاه ؟ و آيا كسى شماتيك مدار اس ايكس رو نداره بزاره تا استادحميد عزيز نظرشون رو بگن

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

یکشنبه 13 بهمن1392 - 8:08pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
ARASH05550 نوشته است:
از دوستان كسى حاضر نشد مدارچنس رو با تست درخاك به ما نشون بده هرچند كوتاه ؟ و آيا كسى شماتيك مدار اس ايكس رو نداره بزاره تا استادحميد عزيز نظرشون رو بگن

سلام
آرش عزیز من این دستگاه و با لوپهای مختلف با دستگاه جی پی ایکس4500 مقایسه کردم.رنج فرکانسی این مدار و تفکیک خوبش به این دستگاه قابلیتهای داده که من در کمتر مداری دیدم.نفوذش در خاک عالیه تفکیکش در مقایسه با جی پی ایکس در بعضی فلزات نظیر مس و آلومینیومو خیلی خیلی بهتر هستش.خدایی sx500در مقابل این دستگاه فقط یه کاردستیه.من دارم عین وافعیت و میگم.شماتیکی متاسفانه از sx500ندارم ولی یکی از به اصطلاح دوستانم مدار دیجیتالی و حرفه ایش و داره که هفت هشت ماهی هست دنبالش میگردم انگار آب شده رفته زمین.اگه مدار و یا حد اقل فایلای هگز و پیدا کنم اونوقت میشه یه کار درست حسابی رو این مدار انجام داد.مهندس حمید هم عین واقعیت و فرمودند تو این دوره زمونه فلزیابهای آنالوگ دیگه میشه گفت که از رده خارج شدن :-BD پیشنهاد من اینه که اگه میخواین واقعا چیزی از زمین پیدا کنید روی چنس تمرکز بیشتر داشته باشید. :ymhug: جناب آرش من یه سکه مسی در عمق حدودا30 سانت با جی پی پیدا کردم.با فلزیاب چنس هم روی همون هدف رفتم باور کن که با لوپ30 سانت در اون عمق پیدا و تفکیکش کرد در صورتی که جی پی فقط مشخص کرد که سکه میتونه باشه حالا قضاوت با خودت.من این عملکرد و دیدم که میگم رو اس ایکس حساب نکنید.این فلزیاب تو خاک خیلی بهتر از بیرون جواب میده البته اهداف قدیمی و دست نخورده منظورمه.اگه سوالی هست در خدمتم :-BD

یکشنبه 13 بهمن1392 - 8:51pm
مدیر سایت
مدیر سایت

جناب كرمي دستگاه چنس شما روي زمين موقع كار كردن ثباتش در چه حدي هست ، آيا بوق هاي اضافي نداري ؟ چون سكه رو شما با جي پي پيدا كرديد و بعد با چنس هم تست كرديد و متوجه عملكرد چنس شديد
آيا فقط با چنس موقع جستجو در زمين ثبات دستگاه در جاهاي مختلف بهم نميخوره و بوق هاي بيخودي نداره ؟ كه اپراتور رو به خطا بندازه

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 13 بهمن1392 - 9:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید بنظر شما چرا طراح بجای C6AوC6B یک خازن 4700 میکرو استفاده نکرده است . آیا استفاده از یک خازن 5600 میکرو فارادی بجای این دو بهتر نیست . البته من در تستی در دلتا پالس یک خازن 1 فارادی را بجای خازنهای تغذیه استفاده کردم و عملکرد بهتری را مشاهده نمودم . ممنون میشم پاسخ فرمایید.

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

یکشنبه 13 بهمن1392 - 9:27pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
مهدی نوشته است:
جناب كرمي دستگاه چنس شما روي زمين موقع كار كردن ثباتش در چه حدي هست ، آيا بوق هاي اضافي نداري ؟ چون سكه رو شما با جي پي پيدا كرديد و بعد با چنس هم تست كرديد و متوجه عملكرد چنس شديد
آيا فقط با چنس موقع جستجو در زمين ثبات دستگاه در جاهاي مختلف بهم نميخوره و بوق هاي بيخودي نداره ؟ كه اپراتور رو به خطا بندازه

جناب مهدی عزیز سوال خوبی و مطرح کردید.بنده داخل جعبه را کامل با فیبر خام مدار چاپی شیلد کردم به این صورت که طرف مسی رو به بدنه چسب زدم و در نهایت به منفی مدار وصل کردم .میشه گفت دستگاه بوق اضافه نداره.عملکرد این دستگاه در کنار خطوط انتقال قدرت سنگین کمی به هم میخوره که باید فاصله مناسب و رعایت کرد.150 متر ;) من برای این دستگاه یه مادگی لارج گذاشتم و از هدست جی پی استفاده میکنم نه بلندگو...اهداف عمیق رو با صدای ضعیف بم مانندی کشف میکنه کمی که از خاک برداشته میشه به نسبت بزرگی و فاصله هدف تا لوپ شروع به افزایش صدا و تفکیک میکنه...اگه سوالی هست بفرمایید

یکشنبه 13 بهمن1392 - 9:44pm
مدیر کل
مدیر کل

هشیار عزیز اگر بخوایم اینجور حساب کنیم که طراح فقط چرا برای خازن 6 این کار رو نکرده باید بگیم چرا خیلی جاهای دیگه مدار فلان کار رو نکرده در صورتی که لازم بوده! خب طراح به خیلی از جزئیات توجه نداشته چون حواسش فقط به پیاده سازی تفکیک بوده. شاید هم واقعا بلد نبوده یا به فکرش نرسیده! :D بنابراین ثبات و برد مدار اصلی هر دو پایین تر از مدار فعلی ماست و حتی در بعضی قسمتهای فیبر هم دقت لازم رو انجام ندادن!
در خصوص خازن 6 اولا باید این رو عرض کنم همیشه بخاطر داشته باشین 2 خازن موازی بویژه جاهایی که هدف دکوپلینگ خط تغذیه ای هست که روش پالس وجود داره خیلی بهتر از 1 خازن با ظرفیت مجموع اون 2 تاست! یعنی اینجا 2 تا 2200 میکرو بمراتب بهتر از یک 4700 میکرو جواب میده. چرا که هم مقاومت داخلی دو خازن موازی کمتر از یک خازن در میاد و هم بنده دقت کردم 2 خازن در دو سمت قرار بگیرن تا جوابدهی بهتری وجود داشته باشه. بالاتر گذاشتن خازن 6 هم تا جاییکه من تست کردم هیچ تاثیری نداره چون هم پالس زنی در این مدار آنچنان حالت قدرتی نداره و هم سیم پیچ 1 قسمت مهمی از دکوپلینگ رو انجام میده که در خیلی مدارات این سیم پیچ رو نمیذارن بنابراین اونجا خازن بالاتری نیاز هست.

یکشنبه 13 بهمن1392 - 9:55pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
دوستان لوپ رویکباردیگه پیچیدم به روش من درآوردی خیلی بهترشده.
اینم ازچنس تکمیلی من که تو خونه اصلا نمیتونم تست کنم :D

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

Be The Change You Want To See In The World

یکشنبه 13 بهمن1392 - 10:05pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 138 , 139 , 140 , 141 , 142 , 143 , 144 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 518 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure