انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 آذر1403 - 6:23pm

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز بهرحال مشخص هست که زحمت کشیدین و اکثر موارد رو رعایت کردین. :ymhug: فقط اگر میشد این لوپ رو بجای مربع چند ضلعی ساخت تا زاویه بین اضلاع از 90 درجه بیشتر بشه و به حالت دایره نزدیک تر بشه جوابدهیش میتونست کمی بهتر هم در بیاد.
در خصوص کم بودن باریر و بوقهای اضافی یا پر و خالی شدن 3 خانه سنس هم مساله عادی هست که نشاندهنده تاثیر نویز روی مدار شماست نه اینکه داره چیزی رو سنس میکنه! :D
طرحی هم که برای شیلد فرمودین خوب هست و مشکلی نداره. نقطه اتصال شیلد هم بنظر من همون قسمتی که با کلمه شیلد مشخص شده و شیلد کابل لوپ هم به همونجا اتصال داره برای اتصال شیلد جعبه هم مناسب هست. این مساله روی تفکیک نمیتونه تاثیر زیادی داشته باشه و بیشتر روی کم شدن اثر نویز تاثیر داره که میتونین از کارکرد با ثبات روی باریر پایین تر متوجه بشین که چقدر عملکرد بهتر میشه و این مساله طبیعتا به افزایش برد هم منجر خواهد شد.

دوشنبه 14 بهمن1392 - 3:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

میگم آقا حمید من امروز یه لوپ تخت دوطرفه با قطر داخلی 55 سانت، با 18 دور سیم 1.15 ساختم. بایرن رو 1 و گارد روی 28 داخل آپارتمان تنظیم شد وبوق اضافی نداشت. خواستم یه سینه ی 35 در 40 رو امتحان کنم که بعلت فلزات زیاد اطراف نشد خوب تست کرد، ولی فکر کنم بالای 2 بزنه، آخه از 170 که صدای تفکیک رو کاملا میشنیدم. به نظرتون لوپ خوبی ساختم آقا حمید؟ ضمنا استفاده از کابل کرمان و اتصال مستقیم کابل به مدار و لوپ (بدون استفاده از کانکتور) تقریبا مشکل بوق اضافی رو حل کرد، مشکل آقا کوهیارم باید همین باشه

آخرین بار توسط mohsenlrl در دوشنبه 14 بهمن1392 - 3:53am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

دوشنبه 14 بهمن1392 - 3:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ضمنا من از کارتون 2 لایه برای ساخت لوپ استفاده کردم ک هسرعت عملمو خیلی بالا برد

دوشنبه 14 بهمن1392 - 3:43am
مدیر کل
مدیر کل

محسن جان خسته نباشین. نتیجه کار شما هم بسیار خوب بوده. شما هم میتونین روی 2.5 متر حساب کنین! :D

دوشنبه 14 بهمن1392 - 4:06am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون آقا حمید. اگه شمانبودید هیچ کدوممون نمیتونستیم چنین دستگاه خوبی داشته باشیم.واقعا ازتون ممنونم @};- .می خوام لوپ 90 سانتی تختم هم بسازم، ولی فعلا دارم با خودم کلنجار میرم که خودمو راضی کنم :D .تنبلیم اینارو داره دیگه. به نظر من لوپ تخت شما بهترین لوپ هستش، من فکر نمی کنم لوپ دیگه ای جواب بده، حالا فردا شبم با کابل آیفون یه لوپ با ظرفیت 400 و مقاومت پایین به قطر 90 می سازم ببینم چی میشه.

دوشنبه 14 بهمن1392 - 4:12am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم محسن عزیز. :ymhug: خوشحالم که به نتیجه ای رسیدین که براتون راضی کننده بوده. :D

دوشنبه 14 بهمن1392 - 4:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

koohyar نوشته است:
حمید نوشته است:
کوهیار عزیز خسته نباشین. :ymapplause:
ساخت این کوئل قطعا کار مشکلی بوده! حالا لطف کنین جدا از مساله تفکیک که فرمودین عالی هست ؛ تست برد برای سکه و همینطور فلزات بزرگتر رو با ذکر عدد گارد و باریر بفرمایین تا یک مقایسه ای بتونیم داشته باشیم.

بله مهندس جان
ممنونم واقعا کار مشکلی بود و توصیه میکنم دوستان اگر حوصله انجماش رو ندارند هرگز درگیر ساختن این کویل نشن
خدممتون قبلا هم عرض کردم با تستهای مختلفی که با کویلهای مختلف مثل ساده و مسطح و دبل دی و دوطرفه و عنکبوتی و... ترکیبی داشتم به این نتیجه رسیدم که کویل باید به شیو مارپیچ و دارای میدان یکنواخت در تمام سطح کویل باشه و البته تمرکزش روی محدوده کویل باشه و به سمت مرکز
اولش اومدم سیمها رو روی مقوای کارتوپلاست چسب زدم که خوب در نیومد و نمیشد سیمها رو کشید و محکم کرد و فاصله خطوط رو رعایت کرد بعدش بنظرم رسید که اونهار و با نخ محکم کنم روی زمینه که اینم شکست خورد
بعدش به ذهنم رسید که از قاب پلاستیکی و ایجاد شیار روی اونها استفاده کنم که اومدم از یه چهارراه مخصوص و چهارتا لوله پلاستیکی استفاده کردم که متاسفانه هنگامی که سیمها رو میکشیدم لوله ها خم میشدند و اینم شکست خورد
رفتم سراغ چوب و محل های سیمهارو با اره شیار ایجاد کردم و شیارها نزدیک بود و طبیعتا با کشیدن سیمها و سفت کردن چوب بین دو شیار همجوار میشگست و اینم شکست خورد
دست آخر با وجود تمام سختیهایی که داشت مجبور شدم از چوبهای ضخیم سه ثانتی و سوراخ کردن محل عبور سیمها و نهایتا عبور سیمها از داخل 152 سوراخ استفاده کنم که دیگه حساب کنید 40 متر سیم رو از میان این سوراخها کشیدن چقدر سخته بعد از اون همه شکست
اینها رو عرض کردم که مبادا دوستان واسه ساختن این کویل بخوان از اون راههایی که من رفتم و نشد برن که درجریان باشن و تجربه بنده رو بدونن
درباره بردش و عدد گارد
عرض کنم با وجود اینکه مدارم شیلد نیست و کابلم هم مناسب نبود دوست داشتم نتایج تست رو بعد از اصلاح این موارد بزارم که قطعا این کار رو خواهم کرد
البته الانم نتایج تست بد نبود و از تمام کویلهایی که تا الان ساختم سرتر بوده
یه انگشتر طلا به قطر دو سانت رو نزدیک 35 سانت میزنه
و تفکیک فوق العادست و البته در زیر 30 سانت تفکیک دیگه به بوق ممتد قوی تبدیل میشه برای اجسام بزرگ
و به نسبت اندازه فلز بالای یک متر باز هم این شرایط رو داراست
یه فیبر 15 در 15 رو بالای یک متر میزد ولی دقیق تست نکردم که بینم چقدر میزنه
و 40 در 40 مسی رو هم بالاتر از 160 تا 170 تقریبی میزذ ذیگه دستم نمیرسید ببرم بالاتر
ایشالا بعد از شیلد مدار تستهای دقیقی میکنم و نتیجشو با جزییات ارائه میدم
عدد گاردم هم از 20 جواب میداد ولی من میزاشتم روی 26 تا 30 و تست میکردم و نتیجه خوب بود
بریر رو هم میزاشتم 5 چون توی آپارتمان بودم
چیزیکه تا الان من بهش رسیدم و یقین دارم اینه که عدد گارد ارتباط مستقیم با ظرفیت کویل داره یعنی هرچه ظرفیت کویل کمتر باشه عدد گاردم پایین میاد و با ظرفیت 200 میکرو و پایینتر هم میشه به به گارد 10 رسید و خودم هم این رو تجربه کردم ولی کیفیت سنس خوب نبوده
نکته ای که میشه بهش توجه داشت و باعث علاقه من به چنس شده این سازگاری با کویلهای مختلف با ظرفیت و مقاومت مختلف هست و انشاله در آینده تستهای بیشتری انجام خواهم داد و نتیجشو هم خواهم گذاشت
چیزیکه مد نظرم هست ساختن کویل با ظرفیت بالای 1میلی هانری و تست اون با اعداد گارد بالا هست ببینم با افزایش میدان میشه به برد بالاتر رسید؟
نظر شما چیه مهندس؟
من هنوز اون حرف شما رو که فرمودید باید روی کویل بیشتر کار کنیم مد نظرم هست و بهش ایمان دارم و شک ندارم میشه با یک کویل خوب به برد بالای 2ونیم متر هم رسید
درود

سلام کوهیار عزیز

خسته نباشید دوست من

با این لوپهایی که ساختین میدونم الان انگشتان سالمتون کمتر شده :D

در مورد گارد یه نکته ای رو براتون بگم، که گارد پایین در بسیاری از زمینها اجازه کار رو به اپراتور نمیده، نتایجی که ما در هوا میگیریم با زمین خیلی فرقه

ما باید گارد رو با شرایط خاکی که در محیط داریم بالا یا پایین کنیم

مثلا در خاکهای ماسه ای یا ماسه بادی شما گارد رو در پایین ترین حد ممکن قرار بدین و سنس فلز در این خاک مانند هوا هستش :D

حتی بریر روی1 هم در این خاک جواب میده اما خاکهای که دارای سنگهای آذرین هستن داستان چیز دیگه هستش

پس نباید به این فکر بود که گارد رو پایین بیاریم،گارد پایین روی هوا با غرور جواب میده :D

در پایان هم از همه دوستانی که دنبال طرح لوپ هستن تشکر میکنم و تشکر ویژه از جناب مهندس حمید عزیز که چنس رو برای ما به بهترین شکل ممکن

ویرایش کردن :ymhug:

ردیاب انجمن-Fpl35 * توباکس ساشو * چنس *کوثر

دوشنبه 14 بهمن1392 - 9:28am

سلام
دوستان لطفا منو به خاطر سوالات بدیهی که میپرسم ببخشید. اطلاعات بنده در این زمینه خیلی کمه.
اولا من مقاومت 390اهم 2وات کربنی رو نمیتونم پیدا کنم .آیا چیز دیگه ای میتونم بکار ببرم؟
دوما میشه یکی از دوستان لطف کرده و روش ساخت نهایه لوپ رو تو یک فایل بزاره. که افرادی مثل من بتونه از طریق اون لوپ رو بسازه؟
سوما برای ساخت pcb از فایل chancev1.LAY استفاده کنم یا از فیال پی دی اف PCB1 و PCB2 ؟

دوشنبه 14 بهمن1392 - 10:47am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
وحید عزیز در مورد مقاومت فوق طبق فرمایش آقا حمید شما میتونید بین 470 تا 680 اهم 2 وات کربنی رو انتخاب کنین.
در مورد لوپ هم هنوز دوستان دارن روشهای مختلف رو بررسی میکنن ولی فعلا طرح دوطرفه اقا حمید قابلیت ساخت آسون و عملیتره.
پی سی بی هم PCB1 برای چاپ درسته و میتونید استفاده کنین.
یاحق

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

دوشنبه 14 بهمن1392 - 11:01am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: the hell
سلام
آقاحمیدترانزیستور5برای چی هستش وقتی مداروروشن میکنم بدون لوپ خیلی داغ میکنه.
ممنون

Be The Change You Want To See In The World

دوشنبه 14 بهمن1392 - 2:29pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146 , 147 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 653 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure