انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 1 آذر1403 - 2:39am

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ايشالابتونيدتسته پيداكردن حفره وفضايه خالي ام انجام بدين واموزششم بذاريد.

یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 9:37pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: آذربایجان دیاری
میگم دوستان از اونجایی که اکثرا دستگاه ها تو غارها یا اتاق های زیز زمینی بخاطر املاح گیج میزنند.
عکس العمل این ابر دستگاه تو غار و اتاق های زیر زمینی چیست؟؟

الم یعلم بان الله یری

دوشنبه 23 اردیبهشت1392 - 9:50am
مدیر کل
مدیر کل

سالار جان حق با شماست. هنوز تستی در این زمینه انجام نشده. ولی بر اساس تستهای بسیار موفقیت آمیزی که تا الان انجام شده و با توجه به حساسیت بسیار زیاد این ردیاب به خود فلز اصلی ؛ انتظار این هست که در همه زمینه ها این ردیاب نسبت به ردیابهایی که تا الان دیدیم بهتر عمل کنه!

سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 3:44am
مدیر کل
مدیر کل

SALAR نوشته است:
میگم دوستان از اونجایی که اکثرا دستگاه ها تو غارها یا اتاق های زیز زمینی بخاطر املاح گیج میزنند.
عکس العمل این ابر دستگاه تو غار و اتاق های زیر زمینی چیست؟؟

سالار جان این مدل هم باید تست بشه این دستگاه تا اینجا که خوب جواب داده حالا دوستان و خود شما میگیرین و تو غار هم تست میکنین و میاین توضیح میدین وقتی من تستی از این دستگاه نکردم نمیتونم پاسخ بدم هرچند این دستگاه وقتی زیر فشار قوی که اینهمه امواج مزاحم و قوی داره خوب جواب داده و تو وسط روز تو افتاب و تو سرما و تو بارون خوب جواب داده و مشکلی نداشته فکر نکنم اونجا هم مشکل داشته باشه بهرحال این موضوع هم اساتید تست میکنند و اعلام میکنند .

جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید.

http://www.aparat.com/felezjoo
viewtopic.php?f=17&t=3526

سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 3:51am
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستان طی چندین تستی که شده وجود هدف در دیوار رو میشه از این طریق متوجه شد البته تا یک اتفاع خاصی بالاتر از آنتنها رو آنتنها قادر به ردیابی هستن و بقیه کار رو باید با دقت به جایی که آنتنها قیچی شدن داشته باشید که آیا نسبت به اطراف تغیراتی داره که تا حدودی نشون بده که چیزی در پشت جاساز شده یا و حتی وقتی مطمئن شدید میتونید از یک نقطه زن کوچیک خیلی معمولی وجود هدف در پشت دیوار متوجه بشید ؛ البته کف رو هم غافل نشوید شاید دراینصورت هدف در کف بوده .البته یک نظریه مد نظرم بوده که تست نشده در صورت تست شدن و مثبت بودن حتماً به اطلاع دوستان خواهد رسید . موفق باشید باز هم منتظر عقاید و نتایج بدست آمده توسط دیگر دوستان خواهیم بود @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 7:24am
استادیار
استادیار
آواتار کاربر

سلام

ممنون مهدی جان
راستش در مورد پیدا کردن هدف توی دیواره من یه روش خاص و منحصر بفردی پیدا کردم که خدمت دوستان عرض خواهم کرد و این روش تمام مشکلاتی که دوستان در این باره دارند را حل خواهد کرد پس نگران این مطلب نباشید و دیگه پستی در این مورد ندید فقط من به دلیل اینکه هنوز ردیاب مهندس حمید و مهندس مجتبی بدستم نرسیده این مطلب رو قرار ندادم در واقع نمیدونم که این ردیاب با این روشها کار خواهد کرد یا نه؟
پس زیاد عجله نکنید و چند روز صبر کنید تا ببینم چی پیش خواهد امد؟
تصویر

مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.

سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 12:36pm
استاد
استاد

سلام
راستش روش صد درصدی پیدا کردن حفره و تونل را بلدم ولی چون این ردیاب دستم نرسیده نمیتونم بیام و توی سایت بزارم چون ازش مطمعن نیستم که با این ردیاب جواب بده

سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 1:55pm
مدیر سایت
مدیر سایت

جاوید نوشته است:
سلام
راستش روش صد درصدی پیدا کردن حفره و تونل را بلدم ولی چون این ردیاب دستم نرسیده نمیتونم بیام و توی سایت بزارم چون ازش مطمعن نیستم که با این ردیاب جواب بده

انشاا.. كه ازش مطمئن خواهيد شد آقا جاويد

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 4:52pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حالاشماتجربه ی حفره وفضایه خالیتونوبذاریداستفاده میکنیم به امیده خدادستمون برسه .

سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 5:27pm
استاد
استاد

ali7777 نوشته است:
حالاشماتجربه ی حفره وفضایه خالیتونوبذاریداستفاده میکنیم به امیده خدادستمون برسه .

سلام
چون با این دستگاه مطمعن نیستم نباید ذهنیت کاذب ایجاد کنم وقتی بدستم رسید تست میکنم اگه جواب داد حتما برای دوستان میگم در ضمن خیلی اسونتر از اونچه که فکرش را میکنی انجام میشه مسیر را به راحتی میشه طی کرد. دوبار تست کردم عالی جواب گرفتم یکه جایی ردیاب زدم اتفاقی گرفت مسیر را گرفتم خورد به یک پل وسط جاده که با لودر دو طرف دهانه پل را بسته بودند که دیگه تقریبا نامشخص شده بود و من از اون خبری نداشتم و بعد از دقت بیشتر متوجه شدم که یک پل هست که دو طرف اون کاملا مسدود شده

سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 9:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , 13 , 14 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 311 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure