نویسنده |
پیغام |
ali7777
کاربر حرفه ای
|
ايشالابتونيدتسته پيداكردن حفره وفضايه خالي ام انجام بدين واموزششم بذاريد.
|
یکشنبه 22 اردیبهشت1392 - 9:37pm |
|
|
SALAR
استادیار
تاریخ عضویت: سه شنبه 12 فروردین1392 - 1:55am پست: 227 محل اقامت: آذربایجان دیاری
|
میگم دوستان از اونجایی که اکثرا دستگاه ها تو غارها یا اتاق های زیز زمینی بخاطر املاح گیج میزنند. عکس العمل این ابر دستگاه تو غار و اتاق های زیر زمینی چیست؟؟
الم یعلم بان الله یری
|
دوشنبه 23 اردیبهشت1392 - 9:50am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
سالار جان حق با شماست. هنوز تستی در این زمینه انجام نشده. ولی بر اساس تستهای بسیار موفقیت آمیزی که تا الان انجام شده و با توجه به حساسیت بسیار زیاد این ردیاب به خود فلز اصلی ؛ انتظار این هست که در همه زمینه ها این ردیاب نسبت به ردیابهایی که تا الان دیدیم بهتر عمل کنه!
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 3:44am |
|
|
مجتبی
مدیر کل
|
SALAR نوشته است: میگم دوستان از اونجایی که اکثرا دستگاه ها تو غارها یا اتاق های زیز زمینی بخاطر املاح گیج میزنند. عکس العمل این ابر دستگاه تو غار و اتاق های زیر زمینی چیست؟؟ سالار جان این مدل هم باید تست بشه این دستگاه تا اینجا که خوب جواب داده حالا دوستان و خود شما میگیرین و تو غار هم تست میکنین و میاین توضیح میدین وقتی من تستی از این دستگاه نکردم نمیتونم پاسخ بدم هرچند این دستگاه وقتی زیر فشار قوی که اینهمه امواج مزاحم و قوی داره خوب جواب داده و تو وسط روز تو افتاب و تو سرما و تو بارون خوب جواب داده و مشکلی نداشته فکر نکنم اونجا هم مشکل داشته باشه بهرحال این موضوع هم اساتید تست میکنند و اعلام میکنند .
جهت سفارش فلزیاب FPI (نسخه فول اصلی) و یون یاب تریشر فایندر میتوانید پیغام خصوصی دهید. http://www.aparat.com/felezjoo viewtopic.php?f=17&t=3526
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 3:51am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان طی چندین تستی که شده وجود هدف در دیوار رو میشه از این طریق متوجه شد البته تا یک اتفاع خاصی بالاتر از آنتنها رو آنتنها قادر به ردیابی هستن و بقیه کار رو باید با دقت به جایی که آنتنها قیچی شدن داشته باشید که آیا نسبت به اطراف تغیراتی داره که تا حدودی نشون بده که چیزی در پشت جاساز شده یا و حتی وقتی مطمئن شدید میتونید از یک نقطه زن کوچیک خیلی معمولی وجود هدف در پشت دیوار متوجه بشید ؛ البته کف رو هم غافل نشوید شاید دراینصورت هدف در کف بوده .البته یک نظریه مد نظرم بوده که تست نشده در صورت تست شدن و مثبت بودن حتماً به اطلاع دوستان خواهد رسید . موفق باشید باز هم منتظر عقاید و نتایج بدست آمده توسط دیگر دوستان خواهیم بود
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 7:24am |
|
|
hoshi
استادیار
|
سلام ممنون مهدی جان راستش در مورد پیدا کردن هدف توی دیواره من یه روش خاص و منحصر بفردی پیدا کردم که خدمت دوستان عرض خواهم کرد و این روش تمام مشکلاتی که دوستان در این باره دارند را حل خواهد کرد پس نگران این مطلب نباشید و دیگه پستی در این مورد ندید فقط من به دلیل اینکه هنوز ردیاب مهندس حمید و مهندس مجتبی بدستم نرسیده این مطلب رو قرار ندادم در واقع نمیدونم که این ردیاب با این روشها کار خواهد کرد یا نه؟ پس زیاد عجله نکنید و چند روز صبر کنید تا ببینم چی پیش خواهد امد؟
مابین انسانها چیزی نیست جز دیوارهایی که خودشان ساخته اند.
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 12:36pm |
|
|
جاوید
استاد
|
سلام راستش روش صد درصدی پیدا کردن حفره و تونل را بلدم ولی چون این ردیاب دستم نرسیده نمیتونم بیام و توی سایت بزارم چون ازش مطمعن نیستم که با این ردیاب جواب بده
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 1:55pm |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
جاوید نوشته است: سلام راستش روش صد درصدی پیدا کردن حفره و تونل را بلدم ولی چون این ردیاب دستم نرسیده نمیتونم بیام و توی سایت بزارم چون ازش مطمعن نیستم که با این ردیاب جواب بده انشاا.. كه ازش مطمئن خواهيد شد آقا جاويد
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 4:52pm |
|
|
ali7777
کاربر حرفه ای
|
حالاشماتجربه ی حفره وفضایه خالیتونوبذاریداستفاده میکنیم به امیده خدادستمون برسه .
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 5:27pm |
|
|
جاوید
استاد
|
ali7777 نوشته است: حالاشماتجربه ی حفره وفضایه خالیتونوبذاریداستفاده میکنیم به امیده خدادستمون برسه . سلام چون با این دستگاه مطمعن نیستم نباید ذهنیت کاذب ایجاد کنم وقتی بدستم رسید تست میکنم اگه جواب داد حتما برای دوستان میگم در ضمن خیلی اسونتر از اونچه که فکرش را میکنی انجام میشه مسیر را به راحتی میشه طی کرد. دوبار تست کردم عالی جواب گرفتم یکه جایی ردیاب زدم اتفاقی گرفت مسیر را گرفتم خورد به یک پل وسط جاده که با لودر دو طرف دهانه پل را بسته بودند که دیگه تقریبا نامشخص شده بود و من از اون خبری نداشتم و بعد از دقت بیشتر متوجه شدم که یک پل هست که دو طرف اون کاملا مسدود شده
|
سه شنبه 24 اردیبهشت1392 - 9:12pm |
|
|
|