نویسنده |
پیغام |
saeeeeeeid
|
دوستان لطف بفرمایید بگید با کابل اف اف یا همون ایفون باید چه نوع کابلی چند رشته باشه و چند دور با چه اندازه ای در بیاریم؟؟ ممنون از اساتیت
|
شنبه 19 بهمن1392 - 11:52am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان saeeeeeeid عزیز فکر کنم اقای کرمی فرمودن 4 متر کابل 9 رشته که اصطلاحا 4 زوج بهش میگن تهیه کنین البته بدون فویل باید باشه. یاحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
شنبه 19 بهمن1392 - 2:59pm |
|
|
saeeeeeeid
|
Bina جان ممنون عزیز من منظورم از چه مارکی بگیرم که بچها تائید میکنن و جواب داده و در چه سایزی بپیچم مثلا 45 سانتی یا 60 سانتی یا غیره ؟
|
شنبه 19 بهمن1392 - 3:09pm |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
saeeeeeeid نوشته است: Bina جان ممنون عزیز من منظورم از چه مارکی بگیرم که بچها تائید میکنن و جواب داده و در چه سایزی بپیچم مثلا 45 سانتی یا 60 سانتی یا غیره ؟ سلام جناب سعید عزیز لوپ بنده از دایره اولیه که کابل رو ز اونجا شروع به پیچیدن کردم 30 سانت بود و بعد از 4 دور پیچیدن به 34 رسید کابلی که جناب کرمی استفاده کرداند روش نوشته بوده ایران کابل 1*9 (البته اگر اشتباه نکرده باشم)بوده که بهترین نتیجه رم ایشون گرفتن
|
شنبه 19 بهمن1392 - 4:27pm |
|
|
saeeeeeeid
|
saman2 نوشته است: saeeeeeeid نوشته است: Bina جان ممنون عزیز من منظورم از چه مارکی بگیرم که بچها تائید میکنن و جواب داده و در چه سایزی بپیچم مثلا 45 سانتی یا 60 سانتی یا غیره ؟ سلام جناب سعید عزیز لوپ بنده از دایره اولیه که کابل رو ز اونجا شروع به پیچیدن کردم 30 سانت بود و بعد از 4 دور پیچیدن به 34 رسید کابلی که جناب کرمی استفاده کرداند روش نوشته بوده ایران کابل 1*9 (البته اگر اشتباه نکرده باشم)بوده که بهترین نتیجه رم ایشون گرفتن با سپاس دوست عزیز من همین کارو انجام دادم ولی اسم سیم رو نمیدونم 4 دور پیچیدم از نظر تفکیک خوبه ولی برد پایینی داره و دائم دستگاه بوق هرز میزنه ثبات اومده پایین در صورتی که گارد رو 55 و 60 هم هست ولی بازم همونجوری هست که عرض کردم
|
شنبه 19 بهمن1392 - 5:22pm |
|
|
saman2
کاربر حرفه ای
|
saeeeeeeid نوشته است: saman2 نوشته است: saeeeeeeid نوشته است: Bina جان ممنون عزیز من منظورم از چه مارکی بگیرم که بچها تائید میکنن و جواب داده و در چه سایزی بپیچم مثلا 45 سانتی یا 60 سانتی یا غیره ؟ سلام جناب سعید عزیز لوپ بنده از دایره اولیه که کابل رو ز اونجا شروع به پیچیدن کردم 30 سانت بود و بعد از 4 دور پیچیدن به 34 رسید کابلی که جناب کرمی استفاده کرداند روش نوشته بوده ایران کابل 1*9 (البته اگر اشتباه نکرده باشم)بوده که بهترین نتیجه رم ایشون گرفتن با سپاس دوست عزیز من همین کارو انجام دادم ولی اسم سیم رو نمیدونم 4 دور پیچیدم از نظر تفکیک خوبه ولی برد پایینی داره و دائم دستگاه بوق هرز میزنه ثبات اومده پایین در صورتی که گارد رو 55 و 60 هم هست ولی بازم همونجوری هست که عرض کردم گارد شما خیلی بالاست برای لوپ با کابل آیفون که 9 رشته سیم(یکی سیم آلمینیومی برای شیلد هست و 8 تا سیم روکش دار) استفاده کردید؟ این نوع کابل محصولات شرکتهای مختلفی هست که ایران کابل و کابل کرمان به گفته دوستان بهترین جواب رو داده
|
شنبه 19 بهمن1392 - 6:42pm |
|
|
vahid2014a
|
سلام از دوستان و استادان گرامی کسی میتونه لطف کنه و یه جمع بندی از مطالب این دستگاه تهیه کنه؟
مثلا یه لیست از قطعات لازم جهت ساخت (البته اگر چیزی به لیست اولیه صفحه 33 اضافه شده یا تغییر داده شده باشه)
و یه جمع بندی در مورد ساخت لوپ. (بخدا این یکی خیلی واجبه) نحوه ساخت و ابزار لازم
تو رو خدا به فکر ما افراد کم سواد هم باشید. یه جوری بشه که ما هم بتونیم اینو بسازیم.
اگه کسی این لطف رو بکنه خیلی خیلی ممنون میشم.
|
شنبه 19 بهمن1392 - 10:16pm |
|
|
saeeeeeeid
|
سامان عزیز من کابل ایفون 4 زوج و 9 رشته هست ولی 9تا رشتش روکش داره. ولی هر کاری میکنم گارد خیلی بالاست زیر 45 نمیاد و فلز رو چه کوچیک چه بزرگ بهش خیلی نزدیک میکنم بوق بلند ممتد میزنه ایا ایرار از لوپ یا همون سیم میشه؟
|
شنبه 19 بهمن1392 - 10:42pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
سلام وحید جان همون لیست قطعات صحفه 33 تا حالا تو صحغه یک هم قرار داده شده رو بگیر و بساز بعد چند تا تغییر خیلی جزیی هست که حالا می تونی بدی یا نه به نظر منم همون طرحی که اقا حمید داده خیلی خوبه . در ضمن اقا حمید تو اون فایلها به ساده ترین حالت ممکن گفتن با تشکر
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
شنبه 19 بهمن1392 - 10:43pm |
|
|
bantama
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 20 اسفند1391 - 1:44am پست: 433 محل اقامت: اصفهان
|
منم بردمو زدم سوزوندم حالا باید ببینم می تونم تعمیرش کنم یا نه اما عجب بردی داشت منم برای کاوش نبردمش اما برای تست یه دیگ مشی و یه شمشیر قدیمی رو خیلی خوب میزد اما یه اشتباه بچه گانه برد رو از تو قاب در اوردیم کف برد خورد به پیچ گوشتی یه جرقه زد خودم کیف کردم اما خیلی جالب بود
زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...
|
شنبه 19 بهمن1392 - 11:16pm |
|
|
|