انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 10:54am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام

دوستان لطف بفرمایید بگید با کابل اف اف یا همون ایفون باید چه نوع کابلی چند رشته باشه و چند دور با چه اندازه ای در بیاریم؟؟ ممنون از اساتیت

شنبه 19 بهمن1392 - 11:52am
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
saeeeeeeid عزیز فکر کنم اقای کرمی فرمودن 4 متر کابل 9 رشته که اصطلاحا 4 زوج بهش میگن تهیه کنین البته بدون فویل باید باشه.
یاحق
@};-

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

شنبه 19 بهمن1392 - 2:59pm

Bina جان ممنون
عزیز من منظورم از چه مارکی بگیرم که بچها تائید میکنن و جواب داده و در چه سایزی بپیچم مثلا 45 سانتی یا 60 سانتی یا غیره ؟

شنبه 19 بهمن1392 - 3:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeeeeeeid نوشته است:
Bina جان ممنون
عزیز من منظورم از چه مارکی بگیرم که بچها تائید میکنن و جواب داده و در چه سایزی بپیچم مثلا 45 سانتی یا 60 سانتی یا غیره ؟

سلام جناب سعید عزیز لوپ بنده از دایره اولیه که کابل رو ز اونجا شروع به پیچیدن کردم 30 سانت بود و بعد از 4 دور پیچیدن به 34 رسید کابلی که جناب کرمی استفاده کرداند روش نوشته بوده ایران کابل 1*9 (البته اگر اشتباه نکرده باشم)بوده که بهترین نتیجه رم ایشون گرفتن

شنبه 19 بهمن1392 - 4:27pm

saman2 نوشته است:
saeeeeeeid نوشته است:
Bina جان ممنون

سلام جناب سعید عزیز لوپ بنده از دایره اولیه که کابل رو ز اونجا شروع به پیچیدن کردم 30 سانت بود و بعد از 4 دور پیچیدن به 34 رسید کابلی که جناب کرمی استفاده کرداند روش نوشته بوده ایران کابل 1*9 (البته اگر اشتباه نکرده باشم)بوده که بهترین نتیجه رم ایشون گرفتن

با سپاس دوست عزیز من همین کارو انجام دادم ولی اسم سیم رو نمیدونم 4 دور پیچیدم از نظر تفکیک خوبه ولی برد پایینی داره و دائم دستگاه بوق هرز میزنه ثبات اومده پایین در صورتی که گارد رو 55 و 60 هم هست ولی بازم همونجوری هست که عرض کردم

شنبه 19 بهمن1392 - 5:22pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saeeeeeeid نوشته است:
saman2 نوشته است:
saeeeeeeid نوشته است:
Bina جان ممنون

با سپاس دوست عزیز من همین کارو انجام دادم ولی اسم سیم رو نمیدونم 4 دور پیچیدم از نظر تفکیک خوبه ولی برد پایینی داره و دائم دستگاه بوق هرز میزنه ثبات اومده پایین در صورتی که گارد رو 55 و 60 هم هست ولی بازم همونجوری هست که عرض کردم

گارد شما خیلی بالاست
برای لوپ با کابل آیفون که 9 رشته سیم(یکی سیم آلمینیومی برای شیلد هست و 8 تا سیم روکش دار) استفاده کردید؟
این نوع کابل محصولات شرکتهای مختلفی هست که ایران کابل و کابل کرمان به گفته دوستان بهترین جواب رو داده

شنبه 19 بهمن1392 - 6:42pm

سلام
از دوستان و استادان گرامی کسی میتونه لطف کنه و یه جمع بندی از مطالب این دستگاه تهیه کنه؟

مثلا یه لیست از قطعات لازم جهت ساخت (البته اگر چیزی به لیست اولیه صفحه 33 اضافه شده یا تغییر داده شده باشه)

و یه جمع بندی در مورد ساخت لوپ. (بخدا این یکی خیلی واجبه) نحوه ساخت و ابزار لازم

تو رو خدا به فکر ما افراد کم سواد هم باشید. یه جوری بشه که ما هم بتونیم اینو بسازیم.

اگه کسی این لطف رو بکنه خیلی خیلی ممنون میشم.

شنبه 19 بهمن1392 - 10:16pm

سامان عزیز من کابل ایفون 4 زوج و 9 رشته هست ولی 9تا رشتش روکش داره. ولی هر کاری میکنم گارد خیلی بالاست زیر 45 نمیاد و فلز رو چه کوچیک چه بزرگ بهش خیلی نزدیک میکنم بوق بلند ممتد میزنه ایا ایرار از لوپ یا همون سیم میشه؟

شنبه 19 بهمن1392 - 10:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
سلام
وحید جان همون لیست قطعات صحفه 33 تا حالا تو صحغه یک هم قرار داده شده رو بگیر و بساز بعد چند تا تغییر خیلی جزیی هست که حالا می تونی بدی یا نه به نظر منم همون طرحی که اقا حمید داده خیلی خوبه .
در ضمن اقا حمید تو اون فایلها به ساده ترین حالت ممکن گفتن
با تشکر

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

شنبه 19 بهمن1392 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: اصفهان
منم بردمو زدم سوزوندم حالا باید ببینم می تونم تعمیرش کنم یا نه اما عجب بردی داشت منم برای کاوش نبردمش اما برای تست یه دیگ مشی و یه شمشیر قدیمی رو خیلی خوب میزد اما یه اشتباه بچه گانه برد رو از تو قاب در اوردیم کف برد خورد به پیچ گوشتی یه جرقه زد خودم کیف کردم اما خیلی جالب بود

زندگی قصه تلخیست که یک مرغ مهاجر دارد...

شنبه 19 بهمن1392 - 11:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 152 , 153 , 154 , 155 , 156 , 157 , 158 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 182 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure