درود
دوستان یه نکته ای رو تجربه کردم که بیشتر به درد کاوش میخوره و گفتنش خالی از لطف نیست!
البته چون بنده خیلی به ثبات مدار اهمیت میدم و خیلی هم درگیر مبارزه با نویز بودم سعی میکنم هرچی که میبینم موشکافی کنم شاید بدرد بخوره
چندبار که درگیر گرفتن تست و کار با سیستم بودم دیدم که بعد از زدن دکمه ریست تاثیر نویز بازم مشهوده و البته بعد از اینکه چیزیرو سنس میکنه دیگه خیلی کمتر نویز مشاهده میشه!
این باعث شد که هر وقت احساس میکردم نویز روی دستگاه دارم یه انگشتر رو به لوپ نزدیک میکردم و بعد از سنسش اونو دور میکردم و اینجوری خط سنس دقیقا صفر میشه و تا چند دقیقه نویزی مشاهده نمیشه!
فکر کنم دستگاه تقریبا دارای یه هوش مصنوعی خفیف هست که میتونه تفاوت سنس فلز و تاثیر نویز رو تشخیص بده و برای چند لحظه به حافظه بسپاره
ایشالا شمام تست کنید بینم جواب میده
و اما درباره لوپ
باز هم تاکید میکنم نسبت به لوپ بسیار حساس باشید و بیشترین دقت رو در پیچیدن لوپ بکار بگیرید و اصلا عجله نکنید
سیمها باید بسیار صاف باشند و تا حد ممکن کشیده شده و خمیدگی نداشته باشند
سعی کنید فاصله بین سیمها رو رعایت کنید و فاصله بین سیمها یکسان باشه
من خیلی از لوپ 40 سانتی که ساختم راضی هستمو فکر نمیکنم حتی نیاز به ساختن لوپ بزرگتر داشته باشم
توی تستهام حتی توی خونه نتایج خیلی خوبی گرفتم و ایشالا تا چند روز آینده که اسپری گرافیت بدستم برسه دیگه نتایج تکمیلی رو به شکل کامل تشریح میکنم
خلاصه کلام اینکه همونطور که دوستانی مثل مهندس حمید و کوروش و مهندس کرمی و.... بارها تاکید کردن به لوپ بسیار اهمیت بدید و سعی کنید حتما ظرفیت و مقاومتش درست و نزدیک به ارقام پیشنهادی باشه تا ایشالا بهترین نتیجه رو بگیرید