انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 6 آذر1403 - 4:29am

پاسخ به موضوع  [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 178 , 179 , 180 , 181 , 182 , 183 , 184 ... 495  بعدی
 فلزیاب تفکیک دار Chance 
نویسنده پیغام
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
hoshyar191 نوشته است:
كرمي نوشته است:
دوست عزیز من در مورد ذغال ماشینهای الکتریکی dc قبلا توضیح دادم.چون ترکیبات مس در این ذغالها وجود داره مقاومتشون خیلی کمه اممماااا به راحتی گرافیت داخل باطری خورد نمیشن و کمی زحمت دارن و به راحتی میشه از باطری سازی ها گیر آورد ;)

بله جناب کرمی ضمن عرض سلام . ایده ی استفاده از زغال متعلق به شماست و بنده از شما یاد گرفتم . البته من روی فرز کوچکی که دارم یک صفحه سمباده وصل کردم و با چرخش فرز و نزدیک کردن ذغال لایه پودر بسیار نرم و نازکی رو میز کار تشکیل شد . و به راحتی یک ذغال رو تبدیل به پودر کردم که حتی میتوان با روغن جلا مخلوط کرده و با پیستوله به لوپ اسپری ( افشانه ) نمود .

شما لطف دارین دوست عزیز @};- یه نکته که در مورد اپراتوری این فلزیاب من بهش برخوردم.قدرت شعاع زنی این فلزیاب در عمق هستش که شباهت عجیبی به فلزیابهای سری جی پی ایکس داره :-BD به این صورت که در فاصله چند فوتی تا مرکز هدف فلزیاب با صدای بم مانندی فلز و آشکار میکنه.البته هر جقدر فلز مورد نظر بزرگتر باشه شعاع دید هم بیشتره ;)

شنبه 10 اسفند1392 - 9:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

جناب کرمی شما تجربه ی دیواره زنی با فلزیاب های پالسی رو دارید و بنظر جنابعالی بعد از یک متر حفاری ، با لوپ در چاله دوباره کاوش انجام بدیم ، آیا نتیجه مفیدی حاصل میشه و اصولا انعکاس قسمتی از پالس از دیواره های چاله باعث خطا نمیشه ؟ ممنون میشم پاسخ فرمایید .

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

شنبه 10 اسفند1392 - 9:32pm
استادیار
استادیار

محل اقامت: ایران
hoshyar191 نوشته است:
جناب کرمی شما تجربه ی دیواره زنی با فلزیاب های پالسی رو دارید و بنظر جنابعالی بعد از یک متر حفاری ، با لوپ در چاله دوباره کاوش انجام بدیم ، آیا نتیجه مفیدی حاصل میشه و اصولا انعکاس قسمتی از پالس از دیواره های چاله باعث خطا نمیشه ؟ ممنون میشم پاسخ فرمایید .

من تا 3 متر و با پالسی حفاری داشتم و اصلا مشکلی از این لحاظ ندیدم.ولی توی غار و دیواره های سنگی قضیه فرق میکنه و غیر ردیاب و فلزیابهای vlfکه بعضی هاشون توی انجمن موجود هست و 1 متر بیشتر برد ندارن نمیشه روی فلزیابهای دیگه حساب باز کرد حتی جی پی ایکس

شنبه 10 اسفند1392 - 9:41pm
مدیر کل
مدیر کل

خب بنده هم در این مورد نظر خودم رو عرض میکنم! بنظر من چنس بلحاظ نفوذ خوبی که در خاک داره میتونه برای دیواره زنی جزو مناسب ترین فلزیاب های پالسی باشه. بشرطی که اندازه گودال نسبت به سایز لوپ در حدی بزرگتر باشه که قدرت مانور برای لوپ داخل گودال وجود داشته باشه و بشه چیزی رو تشخیص داد. وگرنه خاک و زمین کلا روی بالانس هر فلزیابی تاثیر داره و اگر شرایط به این شکلی که عرض کردم نباشه نمیشه جواب درستی گرفت. کلا برای کار داخل گودال لوپ کوچکتر خیلی مناسبتر هست. با اینکه برد کمتری میده ولی در عوض راحت تر میشه باهاش داخل گودال سنس فلز رو انجام داد. در عین حال هر چقدر امواج لوپ به سمت داخل متمرکز تر باشن باز هم برای داخل گودال جواب بهتری بدست میاد. طبق ازمایشات من هم انواع لوپ تخت به همین دلیل مناسب تر هستن و کلا برای همه حالات این نوع لوپها بهتر جواب میده.
در خصوص VLF هم فکر نمیکنم به اون شکل فایده داشته باشه چون کلا وی ال اف ها با توجه به فرکانس بالایی که دارن بیشتر دچار مساله انعکاسی توسط زمین و دیواره میشن و یکی از دلایلی هم که بردشون کم میشه همین هست. حالا اگر برد خیلی کم باشه که طبیعی هست نه به ذرات حساسیت ایجاد میشه و نه دیگه زمین زیاد اثری میذاره! مهم اینه برد در حد قابل قبول باشه و در عین حال روی خاک بشه بخوبی جواب گرفت.

شنبه 10 اسفند1392 - 9:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان من امروز مدار رو راه اندازی کردم و از همین جا از مهندس حمید عزیز تشکر میکنم فعلا من با لوپ معمولی تست کردم دوستان این صفحه لوپی که سیم روش می پیچند از کجا گیر میاد هم سبک باشه هم مقاوم شما دوستان چه چیزی رو پیشنهاد میدید .می خوام سیم لوپ رو به صورت تخت بپیچم مرسی

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 10 اسفند1392 - 12:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
اسدجان بنده از چوب 3لايه استفاده كردم خيلى خوب هم شده اما شما ميتونى از تابلو سازها اين ورق پلاستيكى رو بگيرى كه جنس نرمتر و انعطاف پذيرترى نسبت به ديگر نوع پلكسى خشك داره كه با فشار و كشيدن سيم نميشكنه

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

یکشنبه 10 اسفند1392 - 1:36am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
دوستان یه نکته ای رو تجربه کردم که بیشتر به درد کاوش میخوره و گفتنش خالی از لطف نیست!
البته چون بنده خیلی به ثبات مدار اهمیت میدم و خیلی هم درگیر مبارزه با نویز بودم سعی میکنم هرچی که میبینم موشکافی کنم شاید بدرد بخوره
چندبار که درگیر گرفتن تست و کار با سیستم بودم دیدم که بعد از زدن دکمه ریست تاثیر نویز بازم مشهوده و البته بعد از اینکه چیزیرو سنس میکنه دیگه خیلی کمتر نویز مشاهده میشه!
این باعث شد که هر وقت احساس میکردم نویز روی دستگاه دارم یه انگشتر رو به لوپ نزدیک میکردم و بعد از سنسش اونو دور میکردم و اینجوری خط سنس دقیقا صفر میشه و تا چند دقیقه نویزی مشاهده نمیشه!
فکر کنم دستگاه تقریبا دارای یه هوش مصنوعی خفیف هست که میتونه تفاوت سنس فلز و تاثیر نویز رو تشخیص بده و برای چند لحظه به حافظه بسپاره :-?
ایشالا شمام تست کنید بینم جواب میده
و اما درباره لوپ
باز هم تاکید میکنم نسبت به لوپ بسیار حساس باشید و بیشترین دقت رو در پیچیدن لوپ بکار بگیرید و اصلا عجله نکنید
سیمها باید بسیار صاف باشند و تا حد ممکن کشیده شده و خمیدگی نداشته باشند
سعی کنید فاصله بین سیمها رو رعایت کنید و فاصله بین سیمها یکسان باشه
من خیلی از لوپ 40 سانتی که ساختم راضی هستمو فکر نمیکنم حتی نیاز به ساختن لوپ بزرگتر داشته باشم
توی تستهام حتی توی خونه نتایج خیلی خوبی گرفتم و ایشالا تا چند روز آینده که اسپری گرافیت بدستم برسه دیگه نتایج تکمیلی رو به شکل کامل تشریح میکنم
خلاصه کلام اینکه همونطور که دوستانی مثل مهندس حمید و کوروش و مهندس کرمی و.... بارها تاکید کردن به لوپ بسیار اهمیت بدید و سعی کنید حتما ظرفیت و مقاومتش درست و نزدیک به ارقام پیشنهادی باشه تا ایشالا بهترین نتیجه رو بگیرید
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 11 اسفند1392 - 3:39am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون کوهیار عزیز که با این دقت به نکات توجه میکنین و در عین حال یافته های خودتون رو به اشتراک میذارین. :ymhug:
مطلب اول شما تقریبا درست هست! در واقع عملکرد هوشمند این مدار با تعویض مقاومت 9 بیشتر خودش رو نشون میده! حالا این عملکرد در واقع بنظر میرسه همون تطبیق با خاک باشه! یعنی مدار به مرور خودش رو با خاک تطبیق میده و اگر مدتی هر عامل کوچکی باعث واکنشش بشه ولی در همون حالت باقی بمونه خود بخود ساکت میشه! این همون مودی هست که در فلزیاب های پیشرفته هم وجود داره. ولی ای کاش این قابلیت بصورت انتخابی در منو گذاشته میشد و قابل غیر فعال شدن بود. چون بعضی موارد هست که این قابلیت ممکنه به کم شدن برد منجر بشه. اما در مجموع وجودش برای ثبات کاری حین کاوش روی خاک یک محوطه وسیع چیز خوبیه.
اما مساله نویز که فرمودین مساله جدایی هست و البته با این قابلیت که قاطی میشه همونطوری در میاد که شما تست فرمودین. ولی در محیط بیرون که نویز واقعا نباشه یا کل مدار و لوپ شیلد باشن دیگه قضیه نویز حذف میشه و واقعا قابلیت تطبیق با خاک خودشو بهتر نشون میده.
در خصوص لوپ هم با نکات شما موافق هستم. البته لوپ بزرگتر بصورت ذاتی برد رو برای فلزات بزرگتر افزایش میده. هر چند سیستم لوپ شما جوریه که ممکنه کمی قویتر از لوپ هم سایز و کیفیت پایین تر جواب بده. امیدوارم تستهای نهایی رو با همین لوپ انجام بدین و در زمینه شیلد کردنش هم موفق بشین و ما رو از نتیجه باخبر کنین. :ymhug:

یکشنبه 11 اسفند1392 - 3:49am
مدیر سایت
مدیر سایت

درود
مهندس جان از توضیحات شما ممنونم واقعا هر دفعه یه چیز تازه از چنس رو میشه
عرض کنم که لوپی که بنده پیچیدم درسته که کیفیتش واقعا خوبه و کارکردش عالیه ولی مشکلاتی رو هم برام ایجاد کرده که واقعا اذیت کنندست
اول از همه پیچیدنش که خیلی حالگیر بود و خیلی وقت گرفت
حالام قضیه شیلد کردنش داستانی شده
با توجه به اینکه برای اسکلتش از چوب استفاده کردمو قطر چوبم واسه استحکام باید حداقل بالای 2 سانت باشه اولا وزنش بالا رفته
دوما هم الان واسه شیلد کردنش هم چون اسکلت داخلش رو نمیشه برداشت و یه حالت ضربدر در وست دارم باید اونارم شیلد کنم که اینم دردسریه
مشکل بعدی اینجاست که از هر طرف سیم تا سطح چوب 1سانت فاصله داره که این فضارو هم باید پر کنم که اینم به وزن لوپ اضافه میکنه و در نهایت هم باید توی قالب بزارم که اونم باز وزن رو بالا میبره
کلا فکر کنم اگر لوپ یک متری با این روش بسازم برای حملش باید جرثقیل بیارم YMWHISTLE
L-)

نگذارید گوشهایتان گواه چیزی باشد که ندیده اید
نگذارید زبانتان چیزی را بگوید که قلبتان باور نکرده
صادقانه زندگی کنید

یکشنبه 11 اسفند1392 - 6:40am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم کوهیار عزیز. :D
خب یکی از دلایلی که بنده اون مدل لوپ تخت رو خیلی توصیه کردم این بود که تقریبا همه نکات مثبت رو در کنار هم داشت اما در عین حال پیچیدنش هم خیلی راحت بود و وزن لوپ هم کم در میومد! البته لوپ شما هم به نوعی شباهت به اون طرح داره ولی طبیعیه که سختی زیادی داره و برای کمی بهتر جواب دادن باید زحمت زیادی کشید. مساله وزن لوپ هم موقع کاوش نکته مهمی هست و اگر قرار باشه از حدی بالاتر بره دیگه عملا موقع کار بدرد نمیخوره و باید از الان به فکرش باشین!

یکشنبه 11 اسفند1392 - 7:13am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 4944 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 178 , 179 , 180 , 181 , 182 , 183 , 184 ... 495  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 , Milad.021 , یعقوب و 224 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure